Hoslandiğim kişinin tipi umrumda degil diyenler

raven8

raven8

Iron
Böyleleriyle çok denk geldim hepsi aslında ilgi bağımlısı kişiler çıkıyor sadece mesele görünüş değil bazıları hoşlandığının yaptığı pislikleri bile göz ardı edebiliyor veya kendisi aşırı kötü gözüktüğünden herkese okey

birini cidden sevince gorunusunu cok takmiyon ama cirkin birini sevmek icin once hoslanman lazim onun icin de begenmen lazim

Mekanizma o zaten bunun dışında düşünen var

Böyle bişey gerçekten var aga kız mtb olsa kişiliği ile sizi çekiyor kendine zaten htb veya stacylite dan çok daha iyi oluyorbence

Böyle bişey gerçekten var aga kız mtb olsa kişiliği ile sizi çekiyor kendine zaten htb veya stacylite dan çok daha iyi oluyorbence
Ben şahsen deneyimledim çok eskiden şimdi düşündüğümde o zaman çok ilgiye aç oldugumu düşünüyorum başka sorunlar dolayisiyla

Bence ama düzgün olan ilişkide tip en başından olanak sağlıyor buna

kız arkadaşım tip önemli değil diyordu ama zario larpladığım hesaptan yazdığımda sevgilim yok demişti ve bu kim çıkarır mısın diye sorduğumda eski bir arkadaş demişti :D

• So Sad
Reactions: temelyeterliliktest and -BayHarbourButcher
Kim diyo olm onu, belli bi tipin üstünde benimde umrumda değil kişilik daha önemli ama ltbde olmasın

Users who are viewing this thread

• meert
Back