Ice-hooding işe yarıyor

Baban

Baban

Smilemaxx™ endorser
Buzu acıyana kadar gözünüzün etrafına ve göz kapağınıza sürün/bekletin. Özellikle kaşın altındaki yağ birikimine odaklanın. Göz kısmınızın daha da iyi durmasını istiyorsanız (DİKKATLİ OLUP), 0.5mm dermastample göz torbanızın altını stampleyin.

Attachments

• woman-blue-eye-close-up_1.jpg
    woman-blue-eye-close-up_1.jpg
    105.4 KB · Views: 0
Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: hardmaxxx, gargomel and elemanzelvadre
Önemli olan alışkanlık edinmek. 2 - 3 günde bir yapın. App storedan habit tracker uygulaması tarzı bir şey yükleyin.

ne işe yarıyor türkçesi?

ice hooding kahverengi yaglari olduruyo

Aromasin goz cevresi yaglarimi mahvetmiskrn gelen o tavsiye

• JFL
Reactions: Baban
ne işe yarıyor türkçesi?
Avcı gözü geliyor, ama göz anatomin önceden iyi olması lazım. Çok fazla Under eye exposure (uee), yani göz kapağın gözüküyorsa işe yaramaz.

Attachments

• hunter-eye_480x480.jpg
    hunter-eye_480x480.jpg
    18 KB · Views: 0
bunu sürekli yapıp yapmayı bırakınca ordan yağların çıktığını görmüştüm forumda bi yerde çokda sağlıklı bi yöntem değil uee için
volufiline en iyisi gibi

Deneyimden mi konuşuyon? Ben pozitif sonuçlar gördüm.
kılcal damarlar patlayıp kırmızı/mor iz bırakabiliyor
birde buzu ilk sürdüğünde soğuktan kaslar kasılıyor bu yüzden hooding artmış gibi oluyor soğukluk geçince gidiyor

ben de işe yaramamıştı 5 6 ay yaptım forumda işe yarıyo diyen çok var yaramıyo diyen de var denemekten zarar gelmez

• +1
Reactions: Ashoimex
birde buzu ilk sürdüğünde soğuktan kaslar kasılıyor bu yüzden hooding artmış gibi oluyor soğukluk geçince gidiyor
2 günlük bir sonuç gördüm, buzu çok uzun süre tutmazsan kılcal damarlar patlamaz

• +1
2 günlük bir sonuç gördüm, buzu çok uzun süre tutmazsan kılcal damarlar patlamaz
2 günlük nasi gördün aq plasebodur before after atsana

• +1
Abi zaten kalıcı sonuç bulmak zor. 1 saat içinde banyoda bunların hepsini yapıyorum. 2-3 gün sürüyor ama yeter amk devamlı yaparsan.

Last edited:
  • +1
Deneyimden mi konuşuyon? Ben pozitif sonuçlar gördüm.
2ay denddim hem etkisi olmadi hemde bunlaribokudum biraktim

olm benim goz cevresi kahverengj biraz beyazlar mi
o ole bisj degul amk kahverengi yag lari kas gibi dusun beyaz yaglari yag gibi dusun

olm benim goz cevresi kahverengj biraz beyazlar mi
Cilt bakımı rutinin var mı amk? Onun üstüne buz değil de dermastamp al, 0.5mm ile etrafını stample

Cilt bakımı rutinin var mı amk? Onun üstüne buz değil de dermastamp al, 0.5mm ile etrafını stample
yok kanka kanka sıkıntı cıkartmasın amk

yok kanka kanka sıkıntı cıkartmasın amk
Aga o çok büyük looksmin yanlız haberin olsun. Hyperpigmentation herhalde. Vitamin c serumları kullan.

Aga o çok büyük looksmin yanlız haberin olsun. Hyperpigmentation herhalde. Vitamin c serumları kullan.
vitamin c serumlarıyla geçirebilir miyim

vitamin c serumlarıyla geçirebilir miyim
Aga araştır amk Googlea chatgptye sor işte basit şeyler bunlar. Ama vitamin c yardımcı oluyor bildiğim kadarıyla.

• +1
Reactions: younglooksmaxxer
Aga araştır amk Googlea chatgptye sor işte basit şeyler bunlar. Ama vitamin c yardımcı oluyor bildiğim kadarıyla.
Google ile ChatGPT yahudi sorcaksan buraya sor

Buzu acıyana kadar gözünüzün etrafına ve göz kapağınıza sürün/bekletin. Özellikle kaşın altındaki yağ birikimine odaklanın. Göz kısmınızın daha da iyi durmasını istiyorsanız (DİKKATLİ OLUP), 0.5mm dermastample göz torbanızın altını stampleyin.
sonuçlar ne kadar sürede gelir

sonuçlar ne kadar sürede gelir
Knk yalan yok plasebo olabilir burada bi bebenin dediği gibi. İlk yaptığımda sonuç gördüm gibi ama ikincide bi sike yaramadı sanki. Kendin de deneyebilirsin ama sözde aynı gün gelmesi lazım.

Users who are viewing this thread

Back