MogEater
sub0 to true adam
SON BIR HAFTAM AMINA KODUMUN TURKIYESININ YARATTIGI SORUNLARI COZMEKLE GECTI
GENCLER OLARAK INTIKAMIZI UNUTMAMALIYIZ AMINA KODUMUN COCUKLARI BIZE YARATIGGI SORUNLARI UNUTMAMALIYIZ.
OROSPU EVLATLARI HERSEYDE SORUN CIKARIYOR BAK HERSEYDE.
DUNYADA IKINCI BIR ORNEGI YOK APTAL PICLERIN.
looksmax forumu oldugu icin looksmax ornek vericem.
saglikli beslenmek icin ayda minimum 10k market alisverisi yapmalisin.
supplement + gym ortalama ayda 3-4k
Kisisel bakim + hijyen + skincare filan 1-2k
asgari ucret 23K + HAFTADA 40-60 SAAT KOPEK GIBI CALISIYORSUN
+ mesela benim gibi astigmatli olabilirsin, toric colored lens getirmek istersen, tum dunyaya shipping var turkiyeye yok, cunku BIR OROSPU EVLADI TARAFINDAN YONETILIYORUZ.
bu amina kodumun cocuklari yuzunden son 2 ayda olan tum problemlerimim kaynagi bu orospu cocuklari, allahinizi kitabinizi sikeyim.
araba satip upgradelemek istiyorum orospu evladi 3x vergi aliyor, + o arabayi alasiya kadar her kazandigin paradan vergi aliniyor.
VERGININ GERI DONUSU YOK AMK, EUDA'DA VERGI VAR AMA GERI DONUSUNU ALIYORSUN BU AMINA KODUMUN COCUKLARI NAZ ALLAH FILAN BIRSEY DIYEREK KURANINI SIKTIKLERIM 4 YILDA TOPLADIGI VERGIYI 1 YILDA YOK ETTI AMK COCUGU 4 YILDA HERKESTEN 10X VERGI ALDI APTAL POLTIIKALAR VE LANDLORDLARI VEYA BANKADA PARASI OLAN BOOMER AKPLILERE YARANMAK ICIN TUM VERGIYI YOK ETTI.
ALMANYADA BUNU YAPSALAR ALLAHLARINI SIKER ATARDI ALMAN HALKI.
KESKE BUNLARI YOK ETSEK.
GUCLENMELIYIZ BUNLARI ALLAHLARINI SIKIP YOK ETMEK ICIN.
GENCLER OLARAK INTIKAMIZI UNUTMAMALIYIZ AMINA KODUMUN COCUKLARI BIZE YARATIGGI SORUNLARI UNUTMAMALIYIZ.
OROSPU EVLATLARI HERSEYDE SORUN CIKARIYOR BAK HERSEYDE.
DUNYADA IKINCI BIR ORNEGI YOK APTAL PICLERIN.
looksmax forumu oldugu icin looksmax ornek vericem.
saglikli beslenmek icin ayda minimum 10k market alisverisi yapmalisin.
supplement + gym ortalama ayda 3-4k
Kisisel bakim + hijyen + skincare filan 1-2k
asgari ucret 23K + HAFTADA 40-60 SAAT KOPEK GIBI CALISIYORSUN
+ mesela benim gibi astigmatli olabilirsin, toric colored lens getirmek istersen, tum dunyaya shipping var turkiyeye yok, cunku BIR OROSPU EVLADI TARAFINDAN YONETILIYORUZ.
bu amina kodumun cocuklari yuzunden son 2 ayda olan tum problemlerimim kaynagi bu orospu cocuklari, allahinizi kitabinizi sikeyim.
araba satip upgradelemek istiyorum orospu evladi 3x vergi aliyor, + o arabayi alasiya kadar her kazandigin paradan vergi aliniyor.
VERGININ GERI DONUSU YOK AMK, EUDA'DA VERGI VAR AMA GERI DONUSUNU ALIYORSUN BU AMINA KODUMUN COCUKLARI NAZ ALLAH FILAN BIRSEY DIYEREK KURANINI SIKTIKLERIM 4 YILDA TOPLADIGI VERGIYI 1 YILDA YOK ETTI AMK COCUGU 4 YILDA HERKESTEN 10X VERGI ALDI APTAL POLTIIKALAR VE LANDLORDLARI VEYA BANKADA PARASI OLAN BOOMER AKPLILERE YARANMAK ICIN TUM VERGIYI YOK ETTI.
ALMANYADA BUNU YAPSALAR ALLAHLARINI SIKER ATARDI ALMAN HALKI.
KESKE BUNLARI YOK ETSEK.
GUCLENMELIYIZ BUNLARI ALLAHLARINI SIKIP YOK ETMEK ICIN.