İ hate red pill

D

Deleted member 21931

B
İ have fallen into this red pill scam during the most important years of my life (16-20). İ was ugly as fuck (like 3-3.5 psl) and also manlet (5'8) and instead wearing lifts, Tretinoin, Sun cream, Growing out hair and gymmaxxing i fell into "aLpHa behaviour" "Nofap" *SeLf improvement" and acting like busy etc

Also there was 3-4 crush on me (mostly ltb though) i rejected all of them because muh self improvement

İf i didn't believe red pill scam my very important years would be much much better
Now ? İ am oldcel (21) still khhv and mentally ill because of lonely teen years

Fuck that scam if only i learnt black pill at 16..

• +1
Reactions: Deleted member 27729 and Abhorrence
D1FE3742 88C6 494C 994F E8BD5E1E25BA

• JFL
Reactions: Nick.Harte
everyone fell for the redpill at some point tbh

• +1
Reactions: Nick.Harte
Same man. I wish I knew about the black pill at 14 or 15 but this forum wasn't even created at that time, and even the redpill scam was not that mainstream.

• +1
Reactions: Deleted member 27729 and Deleted member 21931
everyone fell for the redpill at some point tbh
Kank bu doğru ama ben 4 yıl boyunca kaldım ve psikolojimi tamamen sikti birde en önemli yıllarımdi

Bu aptal orospu evlatları bana alfaligin bilmem sik sokuk davranmanin mesajlara geç bakmanin falan daha önemli olduğunu söyledi tipten ziyade benim tipim de kötüydü ve kendime hiç bakmiyordum çünkü her şey davranışta falan bitiyorsa niye bakayım ayrıca arkadaşlardan falan da uzaklastim çünkü kendini geliştirmenin falan daha önemli ve eğlenmenin boş iş olduğunu düşünüyordum bu da beynimi iyice sikti yani hem yalnızsın hem incelsin fucked

Bu red pilin anasını yedi ceddini sikeyim zateb çoğu red pilci incel ya da boomer orospu evladı

• +1
Reactions: Abhorrence
Exactly fuck the Redpill , it's just PUA grifting rebranded

• +1
Reactions: Deleted member 21931, Abhorrence and Nick.Harte
Male gaze :

Alpha male : Short, ugly, bald, gymmaxxed stinky guy

Female gaze

Alpha male: Hunter eyes and Leanmaxxed 6'3 guy.

• +1
Reactions: Deleted member 21931, Abhorrence and Deleted member 27729
Kank bu doğru ama ben 4 yıl boyunca kaldım ve psikolojimi tamamen sikti birde en önemli yıllarımdi

Bu aptal orospu evlatları bana alfaligin bilmem sik sokuk davranmanin mesajlara geç bakmanin falan daha önemli olduğunu söyledi tipten ziyade benim tipim de kötüydü ve kendime hiç bakmiyordum çünkü her şey davranışta falan bitiyorsa niye bakayım ayrıca arkadaşlardan falan da uzaklastim çünkü kendini geliştirmenin falan daha önemli ve eğlenmenin boş iş olduğunu düşünüyordum bu da beynimi iyice sikti yani hem yalnızsın hem incelsin fucked

Bu red pilin anasını yedi ceddini sikeyim zateb çoğu red pilci incel ya da boomer orospu evladı

bu redpillciler bir bitemedi aga

blackpill niye hala türkiyeye gelmedi anlayamıyorum

İ hate red pill​

İ have fallen into this red pill scam during the most important years of my life (16-20). İ was ugly as fuck (like 3-3.5 psl) and also manlet (5'8) and instead wearing lifts, Tretinoin, Sun cream, Growing out hair and gymmaxxing i fell into "aLpHa behaviour" "Nofap" *SeLf improvement" and acting like busy etc

Also there was 3-4 crush on me (mostly ltb though) i rejected all of them because muh self improvement

İf i didn't believe red pill scam my very important years would be much much better
Now ? İ am oldcel (21) still khhv and mentally ill because of lonely teen years

Fuck that scam if only i learnt black pill at 16..

The idea of redpill moneymaxing is good but everything else is cope.

bu redpillciler bir bitemedi aga

blackpill niye hala türkiyeye gelmedi anlayamıyorum

kanka black pill in yayılmaması bizim için çok daha iyi boşver herkes alfa malfa efendi erkek piç erkek lafına inansın biz looksmaxxing yapalım ve herkesin önüne geçelim yoksa herkes black pill i öğrenirse htn lerin chadlitelerin sayısı falan artar bu da rekabeti artırır

Benin tek kızgın olduğum ve sinirlendigim nokta lisede falan bunlara inanmak oldu ve bu da beni her anlamda kötü etkiledi

Black pill i ogrenseydim saçımi uzatirdim kendime bakardım daha iyi cilt lift takardim 1.78 falan olmak icin ve birçok ilişki yasayabilirdim ama olmadı

• +1
kanka black pill in yayılmaması bizim için çok daha iyi boşver herkes alfa malfa efendi erkek piç erkek lafına inansın biz looksmaxxing yapalım ve herkesin önüne geçelim yoksa herkes black pill i öğrenirse htn lerin chadlitelerin sayısı falan artar bu da rekabeti artırır
doğru aga
bırakalım copelasınlar
Benin tek kızgın olduğum ve sinirlendigim nokta lisede falan bunlara inanmak oldu ve bu da beni her anlamda kötü etkiledi

Black pill i ogrenseydim saçımi uzatirdim kendime bakardım daha iyi cilt lift takardim 1.78 falan olmak icin ve birçok ilişki yasayabilirdim ama olmadı
siktir et aga yapacak bir şey yok en azından blackpillenmişsin diğerleri hala copeluyor

ltb mtbleri düşürebildiğine göre potansiyel vardır knk önümüze bakıcaz

• +1
Reactions: Deleted member 21931
doğru aga
bırakalım copelasınlar

siktir et aga yapacak bir şey yok en azından blackpillenmişsin diğerleri hala copeluyor

ltb mtbleri düşürebildiğine göre potansiyel vardır knk önümüze bakıcaz
Ascendlemeye çalışıyorum bakalım eyebrow dye+ tretin + hairmaxxing uyguluyorum yakında gym e de başlayacam 1-2 yıl içinde 10+ slay hedefliyorum

• +1