hydrocortisone ama kolajen

growthplatessss111

growthplatessss111

Platinum
burun inceltmek icin hidrokortizin almayi dusunuyordum ama kolajen azaltiyormus burunda.
zaten burnum git gide dusuyor (suan sorun yok ama daha da dusmesin) muhtemelen kolajen vs sebepli (evet maksillam daha projected olsaydi tabi ki boylr olmicakti ama tek sebebi maksilla degil)

hidrokortizon almali miyim burun icin

• +1
Reactions: Serialsuicide
burun inceltmek icin hidrokortizin almayi dusunuyordum ama kolajen azaltiyormus burunda.
zaten burnum git gide dusuyor (suan sorun yok ama daha da dusmesin) muhtemelen kolajen vs sebepli (evet maksillam daha projected olsaydi tabi ki boylr olmicakti ama tek sebebi maksilla degil)

Burun ucu düşüyor true

• +1
Reactions: Auchelius, growthplatessss111 and Serialsuicide

bf düşür tazoretene sür aqualyx bulamazsın ama bulursan kullanırsın buruna

• +1
Reactions: Auchelius and growthplatessss111
Tazarotene bi sike yaramıyo burunda ben kullanıyodum yaktı sadece
kolajen için ama burun için yaramıyo evet aqualyx ve uc tek çözüm yada maxillayı öne getirmek lazım lefort 1/sarpe

• +1
Reactions: growthplatessss111

Nerde satiliyor

bf düşür tazoretene sür aqualyx bulamazsın ama bulursan kullanırsın buruna
diyom iste hydrocortisone alsam dususu hizlanir mi kolajen azalcagi icin

• +1
tazo/tret falan almayi dusunuyom da acelesi yok genel olarak yuz icin aromasinden sonra akne sivilce falan cikmaya basladi.

aqualyx zor.

• +1
diyom iste hydrocortisone alsam dususu hizlanir mi kolajen azalcagi icin
hydrocortisone kullanmadım bilmiyorum:hnghn: çok az hızlandırır muhtemelen farketmezsin bile kullan gitsin

• +1
Reactions: Auchelius and growthplatessss111
hydrocortisone kullanmadım bilmiyorum:hnghn: çok az hızlandırır muhtemelen farketmezsin bile kullan gitsin
Yok bişe olmuyo 2 hafta her gün sürdüm ben aynıydı kolajen olarak ama daha küçük şuan

• +1
Reactions: growthplatessss111 and Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back