dogida
Banned
Yarıın sabahtan yapak dedim siktir et dedi öğlen tok yaptık 8.4 çıktı testo sonuç çok değişir miydi sabah yapsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hangi salak o ya hormon testlerinin çoğu sabah aç karnına yapılıyor sigara bile içmemen gerekiyor öncesinde ben bu doktorların amına koyayımYarıın sabahtan yapak dedim siktir et dedi öğlen tok yaptık 8.4 çıktı testo sonuç çok değişir miydi sabah yapsam
8.4 ne amk oha yanlıslık olmasın sabah yaptır bideYarıın sabahtan yapak dedim siktir et dedi öğlen tok yaptık 8.4 çıktı testo sonuç çok değişir miydi sabah yapsam
ng/dl degildir ondan 8.4 cikmistir.8.4 ne amk oha yanlıslık olmasın sabah yaptır bide
Ng mldir zaten de 840 da çokng/dl degildir ondan 8.4 cikmistir.
Referans araligi nedir guzel kardesim? @dogida
Ng ml ztn amq sonuç normal ben sonuca bir şey demedim sadece değişir miydi sonuç özel bi de amqng/dl degildir ondan 8.4 cikmistir.
2.8 8.8 aralıkng/dl degildir ondan 8.4 cikmistir.
Başından savdı zaten yavşak işi gücü de yok hayvan gibi para aldılarhangi salak o ya hormon testlerinin çoğu sabah aç karnına yapılıyor sigara bile içmemen gerekiyor öncesinde ben bu doktorların amına koyayım
Degisirdi ama cok da fazla degil. High T’sin moruk relax ol biraz.Ng ml ztn amq sonuç normal ben sonuca bir şey demedim sadece değişir miydi sonuç özel bi de amq
maSallah2.8 8.8 aralık