ILK 20KYA GIREMEYECEKSEN OKUMA

amsigen

amsigen

Banned
Orta-dusuk sınıf bir hayat yaşayacaksın çünkü

• +1
  • Hmm...
Reactions: orhanhic, Xavier and Ashoimex
50k'ya kadar okunur bence

Dil hariç 50k'ya kadar iyi değil mi
Dil ve sözelden hiçbir şey okunmaz. Eşit ağırlık için 30k sonrası çöp bence

• +1
Reactions: oguzk and Xavier
2 yıllık elektronik okuyan arkadaşım dhmi'de atc 150k maaş alıyor :ROFLMAO:

• Love it
Reactions: Dathomirian Zabrak
2 yıllık elektronik okuyan arkadaşım dhmi'de atc 150k maaş alıyor :ROFLMAO:
Iyiymiş. 1000de 1 ihtimal öyle hayallere düşmeyin. Ailesinden tanidiklari olabilir ya da cevresi cok cok geniştir

• +1
Reactions: Ashoimex
Iyiymiş. 1000de 1 ihtimal öyle hayallere düşmeyin. Ailesinden tanidiklari olabilir ya da cevresi cok cok geniştir
kpss 95+ merkezi alım oluyor 2 senede bi 10-15 kişi alıyorlar, memurlar.net kpss robot bak
edit: mülakat yok

Last edited:
2 yıllık okuyom dgs ile 20k bandında bi müh hedefliyom bakalım nolcak

Onun içinde kpssde ilk 10 falan yapman gerekiyo ak o da zor
tam bilmiyorumm ama 100 almak için fullemek gerekmiyor, sence değer mi +150k maaş için kpss abanmaya? bence değer :feelswah:

• +1
Reactions: oguzk and Dathomirian Zabrak
30kya çıkar doğuda tıplar 20-30k bandında

2 yıllık okuyom dgs ile 20k bandında bi müh hedefliyom bakalım nolcak
dhmi 1-2 senede bi tekniker alıyor, en düşük tekniker maaşı şuan 80k'dan başlıyor, gün boyu yatıyorlar vardiyalı çalışıyorlar 8 saatin 30dksı anca iş yapıyorlar keyfe keder iş :soy:

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
tam bilmiyorumm ama 100 almak için fullemek gerekmiyor, sence değer mi +150k maaş için kpss abanmaya? bence değer :feelswah:
Yksde 20kya girmekten 10 kat daha kolay bence. 2 yıllıklar aşırı mal amk bi de sınava 1.5 sene var daha yaparsın. Zeka gerektirmiyor ezbere dayalı mat hariç o da tyt mat zor değil.

dhmi 1-2 senede bi tekniker alıyor, en düşük tekniker maaşı şuan 80k'dan başlıyor, gün boyu yatıyorlar vardiyalı çalışıyorlar 8 saatin 30dksı anca iş yapıyorlar keyfe keder iş :soy:
20k girip mühendislikte götünü siktirmekten 1000 kat daha mantıklı yurtdılı hayalin yoksa bu ülkede devlete sırtını yaslamak en iyi kariyer. Aq dhmicileri öyle bi gatekeepliyorlar ki kimse bilmiyo. Ben kasmayı düşünüyom dgs bitince

• +1
Reactions: jackreacher52
Yksde 20kya girmekten 10 kat daha kolay bence. 2 yıllıklar aşırı mal amk bi de sınava 1.5 sene var daha yaparsın. Zeka gerektirmiyor ezbere dayalı mat hariç o da tyt mat zor değil.
24 yaşındayım bro sizlere yol göstereyim dedim, 2 yıllık bölümlerde mekatronik, elektrik, elektronik'ten her sene devlet alım yapıyor maaşlar yüksek iş kebap. Mühendislikte bile devlet o kadar alım yapmıyor. Tıp okunmaz bu arada sağlığını skmek isteyen okusun :lul:

• +1
Reactions: lagrange10 and Dathomirian Zabrak
20k girip mühendislikte götünü siktirmekten 1000 kat daha mantıklı yurtdılı hayalin yoksa bu ülkede devlete sırtını yaslamak en iyi kariyer. Aq dhmicileri öyle bi gatekeepliyorlar ki kimse bilmiyo. Ben kasmayı düşünüyom dgs bitince
dhmi personelinin %90'ı çakal maaşlarını bile yanlış söylüyorlar, kimseye haber vermek istemiyorlar millet öğrenmesin diye 40 takla atıyolar, bu arada sende kimseye söyleme rakip yaratma kendine :feelswhy:

• +1
Reactions: orhanhic and Dathomirian Zabrak
Orta-dusuk sınıf bir hayat yaşayacaksın çünkü
yurtdisinda calisma imkani olur mu sence 20k siralamalardaki bi uniye gidip sayisaldan

benim babamda dhmi de öyle maaşı yok amk bu bilgileri nerden alıyon

baban dhmi'de ne iş yapıyor, tekniker grubunu diyorum ben
teknisyen o da 50k alıyor
+ şuan 2 yıllık uçak teknolojisi bölümü var gazi de okursan direkt ise alıyorlarmıs amk mulakat felan yok

• +1
Yok 30kdan sonra a101 çalışanligi
Aynen amk ucubesi sadece doktor olalim değil mi veya odtu İTÜ mühendislik filan yazalım onlarda Türkiye'de kalacağı için 10-20 k üstündeki unilerde okursak işsiz kalırız en iyisi sanayiye girip gotumuzü yağ içinde siktirip en az 15 yılımızı sikelim okul boş kanziji

• +1
24 yaşındayım bro sizlere yol göstereyim dedim, 2 yıllık bölümlerde mekatronik, elektrik, elektronik'ten her sene devlet alım yapıyor maaşlar yüksek iş kebap. Mühendislikte bile devlet o kadar alım yapmıyor. Tıp okunmaz bu arada sağlığını skmek isteyen okusun :lul:
Benim akraba ve tanıdıklarım iyi sıralamada üni okurken yandan 2 yıllık sağlık bölümü bitirip (tabi kpss calisarak)ataniyorlar okurken 50 -60 kazanıp asıl mesleklerinden mezun olunca birikimide oluyor 20 k demiş birde amk 30 la kapatio tıp acil doktoru olsan bile en az 100 120 alıyor tuşa girmeden dış hekimi var 50 ye kadar ilk sene bir sikerler sonrasında hangi dişçi gördün 3 senedir iş hayatında 90 altı kazanan tabiki kendi nişine sosyal becerilerine göre bu durum değişir ama ortalama bu şekil 150 200 yapıp mühendislik yazadan kendini iyi satan biriysen öyle bile yolunu bulursun en azından vücudunu sikip atmazsin low IQ bir ortamın çevren olmaz DELİRİYORUM AMK sizin gibi aptallari görünce aynen ticaret maxxing kanka a101 hehe saniyede ustalariniza 10 sene femboylyk yapıp keş olun

• +1
Reactions: lagrange10