sladekilic
Platinum
et yiyemeyeceksiniz falan gerçek mi la bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yok prim tayfa salliyoe yine gotunden birsey akp gitmesin bu arada bizim ev parasiz kaliret yiyemeyeceksiniz falan gerçek mi la bu
Herşey böyle böyle olacak zamanla da böyle olmadı mı? Abur cuburlar , modern yiyecekler, giyecekler güzel diye gösterildi ancak hepsi kökeninde insana zarar veriyor buda böyle olacak yapay tavuk ve et zaten büyük Fast food zincirlerinde kullanılıyoret yiyemeyeceksiniz falan gerçek mi la bu
ne iklim yasası la ne oluyoyok prim tayfa salliyoe yine gotunden birsey akp gitmesin bu arada bizim ev parasiz kalir@recai iskender
onlar özgür irade aq almayınca adamlar batıyo işteHerşey böyle böyle olacak zamanla da böyle olmadı mı? Abur cuburlar , modern yiyecekler, giyecekler güzel diye gösterildi ancak hepsi kökeninde insana zarar veriyor buda böyle olacak yapay tavuk ve et zaten büyük Fast food zincirlerinde kullanılıyor
IQ of a mushroomne iklim yasası la ne oluyo
amk salağı ülkeyi 5 senedir falan takip etmiyomIQ of a mushroom![]()
Niye amk suriyede mi yaşıyosunamk salağı ülkeyi 5 senedir falan takip etmiyom
politika ve gündem takip etmek high cortisol işiNiye amk suriyede mi yaşıyosun![]()
hala açıklayan olmamış iklim uasası ne diye araştırdım sera gazı azaltma diuorNiye amk suriyede mi yaşıyosun![]()
Muhtemelen o iş dümen aga. Seyahat yasağı olcak falan saçmalıklar var bende tam bilmiyorumhala açıklayan olmamış iklim uasası ne diye araştırdım sera gazı azaltma diuor
bunun neyi kötü amk anlamadım