içimde ukte kaldı

dogu

dogu

Kraken
Xrayde moruğun biri geçsene kardeşim dedi bi 3sn baktım bunağa sonra geçtim arkasından takip ettim tuvalette giderde sikerim anasını diye girmedi amın evladı içimde hala ukte var amk sicil işler diye orada birşey yapmadım gerçi neden laf atmadım onuda bilmiyom amk

• +1
  • JFL
Reactions: anathema, pashanimair, Deleted member 251512 and 2 others
DNP kullanırken geldi piç ağır terliyom kafa baya ısı vuruyor vücuda daralmıştım da amk bu ilaçları sikecem biri 2 ay önce laf etmişti ona payını verince kaçmıştı ilacıda bırakıyom amk bu yüzden zaten az kaldınXD

• +1
Reactions: pashanimair, Deleted member 277275 and Thrill
bunaksa dokunma istediğini söyle bağır çağır ama dokunma anlık adrenalinle bir vurursun hayatın sikilir

• +1
Reactions: pashanimair, Deleted member 277275 and dogu
bunaksa dokunma istediğini söyle bağır çağır ama dokunma anlık adrenalinle bir vurursun hayatın sikilir
Harbiden öyle tahliye etseler bi kaç yıl karakola gidecen her hafta yurtdışına kesinlikle almıyorlar tekrar bişey olsun ehliyet ve trafik kısıtlamaları ve birşey için rushat alacağın zamanda sıkıntı çıkarıyotlar

• +1
Reactions: pashanimair, Deleted member 277275 and Thrill
Harbiden öyle tahliye etseler bi kaç yıl karakola gidecen her hafta yurtdışına kesinlikle almıyorlar tekrar bişey olsun ehliyet ve trafik kısıtlamaları ve birşey için rushat alacağın zamanda sıkıntı çıkarıyotlar
Simdi bide kürttur bunaga vurursun soyu seni sikeri

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Deleted member 277275, dogu and 1 other person
Simdi bide kürttur bunaga vurursun soyu seni sikeri
Lan olsa ne olacak sanki boş değiliz bide tipi görsen bu kim amq dersin yanında karo var rolleniyo piç tuvallete kamera yok piç girmedi ama girse dövevektim

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, gl0rify, Deleted member 277275 and 3 others
doktor bey biz size dokunucak her eli kıracak güçteyiz biz sizinle buluşmadan tehlikeli bir hareket yapmayın ben ve hayranlarınız sizi izliyoruz attığınız threadleri her gece hatim ediyoruz

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, dogu, pashanimair and 1 other person
doktor bey biz size dokunucak her eli kıracak güçteyiz biz sizinle buluşmadan tehlikeli bir hareket yapmayın ben ve hayranlarınız sizi izliyoruz attığınız threadleri her gece hatim ediyoruz
eyw reis sorun olmaz umarım

• +1
Reactions: Deleted member 277275