BaranPSL
Bronze
Amini sikiyim muhtemelen bu subforumda'ki en iyi eye arealardan bi tanesine sahibim ve hani skull'umda gayet yeterli sayilir. .org'dakiler tarafindan MHTN fln ratelendim %22 bodyfat ve bloated olmama ragmen. Ama her seferinde olmayan kusurlari goruyorum ve yeterli gelmiyor.
Ne bilim zaten genetik olarak tas gibi kirpiklerim varken daha da kalinlastirmak ve yogunlugunu arttirmak icin minox %2 ve castor oil kombosunu yapiyorum minox 1x castor 2x daily.
ND diagnose degilim tabii ama hep bi bosluk var ve muhtemelen bu subforumdaki butun kardeslerimde var
, boslukta hissetmemek icin ne gibi seyler yapiyorsunuz ya da nelerle basa cikiyonuz paylasin canim cok sikildi. Simdi dusa giricem cikinca uzun uzun seyler yazmis olun, bi de bu subforrumda beni rateleyenler de oldu hatta bi tanesi @Resistance. DNR falan demeyin ters cevirir sikerm
Ne bilim zaten genetik olarak tas gibi kirpiklerim varken daha da kalinlastirmak ve yogunlugunu arttirmak icin minox %2 ve castor oil kombosunu yapiyorum minox 1x castor 2x daily.
ND diagnose degilim tabii ama hep bi bosluk var ve muhtemelen bu subforumdaki butun kardeslerimde var