HYOİD LÜTFEN YARDIM EDİN BU KONUDA

kenssho

kenssho

Iron
Arkadaslar bu ise yeni girisiyodum kendimi yakısıklı sanardım egoist asla degilim sadece yeterince özgüvenim vardı guzel bi cene hattım var fakat dikkat etmeye basladıgım zaman igrenc bi hyoidim var cene hattımı yan profilsen tamamen kapatıyo bunun dışında gıdıgım da var 17 yaşındayım 13 yaşıma kadar tamamen obezdim sonra obezitemi attım kilo verdim güzel fizigim var boyum posum yerinde sadece yanaklıyım ve gıdıgım var gıdıktan daha fazla hyoid kısmım ön planda yani nasıl anlatsam gıdık kolay kısım fakat hyoid icin napabilirim sadece chin tunks mu yapmam lazım cünkü hyoidim leş durumda sadece chin tucks yapıcaktım ama leş bi durumda olduğumu farkedince konu açmak istedim onun dışında debleoata bugün başladım tekrar hatırlatmak isterim 17 yaşındayım ergenliğimin tam deli dolu noktaları yardımınıza ihtiyacım var kafayı yemiş durumdayım....

• +1
Reactions: Resistance.
kanka boyun hareketleri yap gıdığını eritmeye çalış bol bol sakız çiğne 5 6 tane falan at ciddiyim bu konuda çene kasının gelişmesi için daha sonra yağ oranını düşür bende 27 30 kilo verdim ama yağ oranım fazla olduğundan sıkıntı yaşadım ben şahsen böyle yaparak daha iyi hale geldim

• Hmm...
Reactions: Duck Eats Bagel and pashanimair
kanka boyun hareketleri yap gıdığını eritmeye çalış bol bol sakız çiğne 5 6 tane falan at ciddiyim bu konuda çene kasının gelişmesi için daha sonra yağ oranını düşür bende 27 30 kilo verdim ama yağ oranım fazla olduğundan sıkıntı yaşadım ben şahsen böyle yaparak daha iyi hale geldim
teşekkürler reis sağolasın tyt ayt çalışırken bide bu işe giriştik hadi bakalım psikolojiyi ne zaman bozucaz looksmax ile🤓

• +1
yarragi yedin
ahajahsmsmsm oyle gozukuyo kral bi arkadasım var 2 senedir ugrasıyo fenasal durumda mükemmel yüzü cene hattı var ama kafayı bozmus begenmiyo daha iyisini istiyo hep sonum bu sekil olmazsa güzel

• So Sad
  • +1
Reactions: Resistance. and pashanimair
Noluyo şimdi ne konuda yardım istiyon anlamadım bişi

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, why not me?, pashanimair and 2 others
Knk hyoid süspasyonu entegre edilmiş Neck Lift surgeryleri oluyor bunlar sorununu çözecektir.

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair and Auchelius
Knk hyoid süspasyonu entegre edilmiş Neck Lift surgeryleri oluyor bunlar sorununu çözecektir.
kanka estetik ameliyatsız chin tuck vs ile olmaz mı boyun calısarak benim amacım estetik degil zaten chin tuck ile hyoidimi yükseltirim ama cok zor ve uzun sürücek bunun yanında ekstra bi egzersiz bi öneriniz varsa güzel olur

• +1
kanka estetik ameliyatsız chin tuck vs ile olmaz mı boyun calısarak benim amacım estetik degil zaten chin tuck ile hyoidimi yükseltirim ama cok zor ve uzun sürücek bunun yanında ekstra bi egzersiz bi öneriniz varsa güzel olur
Knk onların ise yaradığını düşünmüyorum

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair, yadih and 4 others
knk kötü bi haberim var ama çene olarak recessed olabilirsin hyoid çünkü mewing yapıp bi seviyeye kadar yok edebiliyorsun

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and pashanimair
knk kötü bi haberim var ama çene olarak recessed olabilirsin hyoid çünkü mewing yapıp bi seviyeye kadar yok edebiliyorsun
kanka çene olarak recessed oldugumu sanmıyorum sadece hyroid kemigim düsük chain tuck ile cogunluk bi kısmı düzeltilir edindigim bilgiye göre kendi arkadasım baya ilerledi ve düzeldi mewing hic yapmadım bugün başladım ben zaten looksmaxe tamamen chain tuck ile hyorid kemigimi yapabildigim kadar yükselticem istedigime ulasamadıgımı düsünürsem hardmax yapıcam mecbur

kanka çene olarak recessed oldugumu sanmıyorum sadece hyroid kemigim düsük chain tuck ile cogunluk bi kısmı düzeltilir edindigim bilgiye göre kendi arkadasım baya ilerledi ve düzeldi mewing hic yapmadım bugün başladım ben zaten looksmaxe tamamen chain tuck ile hyorid kemigimi yapabildigim kadar yükselticem istedigime ulasamadıgımı düsünürsem hardmax yapıcam mecbur
Çene olarak recessed olup olmadığın belli olur zaten sanmıyorum ne demek olum

Mewing hiç yapmadıysan zaten recessed olma ihtimalin yuksek yani o egzersiz gibi birşey değil 7/24 öyle gezmen lazım hyoid duzelmesi icin

Dilini damağına yapistir, boyun çalış bir de kilo ver

Last edited:
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel and kenssho

Users who are viewing this thread

Back