Htn potential?

croat_mtn

croat_mtn

Sub 5 in Mumbai
Would i be hmtn-lhtn with clear skin?

Attachments

• IMG_2894.jpeg
    IMG_2894.jpeg
    532.6 KB · Views: 0
  • IMG_2893.jpeg
    IMG_2893.jpeg
    468.8 KB · Views: 0
No way im borderline cl with clear skin. I mean ty but lowk a little overrated.
eye area is pretty solid and i assume the same jaw too

Hard to tell from that angle but looks like solid HTN to me

• +1
Reactions: 3Schachteln-den-tag
  • +1
Reactions: davidlaidisme67 and croat_mtn
  • +1
Reactions: davidlaidisme67 and TheLeanmaxxer66
au cekaj hrvat si, ltn

even if i was htn, im high inhib pussy so no women anyway

even if i was htn, im high inhib pussy so no women anyway
osim ako nisi bukv Chad, poboljsavanje samopouzdanja je bitnije neg izgled

• JFL
Reactions: StacySexuaI
osim ako nisi bukv Chad, poboljsavanje samopouzdanja je bitnije neg izgled
A znam u pravu si jbg, ali BP mi je uzeo sve samopouzdanje koje sam imo. I ako nisam ruzan idalje se osjecam tako. Neznam iskr kako cu poboljsat ovo sranje

A znam u pravu si jbg, ali BP mi je uzeo sve samopouzdanje koje sam imo. I ako nisam ruzan idalje se osjecam tako. Neznam iskr kako cu poboljsat ovo sranje
ista prica, lozile se par njih na mene al ceo zivot nemam samopozdanja i prodje voz. Si probao psihologa?

ista prica, lozile se par njih na mene al ceo zivot nemam samopozdanja i prodje voz. Si probao psihologa?
Ma jebi ti psihologa ako njemu dadnes 3 miseca bp edits i ce tit se ubit. Moj plan je iskr samo ascendad to htn i onda nac curu i ostavit cjeli ovaj kurac

A jbg sta cu vjerv je lakse s curom. Sta je tebi da si i ti zarobljen. Kakav su ti rating dali
nisam trazio rating jer ovaj sajt je pun psl autistima koji mogu da te ocene ltn jer nemas vilicu ko gigachad. Pravi rating je to kako te ljudi oko tebe tretiraju i kolko se riba lozi na tb. Opsednut sam izgledom isto kao i ti zato blejim ovd, al bice bolje koristim antidepresive pomazu malkice

• +1
Reactions: bosnian
nisam trazio rating jer ovaj sajt je pun psl autistima koji mogu da te ocene ltn jer nemas vilicu ko gigachad. Pravi rating je to kako te ljudi oko tebe tretiraju i kolko se riba lozi na tb. Opsednut sam izgledom isto kao i ti zato blejim ovd, al bice bolje koristim antidepresive pomazu malkice
Pa sta bi ti sebi dao ko rating? I kako si sa zenama jel ista ide? Mislim nemam ni ja neki kontakt sa zenama al jbg to ti je tako kad si mtn i ne ides na zurke i to sve

ima dosta retarda ovdje da

• +1
Reactions: VohnnyBoy
Pa sta bi ti sebi dao ko rating? I kako si sa zenama jel ista ide? Mislim nemam ni ja neki kontakt sa zenama al jbg to ti je tako kad si mtn i ne ides na zurke i to sve
ljudi me ocenjuju 7/10 al ja to ne vidim iskr, rekao bih mtn. Imao sam prilike pre par meseci neka mi je prisla u klubu al samopozdanje mi je nula pa sam je odbio a privlacna mi bila. jbg mentalcel sam

ljudi me ocenjuju 7/10 al ja to ne vidim iskr, rekao bih mtn. Imao sam prilike pre par meseci neka mi je prisla u klubu al samopozdanje mi je nula pa sam je odbio a privlacna mi bila. jbg mentalcel sam
A neznam brate al sam sebe underrejtas, znam i ja 3 dana se osjecam ko htn brat od zeta a onda 3 dana ko subhuman retard. Meni pomaze molit zato jer mi vrati misli na normalu ali kad vidim cl u mojoj skoli onda opet se vrati

High MTN /low HTN tako nešto ti je rating. Jebe te eye area dosta. On a side note nemoguće koliko puno balkanaca ovde visi na broj stanovnika jfl, mi smo veći inceli od indijaca postali.

• JFL
Reactions: VohnnyBoy
High MTN /low HTN tako nešto ti je rating. Jebe te eye area dosta. On a side note nemoguće koliko puno balkanaca ovde visi na broj stanovnika jfl, mi smo veći inceli od indijaca postali
Kako cudno a mi imamo bolju gentiku od njih. Ali iskr jebe me i koza, nemogu popravit oprobo sam trenitoin/retinol, i normalnu rutinu, popravio prehranu al idalje me jebe. Mozda sam stvoren da budem mtn jfl.

Mozda sam stvoren da budem mtn jfl.
Jos si mlad, koza ce ti se vjerovatno popravit malo sama od sebe tako je i meni bilo. Nct te descenda dosta to prvo bode oci i midface ti je pre dug al to je nezgodno za popravit.

High MTN,eye area Nerfs you

• +1
Reactions: VohnnyBoy, croat_mtn and StacySexuaI
Jos si mlad, koza ce ti se vjerovatno popravit malo sama od sebe tako je i meni bilo. Nct te descenda dosta to prvo bode oci i midface ti je pre dug al to je nezgodno za popravit.
Lefort 2 i canthoplasty vjeruj mi jfl

High MTN /low HTN tako nešto ti je rating. Jebe te eye area dosta. On a side note nemoguće koliko puno balkanaca ovde visi na broj stanovnika jfl, mi smo veći inceli od indijaca postali.
zato sto smo generalno NT narod i svako ko je malo drugaciji je ismevan,ponizavan... i to dovodi do incela. Retki su oni koji su to te mere ruzni da ih ni jedna nece, pogotovo ovde gde vidjas karikature sa dobrim ribama

• +1
Reactions: StacySexuaI
Eo brate samo onako neka riba me pitala za broj na ulici a to mi se jos nikad nije dogodilo pa se malo vratilo samopouzadnje ali prekosutra cu se opet osjecat ko subhuman jfl