High t mi low t mi?

GatoradeTRZ8

GatoradeTRZ8

4 autoimmune disorders / Proud clima-activist
ağlamaktan utanıyorum

Cocuken hiç insanlar içinde ağlamazdım ağladıysam sayıldır max 2 falan

Mesela yere düşsem falan canım açısa ağlamazdım

Yada okulda ağlamadım hic

Cünkü ağlamaktan utanıyorum

sal gitsin bebeğim

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8
Ağlamamak high t
Utanmak low t

• +1
ağlamaktan utanıyorum

Cocuken hiç insanlar içinde ağlamazdım ağladıysam sayıldır max 2 falan

Mesela yere düşsem falan canım açısa ağlamazdım

Yada okulda ağlamadım hic

Cünkü ağlamaktan utanıyorum
t ile alakası yok erkeksin ağlayamazsın dendiği için aptalca bi düşünce bu sadece bende ağlamazdım ara sıra ihtiyacım oluyor geçenlerde sebepsiz yere ağladım ardından rahatladım baya ağlamak kötü birşey değil 😊🙏🏼

• +1
Reactions: Ashoimex, Deleted member 51789 and whoishe
ağla ağlamasına ama başka insanlara bunu yansıtma bunu öğrenmeyi kimse istemez özellikle kızlar

t ile alakası yok erkeksin ağlayamazsın dendiği için aptalca bi düşünce bu sadece bende ağlamazdım ara sıra ihtiyacım oluyor geçenlerde sebepsiz yere ağladım ardından rahatladım baya ağlamak kötü birşey değil 😊🙏🏼
Sen dişlerini fırcalıyan erkek değildir demiyormuduyununununun??

Kinki ben ondan değilde ağlamay utanıyordum biri görürse sonra sorcak niye ağlıyon diye yada ilgilenir diye veya laf olur diye utanıyordum halada insan içinde ağlamak tuhaf bence

Sen dişlerini fırcalıyan erkek değildir demiyormuduyununununun??

Kinki ben ondan değilde ağlamay utanıyordum biri görürse sonra sorcak niye ağlıyon diye yada ilgilenir diye veya laf olur diye utanıyordum halada insan içinde ağlamak tuhaf bence
onsan içinde ağlama knk zaten evde tekken ağla

• +1
hayatımda 1 kere aglamistim onda da taşşağima top gelmisti ortaokulda hüngür hüngür ağladim

• +1
hayatımda 1 kere aglamistim onda da taşşağima top gelmisti ortaokulda hüngür hüngür ağladim
Ben yapamazdım valla

taşşana top ye de görim
arkadas 8 sene olmustur 10 yaslarindaydim tas atmisti tasda elim kadar baya büyüktü bide ucu sivriydi tamda kafama atmisti hani öyle havaya hizlica tas atarsin ya öyle vurmustu tam kafama geldi aq yukara gitmek yerine ve ağlamamıştım benim mn kafa biraz tuhaf öne doğru cıkıyor doğumda rickets vardı büyük ihtimal ondandır acımadı

Anlıcağın baba ağlamaz baba