D
Deleted member 42111
Falcon
@oxychicana bu karının ifşası varmı beyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Oğlum elinin fotosunu atip niye eli rateleyin diye thread açtın amk@oxychicana bu karının ifşası varmı beyler
FEWWe:F:G:qwe:fWEQwqeG:qwef:Oğlum elinin fotosunu atip niye eli rateleyin diye thread açtın amk
PRETTBOY HAND NE EVİ SALLADIM AMK WDF:WQEF.Qw:fEW:fqweF:QW
Oglum adam el ratesi istemekle kalmamış bide prettyboy el rate istemiş amkk
Adam aynı fotosunu 5 kere rate threadi diye atmış adam yerine utandimOglum adam el ratesi istemekle kalmamış bide prettyboy el rate istemiş amkk
LAWŞĞDŞWDŞ kanka birinde gormustum atiyim dedim bende aqOğlum elinin fotosunu atip niye eli rateleyin diye thread açtın amk
Bu arada tipini de gördüm tipin fena değil ama nolur düzgün poz ver ve aynı fotoyu 5 kere rate diye paylaşmaLAWŞĞDŞWDŞ kanka birinde gormustum atiyim dedim bende aq
Kanka poz vermeyi bilmiyorum engelli gibi cikiyorym aq ÖAĞQĞDBu arada tipini de gördüm tipin fena değil ama nolur düzgün poz ver ve aynı fotoyu 5 kere rate diye paylaşma
Oglum düz dur kamera karşısında ağzını magzini givirtiyon gay diye dassak gecmisler yabancı forumfaKanka poz vermeyi bilmiyorum engelli gibi cikiyorym aq ÖAĞQĞD
buna niye çekersin ki
çek çek nofab cope
Cekmedim aq merakbuna niye çekersin ki