Hoslandiğim kişinin tipi umrumda degil diyenler

raven8

raven8

Iron
Böyleleriyle çok denk geldim hepsi aslında ilgi bağımlısı kişiler çıkıyor sadece mesele görünüş değil bazıları hoşlandığının yaptığı pislikleri bile göz ardı edebiliyor veya kendisi aşırı kötü gözüktüğünden herkese okey

• Hmm...
  • +1
Reactions: jsbera and Serialsuicide
birini cidden sevince gorunusunu cok takmiyon ama cirkin birini sevmek icin once hoslanman lazim onun icin de begenmen lazim

Mekanizma o zaten bunun dışında düşünen var

benim için tip önemli değil karsekm

Böyle bişey gerçekten var aga kız mtb olsa kişiliği ile sizi çekiyor kendine zaten htb veya stacylite dan çok daha iyi oluyorbence

• +1
Reactions: jsbera and Atsizz
Böyle bişey gerçekten var aga kız mtb olsa kişiliği ile sizi çekiyor kendine zaten htb veya stacylite dan çok daha iyi oluyorbence
Ben şahsen deneyimledim çok eskiden şimdi düşündüğümde o zaman çok ilgiye aç oldugumu düşünüyorum başka sorunlar dolayisiyla

Bence ama düzgün olan ilişkide tip en başından olanak sağlıyor buna

kız arkadaşım tip önemli değil diyordu ama zario larpladığım hesaptan yazdığımda sevgilim yok demişti ve bu kim çıkarır mısın diye sorduğumda eski bir arkadaş demişti :D

• So Sad
  • JFL
Reactions: stormerdeccal, ochinchin, jsbera and 5 others
Kim diyo olm onu, belli bi tipin üstünde benimde umrumda değil kişilik daha önemli ama ltbde olmasın

• +1
Reactions: jsbera and Serialsuicide
kız arkadaşım tip önemli değil diyordu ama zario larpladığım hesaptan yazdığımda sevgilim yok demişti ve bu kim çıkarır mısın diye sorduğumda eski bir arkadaş demişti :D
İşte ilgi masturbasyonu haline getirmiyorsa yine içten içe daha iyisini hedefliyor

Kim diyo olm onu, belli bi tipin üstünde benimde umrumda değil kişilik daha önemli ama ltbde olmasın
Mesele de belli bir tipten sonra kişilik ve ön plana çıkıyor

Böyleleriyle çok denk geldim hepsi aslında ilgi bağımlısı kişiler çıkıyor sadece mesele görünüş değil bazıları hoşlandığının yaptığı pislikleri bile göz ardı edebiliyor veya kendisi aşırı kötü gözüktüğünden herkese okey
@Ravenn51 bak bak nasılda doğru konuşuyor adasini örnek al orospu evladi

• JFL
Reactions: Deleted member 251512
@Ravenn51 bak bak nasılda doğru konuşuyor adasini örnek al orospu evladi
Pezevenk nickimi kullanmış patlatacam gotunu

• JFL
Reactions: jsbera
begendiginiz bedenlere hayalinizdeki ruhlari koyup ask dionuz.-namik kemal

begendiginiz bedenlere hayalinizdeki ruhlari koyup ask dionuz.-namik kemal
Çoğunlukla olan durum bu fakat bahsettiğim verilen ilgi ve ilgiye çok aç yoksun kisiler

• +1
Reactions: fefep
aga tipte bakmadan sevebilirsinde tipe bakmıyom kolpa amk

şahsen high ltb ye karşı azabildiğim için karşıdaki high ltb olsada sıkıntı yok
high ltb düzgün kız yok ama mesaja bakmıyor hiçbiri 3 kişide denedim htb bile bakıyo oç

• +1
Reactions: Serialsuicide