İ akathemogger onthewaytochadlite falcata bonekingi harcama raconu

D

Deleted member 100847

Iron
Evet boneking abimiz sevdiğimiz bı abimizdi ee jantı adamdı adabı yandan perfect male jaw fraudlamasini çok iyi bilirdi mesela ben bilmem. Abi looksmax nasıl yapılır dediğinde dalga geçerdi. Ben geçmem boneking abim şöyle masaya oturduğunda geniş clavicleyi gözümüze sokardı amaaa ben şöyle bi arkaya yaslandım mi sokaklarda ticaret yapanlar bile bana hayranlıkla bakardı. Boneking abim sevdiğim bir abimdi ama mesele o ki kardeş boneking artık yok ben varım.

Evet boneking abimiz sevdiğimiz bı abimizdi ee jantı adamdı adabı yandan perfect male jaw fraudlamasini çok iyi bilirdi mesela ben bilmem. Abi looksmax nasıl yapılır dediğinde dalga geçerdi. Ben geçmem boneking abim şöyle masaya oturduğunda geniş clavicleyi gözümüze sokardı amaaa ben şöyle bi arkaya yaslandım mi sokaklarda ticaret yapanlar bile bana hayranlıkla bakardı. Boneking abim sevdiğim bir abimdi ama mesele o ki kardeş boneking artık yok ben varım.
Arkadaşlar ben çocukluktan beri hep kendi kendimle konuşurum ve bundan zevk alırım ama bu öyle sandığınız gibi kendi kendinle konuşmak değil basbaya bir yayıncı olduğunuzu düşünün ve chatiniz ile sohbet ediyorsunuz aq.Hani bunu her fark ettiğimde yine kendi kendimle konuşarak kendime sövüyorum durduramıyorum aq.Okadar yalnızımki duvar mı artık sandalyemi sanki biriyle karşılıklı konuşuyorum ve tartışıyorum ona birşeyler anlatıyorum ya aq birde bu sikik özellik çocukluktan beri var aq

• JFL
Reactions: gargomel and Deleted member 82864
Arkadaşlar ben çocukluktan beri hep kendi kendimle konuşurum ve bundan zevk alırım ama bu öyle sandığınız gibi kendi kendinle konuşmak değil basbaya bir yayıncı olduğunuzu düşünün ve chatiniz ile sohbet ediyorsunuz aq.Hani bunu her fark ettiğimde yine kendi kendimle konuşarak kendime sövüyorum durduramıyorum aq.Okadar yalnızımki duvar mı artık sandalyemi sanki biriyle karşılıklı konuşuyorum ve tartışıyorum ona birşeyler anlatıyorum ya aq birde bu sikik özellik çocukluktan beri var aq
Beni bilenler bilir, zaten göz bölgem ve elmacık kemiklerim ortalamanın çok çok üzerindeydi.
Tek sıkıntı inward gonion'a sahip olmamdı. Bu Jawline'ımı mahvediyordu önden.
Yan profilim ise neredeyse kusursuzdu, 102 derecelik giga maskülen bir gonial angle'ım vardı ve bu, yan profilimi güzel kılmaya yeter de artar bile.
Göz bölgemde Deep Set eyes, iyi bir kaş köprüsü ve PCT'li almond eyes vardı. UEE ise neredeyse yoktu.
Zygomatik kemiğim çok büyüktü ve yüksek elmacık kemiğim vardı.
Beni chadlite yapmaktan alıkoyan tek şey ise inward gonion problemiydi anlayacağınız.
Bunu da sakal bırakarak çözdüm. Sakal bırakmamın büyük bir artısı da yan profilimi daha mükemmel hale getirmesiydi.
Eğer sizin de inward gonion'unuz varsa sakal bırakın. İnanılmaz büyük bir ascende tanıklık edeceksiniz

Üzgünüm erle tassak gecemezsin

• So Sad
  • JFL
Reactions: sentrix and Xavier
boneking artık yok kardeş sen varsın

• +1
Reactions: Xavier
Hiç bi sikim olmuyo ben kavgada bıçaklandım hissetmedim amk kavgaya devam ettim sonra baktım cocuk 2 3 kere daha soktu o zaman ayıktım yine de kavgaya devam ettim aq :lul::lul::lul: zaten 30 40 sn sonra bacağında hissizlik oluşuyo otamatik yere düşüyon istemsizce yani bıçaklaninca pek bişey olmuyo ama iyileşme süreci biraz sancılı :feelswhy:

Hiç bi sikim olmuyo ben kavgada bıçaklandım hissetmedim amk kavgaya devam ettim sonra baktım cocuk 2 3 kere daha soktu o zaman ayıktım yine de kavgaya devam ettim aq :lul::lul::lul: zaten 30 40 sn sonra bacağında hissizlik oluşuyo otamatik yere düşüyon istemsizce yani bıçaklaninca pek bişey olmuyo ama iyileşme süreci biraz sancılı :feelswhy:
Bu da mi bonekingin floodu la yazdin saniyodu herkes

• Hmm...
beni flood yapmıs vay pic

• JFL
Gonial angle'm 1 yılda arttı knk, OBO ne bilmiyom ama.
Benim gonial angle de 110° jaw gigaflat duruyor seninkide öyle bimax lazım bize

Benim gonial angle de 110° jaw gigaflat duruyor seninkide öyle bimax lazım bize
Kanka eskiden öyleydi aq 1.5 yıllık fotoğrafa yorum yapıyorsun daha ergendim o zamanlar

Gerçi dediğinde haklı olabilirsin gel bimax yaptırak

Kanka eskiden öyleydi aq 1.5 yıllık fotoğrafa yorum yapıyorsun daha ergendim o zamanlar
Gonial açın değişecek mi hacı bide ergen falan değil 20li yaslardaydin orda

Gonial açın değişecek mi hacı bide ergen falan değil 20li yaslardaydin orda
MAL BEN ORDA 16 YAŞINDAYDIM KİM 20Lİ YAŞLAR DİYO AQ BEN DAHA 18'E GİRMEDİM ASODJSAOPIJDPOASJKD

Gerçi dediğinde haklı olabilirsin gel bimax yaptırak
Gel yaptırak
Screenshot 20241017 183638 Gallery

Birisi jaw frontal anglei olcsun

• +1
MAL BEN ORDA 16 YAŞINDAYDIM KİM 20Lİ YAŞLAR DİYO AQ BEN DAHA 18'E GİRMEDİM ASODJSAOPIJDPOASJKD
20 duruyon amk hatta daha büyük 24 25 duruyon

Redditte seni tanimalari ayri komikti bu arada
o zaman git konuş onlara ultra emaneti olan bu şehri istanbulu geri alacakmış de de onlara tamam mı

• +1
Reactions: Deleted member 100847
20 duruyon amk hatta daha büyük 24 25 duruyon
Evet bir şey demiyom ona zaten ama daha 20'ye girmedim. OBO'nun ne olduğundan bahsetme ihtimalin var mı çünkü bulamadım hiçbir şey