İhtiyacınız olan tek cilt bakımı + kapatıcı

B

buzur

Iron
IMG 0754
IMG 0753
IMG 0752
IMG 0751

Sabah: temizleme > nemlendirici > güneş kremi
Akşam: temizleme > tonik/serum > nemlendirici

Temizleyici: cosrx low ph good morning
Tonik: the purest solutions sarı tonik
Serum: the purest solutions kırmızı serum
Nemlendirici+Güneş kremi: beauty of joseon relief sun aqua fresh rice
(Üstteki hem nemlendirici hem güneş kremi niyetine kullanılır, güzel ürün)

Bir akşam tonik, bir akşam serum (serumu yıkamayı unutma! Tonik kalsın, nemlendiriciyi üstüne sür).
Art arda kullanmamaya çalışın. Haftanın 2 akşamı hiçbirini sürmeyin.

Sivilce için kapatıcı lazımsa, nemlendirici üzerine: Maybelline instant eraser
Beyaz Türkseniz 00 ivory, düzgün seçerseniz belli olmaz
IMG 0755

Sorusu olan sorsun kişisel bakımın kodunu kırdım

Last edited:
  • +1
Reactions: Kayra139, pashanimair and yadih
guzel thread
accutane mogs maalesef

• +1
  • Hmm...
Reactions: churmaxxed, Turetskiyy, cakdripa and 3 others
View attachment 4246277View attachment 4246273View attachment 4246269View attachment 4246261

Bir gün tonik, bir gün serum. Art arda kullanmamaya çalışın.

View attachment 4246287

yok kanka kendinizi kandırıp avutmayın izotrenin tedavisi olun zoretanin kullanın cok bisey kaybetmezsiniz siyah nokta bile cıkmıyo tedaviden sonra

• +1
Reactions: pashanimair
yok kanka kendinizi kandırıp avutmayın izotrenin tedavisi olun zoretanin kullanın cok bisey kaybetmezsiniz siyah nokta bile cıkmıyo tedaviden sonra
100’den fazla yan etkisi var

• +1
Reactions: Kayra139 and pashanimair
100 den fazla yan etkisi olabilir kanka evet ben 8 ay kullandım ya 1.sayfa yada 2.sayfada sivilce ile bi post açılmış zatwn orda anlattım tamamını ama gayet memnunum kullanan kız arkadaşım erkek arkadaşlarımda memnun ben tedaviye başlarken 2008 den 2022 ge kadar tüm yorumları sıkılmadan okudum kanka bu yaptığın sadece ilaçtan korkup kaçmak başlarsan da devlette tedavi olma git özelde ol en rahat en haffif süreç özelde tedavi olursan olur devlet hastanelerinin çoğu düzgün bi tedavi uygulamıyo çünkü hatta kremle düzeltilicek bi cild için zoretanin yazdıkları oluyo

• +1
kısacası birazcık cesur ol ve gercekten kötü bi cildin varsa git tedavi vücüdunda veya karacigerinde en ufak bi hasar kalmıyo zaten sadece dediğim gibi özelde tedavi ol çok bi masrafı yok hatta masraf demezsin muhtemelen

• +1
View attachment 4246277View attachment 4246273View attachment 4246269View attachment 4246261

Bir akşam tonik, bir akşam serum (serumu yıkamayı unutma! Tonik kalsın, nemlendiriciyi üstüne sür).

View attachment 4246287

ayrıca cilt icin kapatıcı kadar zararlı bisey yok kanka sivilce icin kapatıcı sürmek tamamen aptallık yanlıs anlama beni dogru olmadıgını söylüyorum sadece onun dışında kırmızı peeling serum gercekten güzel bi ürün ama dedigim gibi bu serumlar tonikler uzun vadede kullanılıcak ürünler değiller ve etkileri de kalıcı değil hiç bi zaman o yüzden tek çözüm izotrenin tedavisi

• +1
ayrıca cilt icin kapatıcı kadar zararlı bisey yok kanka sivilce icin kapatıcı sürmek tamamen aptallık yanlıs anlama beni dogru olmadıgını söylüyorum sadece onun dışında kırmızı peeling serum gercekten güzel bi ürün ama dedigim gibi bu serumlar tonikler uzun vadede kullanılıcak ürünler değiller ve etkileri de kalıcı değil hiç bi zaman o yüzden tek çözüm izotrenin tedavisi
göz altları için kullanılmaz mı diyosun? infralarım yok:feelswhy:

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair and Yagiz8928
  • +1

View attachment 4246287

Güneş kremi kullanmak bence pek iyi bir şey değil çünkü bildiğim kadarıyla güneş ışınları kolajen üretimini artırıyor?

• +1
Güneş kremi kullanmak bence pek iyi bir şey değil çünkü bildiğim kadarıyla güneş ışınları kolajen üretimini artırıyor?
tam tersi degil miydi amk

• +1
Bitane dogru bilgi yok burda amk

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair and Serialsuicide
benimki temizleyici, nemlendrici, güneş kremi, tret 0.5 bu kadar
sizce yeterli mi

• +1
göz altı icin kullanabilirsin sanırım zararı olmaz gibi ben sivilceli bi cilte zararlı dedim cildini yakabilir bile uzun süreli kullanımda

• +1
Duzgun beslenin yahudi propahandasına dusmeyın fraud ıcın kapatıcı neden olmasın

• +1
Reactions: pashanimair, Turetskiyy and Serialsuicide
guzel thread
Accutane mogs maalesef
Accutane kullanıcaksanız şuan tam zamanı benim gibi yazın kullanmayın

• +1
Reactions: pashanimair, kenssho and yadih
Kullan kanka göze çok yakın sürme zaten bi ton video var nası yapıldığına dair. Renk tonunu iyi seçersen belli olmaz

• +1
göz altı icin kullanabilirsin sanırım zararı olmaz gibi ben sivilceli bi cilte zararlı dedim cildini yakabilir bile uzun süreli kullanımda
Sivilcesine göre değişir, bazı kızlar bu sivilce kapatan bantlardan yapıştırıp onun üstüne yapıyo makyajı ama tabi belli oluyo öyle

• +1
benimki temizleyici, nemlendrici, güneş kremi, tret 0.5 bu kadar
sizce yeterli mi
En temel olanı bu zaten, ek problem yoksa ek ürüne gerek yok

• Love it
  • +1
Reactions: pashanimair and Kayra139
Sivilcesine göre değişir, bazı kızlar bu sivilce kapatan bantlardan yapıştırıp onun üstüne yapıyo makyajı ama tabi belli oluyo öyle
sivilceye göre değil cilde göre degisir kanka sivilce kapatan bant ne zaten kendinize gelin sacma sapan kapatıcı sürmeyi bırakın kapatıcı sürünce o sivilcenin verdiği özgüvensizlikte gitmez bi kez daha tekrar ediyorum bu sacmalıkları bırakıp zoretanin tedavisine basla ne kadar erken o kadar iyi gec kalıyosun haberin olsun biseyler biliyoruz ki konusuyoruz amk ne kadar kalın kafalısınız hala iddialasıp bi bok bilir gibi konusuyosunuz gece gece cok kuruldum amk

• +1
sivilceye göre değil cilde göre degisir kanka sivilce kapatan bant ne zaten kendinize gelin sacma sapan kapatıcı sürmeyi bırakın kapatıcı sürünce o sivilcenin verdiği özgüvensizlikte gitmez bi kez daha tekrar ediyorum bu sacmalıkları bırakıp zoretanin tedavisine basla ne kadar erken o kadar iyi gec kalıyosun haberin olsun biseyler biliyoruz ki konusuyoruz amk ne kadar kalın kafalısınız hala iddialasıp bi bok bilir gibi konusuyosunuz gece gece cok kuruldum amk
Cildiyeci değilim belli ki sen de değilsin. Yıllardır yaptığım şeyi senden öğrenmeyeceğim sal artık threadi anladık accutane öneriyosun.

• +1
Cildiyeci değilim belli ki sen de değilsin. Yıllardır yaptığım şeyi senden öğrenmeyeceğim sal artık threadi anladık accutane öneriyosun.
salmam kanka senden cok daha bilgiliyim dermatoloji konularında madem bilmediginiz seyleri konusuyosunuz sike sike öğreniceksiniz kuruluyorum cünkü size

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair and buzur