hintliler neden boyle evrimlesti

A

auitistsurvior

somethin something intellectual something cool
tamam anladık sıcak iklimde oldukları icin kısa boylu oldular

tamam anladık ataları ve kendileri asırı az yemek yiyip vejetaryan oldukları icin yuz kemikleri deforme oldu cırkın oldular anladık

ama bir ırk bu kadar kas anlamında geri pise pasaga yatkın kendini duzeltmeyen yani aq bu ırkın bir tane ozellikleri yokmu kendilerine ait pozitif

bir ırkı nekadar sıcaklarda bırakırsan bırak ne kadar ac bırakırsan bırak bu kadar subhuman olmaz

arapların en azından testesteron savas gucu bisileri var tamamen bombos degiller yani

bu hintlilerib BİR TANE BİR taaaane ozellikleri yok true subhuman ırkları

allah varmı bilmiyorum ama varsa bunlar fix cennete gider dunyanın en buyuk imtihanı bu

1 milyar hintli var hindistanda 500 milyonu erkek desek o 500 milyonun hepsi hindistan dısı ulkelerin cogunda truecel tam bir i-mtihan ak

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: maarda, Misogynist_Maxxer, Zodiac and 7 others
Air india uçağı bide kaza yapmıştı bunlar genel olarak aptal bir ırk zaten

• +1
Reactions: auitistsurvior

tamam anladık ataları ve kendileri asırı az yemek yiyip vejetaryan oldukları icin yuz kemikleri deforme oldu cırkın oldular anladık

ama bir ırk bu kadar kas anlamında geri pise pasaga yatkın kendini duzeltmeyen yani aq bu ırkın bir tane ozellikleri yokmu kendilerine ait pozitif

bir ırkı nekadar sıcaklarda bırakırsan bırak ne kadar ac bırakırsan bırak bu kadar subhuman olmaz

arapların en azından testesteron savas gucu bisileri var tamamen bombos degiller yani

allah varmı bilmiyorum ama varsa bunlar fix cennete gider dunyanın en buyuk imtihanı bu

1 milyar hintli var hindistanda 500 milyonu erkek desek o 500 milyonun hepsi hindistan dısı ulkelerin cogunda truecel tam bir i-mtihan ak
igrenc insanlar amk pariste bunlar her tarafa yayılmıs bu kadar kötü bi ırk yok adamlar temizken bile bok gibi kokuyo hergün uyandığımda iyiki hintli olmadım diye sükrediyorum ropemaxxing yapmayı düsünüyosanız en azından hintli değilim diyip vazgecmelisiniz

• JFL
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Zodiac, cakdripa and 5 others
igrenc insanlar amk pariste bunlar her tarafa yayılmıs bu kadar kötü bi ırk yok adamlar temizken bile bok gibi kokuyo hergün uyandığımda iyiki hintli olmadım diye sükrediyorum ropemaxxing yapmayı düsünüyosanız en azından hintli değilim diyip vazgecmelisiniz
confirmed by true pashtun nationalists

• +1
  • JFL
Reactions: cakdripa, OgreGravital, auitistsurvior and 5 others
buddha analarını siktide o yüzden

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, auitistsurvior and swaggy
dünyaya gelirken %25 şansla hintli doğabilirdiniz bunun için şükretmeniz lazim ama %1 şansla türk doğdunuz :lul::lul:

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, auitistsurvior, swaggy and 3 others
dünyaya gelirken %25 şansla hintli doğabilirdiniz bunun için şükretmeniz lazim ama %1 şansla türk doğdunuz :lul::lul:
@Dathomirian Zabrak

• JFL
  • +1
Reactions: auitistsurvior and Dathomirian Zabrak
google in ceo su hintli
microsoft un ceo su hintli
adobe nin ceo su hintli
dunyanin en buyuk yazilim ve teknoloji sirketlerinde binlerce hintli muhendis calisiyo
sifir kavramini gelistiren millet
cebirin temellerini attılar
amerikadaki doktorlarin buyuk kismi hint kokenli
yoga meditasyon ayurveda gibi sistemleri tum dunyaya yaymis millet
dunyanin en eski felsefi metinleri hint cikisli
yurtdisina beyin gocu verip orda en iyi universitelerde derece yapmis milyonlarca kisi var

tipsel anlamda subhuman olduklari dogru ama su anda bu kadar kotu durumda olmalarinin sebebi nufuslarinin cok fazla olmasi

• +1
  • JFL
Reactions: maarda, Zodiac, auitistsurvior and 3 others

Hintlilerin bu fenotipini yerli iranli zagroslular sikti yoksa dravidlerin zygolari cok iyi

• JFL
Reactions: recai iskender
Hintlilerin bu fenotipini yerli iranli zagroslular sikti yoksa dravidlerin zygolari cok iyi
sende yerli zagroslusun aq

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: Zodiac, cakdripa and wsdem
buddha analarını siktide o yüzden
ne alaka olm eski samuraylarda zen budizmine inanıyodu budizmi ezik ırklara affetme

sende yerli zagroslusun aq
Screenshot 2025 05 28 18 38 20 954 comandroidcamera edit

Ben buyum

• JFL
  • Ugh..
Reactions: cakdripa and recai iskender

sıcak iklim kısa boy? :d o sırada 195 avarage afrikalı

• Hmm...
Reactions: maarda
uçak kazasının konuyla ilgisini arıyorum :lul:

• +1
Reactions: Zodiac
uçak kazasının konuyla ilgisini arıyorum :lul:
Hindistana ait bir uçak ve yakın zamanda buna benzer bir kazada olmadı çok zeki arkadaşım

google in ceo su hintli
adobe nin ceo su hintli
dunyanin en buyuk yazilim ve teknoloji sirketlerinde binlerce hintli muhendis calisiyo
yurtdisina beyin gocu verip orda en iyi universitelerde derece yapmis milyonlarca kisi var

tipsel anlamda subhuman olduklari dogru ama su anda bu kadar kotu durumda olmalarinin sebebi nufuslarinin cok fazla olmasi
1 milyar kisiden bir zahmet o kadar ciksin ki bu demek değil ırkları iyi bir ırk 1 milyarin icinden sadece 500 bin basarili adam cikiyorsa cidden subhuman bir irktir:feelswat:

• +1
Reactions: Serialsuicide, cakdripa and auitistsurvior
google in ceo su hintli
adobe nin ceo su hintli

yurtdısına beyin gocu vermeleri genclerin o bok cukurundan kurtulmak icin inanılmaz ders calısıp burs alıp kacması

ceo olaylarını geciyorum dunyada bir bucuk milyara yakın falan hintli var bi zahment o olsun iyi bir ırk olduklarını göstermez isvicrede cuk kadar insan var dunyada en cok nobel odulu alan ulke kisiye gore basarılı olan insan ratiosu yok direk hindistanda

ilk felsefik yazılarda cok onemli degil ona bakılırsa mısırlılarda ilk sivilizasyonu kurdular ama suanki hallerine bak atalarıın yaptıgı basarımlar hakkında konusmuyoruz suanki genetik durumu cok dusuk

bide nifus falanda bahane cine falan baksxana hatta japonya kucucuk ulke 125 milyon japon var beraber yasıyolar gelisiyolar(bunlar resmi rakam aslında bi 150 milyona yakın japoın var bizdeki mernis sistemiyle aynı mantık bizde 100 milyon insan var diyolar ama sonra bir sızıntı cıkıyor internette 120 milyon kisinin datası cıkıyor oyle dusun zaten bu bok yuzunden bilim insanları dunya populasyonunu yanlıs hesaplamıs olabilirz diyolar aslında 8 milyar degil 12 milyar varmıs sanırım)

• +1
yurtdısına beyin gocu vermeleri genclerin o bok cukurundan kurtulmak icin inanılmaz ders calısıp burs alıp kacması

ceo olaylarını geciyorum dunyada bir bucuk milyara yakın falan hintli var bi zahment o olsun iyi bir ırk olduklarını göstermez isvicrede cuk kadar insan var dunyada en cok nobel odulu alan ulke kisiye gore basarılı olan insan ratiosu yok direk hindistanda

ilk felsefik yazılarda cok onemli degil ona bakılırsa mısırlılarda ilk sivilizasyonu kurdular ama suanki hallerine bak atalarıın yaptıgı basarımlar hakkında konusmuyoruz suanki genetik durumu cok dusuk

bide nifus falanda bahane cine falan baksxana hatta japonya kucucuk ulke 125 milyon japon var beraber yasıyolar gelisiyolar(bunlar resmi rakam aslında bi 150 milyona yakın japoın var bizdeki mernis sistemiyle aynı mantık bizde 100 milyon insan var diyolar ama sonra bir sızıntı cıkıyor internette 120 milyon kisinin datası cıkıyor oyle dusun zaten bu bok yuzunden bilim insanları dunya populasyonunu yanlıs hesaplamıs olabilirz diyolar aslında 8 milyar degil 12 milyar varmıs sanırım)
dost haklısın ben zaten hintler aşırı iyi bi millet demedim senin bitane iyi özellikleri yok mu lafına istinaden yazdım bence true subhuman ırkı somalililerdir

• +1
Reactions: auitistsurvior and Zodiac
yazılımcıların hepsi onlardan çıkıyor ama ona ne diyeceksin

Yani o kadar rezalet bir ırk ki, Hrithik Roshan gibi birisinin doğması milyar da bir amk.

Images 1

• +1
kanki sen git ropela

• JFL
knk neresi aptal matematik birincileri adamlar

knk neresi aptal matematik birincileri adamlar
Ortalama olarak aptallar 1 2 milyar nüfusları var 1 2 tane matematik birincisi çıkması doğal orana vurursan

• +1