atess
6'3
cocuklukluktan beri korkuyorum kan bile aldırmıyorum yıllardır nasi cozcem bunu birseyler pinlemek istiyorum ama engel oluyo evde bos needle ile alıstırma yapsam olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
knk valla bende cok korkuyodum iğne sokunca geçticocuklukluktan beri korkuyorum kan bile aldırmıyorum yıllardır nasi cozcem bunu birseyler pinlemek istiyorum ama engel oluyo evde bos needle ile alıstırma yapsam olur mu
Igne yaparken baska bir yerini sikarsan igneyi sapladigin yere olan dikkatin azalir. Ya da igneyi yaptigin yeri yapmadan once sivri bir seylerle durt, sonrasinda igneyi batirirken daha az hissedersincocuklukluktan beri korkuyorum kan bile aldırmıyorum yıllardır nasi cozcem bunu birseyler pinlemek istiyorum ama engel oluyo evde bos needle ile alıstırma yapsam olur mu
direkt keskin sivri seylerden cok rahatsiz oluyomkucucuk insulin ignesinden nasil korkcan oglum
benim pipi yanidirekt keskin sivri seylerden cok rahatsiz oluyom
Baskasina yaptir bi sure sonra sen denedirekt keskin sivri seylerden cok rahatsiz oluyom
Sok işte amk neyden korkuyoncocuklukluktan beri korkuyorum kan bile aldırmıyorum yıllardır nasi cozcem bunu birseyler pinlemek istiyorum ama engel oluyo evde bos needle ile alıstırma yapsam olur mu
olum 190 adamsın heightpill editlerini izleyerek yapdirekt keskin sivri seylerden cok rahatsiz oluyom
Low t knk çiğ et yecocuklukluktan beri korkuyorum kan bile aldırmıyorum yıllardır nasi cozcem bunu birseyler pinlemek istiyorum ama engel oluyo evde bos needle ile alıstırma yapsam olur mu
o kadar acımıyoki bile kullandığın iğnenin boyutuna bağlı;cocuklukluktan beri korkuyorum kan bile aldırmıyorum yıllardır nasi cozcem bunu birseyler pinlemek istiyorum ama engel oluyo evde bos needle ile alıstırma yapsam olur mu