hydrocortisone hakkında yardım

yadih

yadih

Iron
birçok post var ama burda kullananlarada danışayım dedim burun ucu için kullanacağım ucunda böyle ufak bi yuvarlaklik var ve çoğu deri gibi hissettiriyor azcık incelse bile baya etkilediğini fark ettim bi postta @ZerefDragnee1l bahsetmiş ama asimetri yapiyor diyordu 1 ay geçmiş şuan nasıl birde @orbitalover kullanacağım demiş sizdende bilgi alırsam guzel olur

• +1
Reactions: htn666 and Xavier
hay sikim reçetesiz alınmıyor mu bu ilk baktığımda alınıyor diyordu şimdi başka bi site alınmaz diyor 0.5lik reçetesiz alabilir miyim

• +1
Reactions: htn666 and Xavier
hay sikim reçetesiz alınmıyor mu bu ilk baktığımda alınıyor diyordu şimdi başka bi site alınmaz diyor 0.5lik reçetesiz alabilir miyim
Eczaneden eczaneye değişiyor git sor verirler belki ben kullandım etkisini gördüm

• +1
Reactions: htn666, yadih and Xavier
recetesiz alınıyor ben tretini bile recetesiz aldım
+bu yaz günlerinde sadece akşam kullan
+1 aya etkisini gözle gorulur gorursun
+2 nohut tanesi olarak eline sür elinden alıp burnunun ucuna kapaklarına katman halinde sür 10 dakika kalsın katman kuruyuncada elinle ovarak yedir
+kremi sürdükten sonra elleme hiç
+sabahları güneş kremi kullan derin incelicek zaten

• +1
Reactions: yadih and Xavier
cok bi etki bekleme burun ucuna sür olan asimetri belli olmuyomuş sordum arkadaşlara

ZerefDragnee1l

recetesiz alınıyor ben tretini bile recetesiz aldım
+bu yaz günlerinde sadece akşam kullan
+1 aya etkisini gözle gorulur gorursun
+2 nohut tanesi olarak eline sür elinden alıp burnunun ucuna kapaklarına katman halinde sür 10 dakika kalsın katman kuruyuncada elinle ovarak yedir
+kremi sürdükten sonra elleme hiç
+sabahları güneş kremi kullan derin incelicek zaten
knk 2 haftadan fazla kullanmayi tavsiye etmiyorlar, ama bunu daha once arastirmadim yani bir sekilde uzun donem kullanilabilirse etkisi cok daha iyi olur,

Users who are viewing this thread

Back