How can one truly become low inhib?

Panzram

Panzram

Silver
Is there a proven method to lowinhibmaxx?

• +1
  • So Sad
Reactions: davidlaidisme67, fluxx, Wexilarious and 1 other person
drugs

• +1
Reactions: fluxx, Panzram and robert3
social exposure unless youre ND

• +1
Reactions: Panzram and robert3
Been there done that the effect wears off and side effects are not worth it. Also the most low inhib drug is low to mid dose heroin. But your eyes 'shine' since pupils get so constricted and its easy to tell you are on something.

Not thinking twice.

• +1
Reactions: Deleted member 59278, fuxkdakikez and Panzram
Do something that makes you feel inhibited, over time you will get used to it and you won't have it anymore :feelshmm:

• +1
Reactions: Panzram
nazalost msm da nema
jedini nacin da budes low inhib je da se rodis takav ili da ascendas pa ce se ostali bolje odnositi prema tebi pa ces automatski biti low inhib
ili naravno alkohol

• +1
nothing good comes from being low inhib imo

• JFL
nazalost msm da nema
jedini nacin da budes low inhib je da se rodis takav ili da ascendas pa ce se ostali bolje odnositi prema tebi pa ces automatski biti low inhib
ili naravno alkohol
Sto kaze ovaj kao radi to prema cemu imas inhibiciju. Da mogu ja prici picki al mi se po govoru tela vidi koliko sam napet i da mi srce u grlu. Nije to to. Nazalost msm da si u pravu al ko zna.

• +1
Reactions: fluxx
Sto kaze ovaj kao radi to prema cemu imas inhibiciju. Da mogu ja prici picki al mi se po govoru tela vidi koliko sam napet i da mi srce u grlu. Nije to to. Nazalost msm da si u pravu al ko zna.
ja sam pokusavao, jednostavno moras da budes takav. nacice se neka sa kojom ces moci da pricas
ali kao ja sam mlad nisam isao u neke klubove
bas me zanima dal bi slayao da se napijem bas i budem low inhib asf:lul:

• +1
Nah bro fuck being a high inhib pussy.
those indians you see who stare at women are low inhib, do you really want to be like them?

• JFL
Reactions: Panzram and fluxx
ja sam pokusavao, jednostavno moras da budes takav. nacice se neka sa kojom ces moci da pricas
ali kao ja sam mlad nisam isao u neke klubove
bas me zanima dal bi slayao da se napijem bas i budem low inhib asf:lul:
Ja sam uspeo da u trenucima budem low inhib asf al to je droga i alkohol do bezumlja. Tipa da se pobijem, polupam flase o glavu gasim cigare po telu nista normalno. U takvom stanju nisi za kurac.

Meditation helps.

• +1