HZ. MEZO'YU SUMMONLAMA AYİNİ

Xavier

Xavier

👁👄👁
Mezoyu özledim o yüzden mezoyu summonlama büyüsü yapacağım.

1738623125728

tekrar edin.

Domine deus meus in te speravi conlitebor tibi domine in toto corde meo quem ad modum desiderat cervus ad fantes aquarum. Ouver! Chameron! Aliseon! Mandousin! Premy! Oriet! Mayorus! Esmony! Estiot! Dumosson! Danochar! Casmiel! Sadirno! Eparinesant! domine meus Mezo!

• So Sad
Reactions: maarda
:blackpill:

• Love it
Reactions: Xavier
Mezoyu özledim o yüzden mezoyu summonlama büyüsü yapacağım.

View attachment 3472903

tekrar edin.

Domine deus meus in te speravi conlitebor tibi domine in toto corde meo quem ad modum desiderat cervus ad fantes aquarum. Ouver! Chameron! Aliseon! Mandousin! Premy! Oriet! Mayorus! Esmony! Estiot! Dumosson! Danochar! Casmiel! Sadirno! Eparinesant! domine meus Mezo!
ama o gitti ve ve bu yazı onu geri getirmeyecek

• So Sad
Reactions: Xavier
Gelse seni doxxlayip anana güzel kelimeler ederdi büyük ihtimalle
yok öle bişe yapamazdı da ben senin gene ananı skecem

yok öle bişe yapamazdı da ben senin gene ananı skecem
valla knk cok low ıqsin maymun aktivitesi panel kullanmayı bile beceremiyon yanlıs kisileri doxxluyon zor ama insallah başarırsın knk arkandayım

• JFL
  • Woah
  • +1
Reactions: hakyolcusu34#⅜$*_]+, Skull Knight, Xavier and 1 other person
valla knk cok low ıqsin maymun aktivitesi panel kullanmayı bile beceremiyon yanlıs kisileri doxxluyon zor ama insallah başarırsın knk arkandayım
bana atılan kişi sensin diye atıldı başkasıymış arda seni scden bişeyden bulamazsam bu orgun %40ına yakın kisinin infosu var illa bi tanesi seni biliyodur sıra sıra sana atlarız ama senin kelleni alıcam ya aklının köşesinde bulunsun unutmadım seni :D

• JFL
  • Woah
Reactions: Skull Knight, Xavier and jackreacher52
bana atılan kişi sensin diye atıldı başkasıymış arda seni scden bişeyden bulamazsam bu orgun %40ına yakın kisinin infosu var illa bi tanesi seni biliyodur sıra sıra sana atlarız ama senin kelleni alıcam ya aklının köşesinde bulunsun unutmadım seni :D
İNFAZ