Hormon testi

xlegend

xlegend

Bronze
Hormon testi nasil yaptircam kan verince o da cikar mi yoksa baska bir bolume mi gidicem

14 yasinda oldugum için cocuk polikinligi olan bölümler oluyo ona gore soyleyin 😂😂😂

Hormon testi niye yaptiriyonki napcan 14de testo mu bascan

• +1
Reactions: Ashoimex
Hormon testi nasil yaptircam kan verince o da cikar mi yoksa baska bir bolume mi gidicem

14 yasinda oldugum için cocuk polikinligi olan bölümler oluyo ona gore soyleyin 😂😂😂
kan testi vereceğin zaman doktordan iste

Doktora git abi bana hoyymooon testii yaaappp de o da sana sorununun ne olduğunu sorar orda gerekli argümanı sunamazsan sinirlerini bozarsın adamın sana kıllık olsun diye östro bile enjekte edebilir:lul::lul::lul:

• +1
Reactions: Ashoimex
Hormon testi niye yaptiriyonki napcan 14de testo mu bascan
Yok basmicam ama merak ediyorum normal seviyelerde mi degil mi dusuk mu nasil diye tiroidleri falanda merak ediyorum hic yaptirmadim en az 4 yildir kan vermiyorum

Doktora git abi bana hoyymooon testii yaaappp de o da sana sorununun ne olduğunu sorar orda gerekli argümanı sunamazsan sinirlerini bozarsın adamın sana kıllık olsun diye östro bile enjekte edebilir:lul::lul::lul:
Halsizim dicem amk

Users who are viewing this thread

Back