ilk bulusmada ekilmek brutal

Heatmiser

Heatmiser

catch an edge
eglenceli bir cumartesi gecesi gecirebilirdim onun yerine sabaha kadar tek basıma cig donucem ananı sikim hayat

• So Sad
Reactions: chadmanlet04 and Dathomirian Zabrak
  • JFL
Reactions: maximum cope31
Bu adam uzun boylu htn ama
Vay amkkk nasıl oldu lan o ben m mtn yim kızlar ilk günden benle kaynaşıyor elimi felan tutuyor omuzuma yaslanıyor

• Woah
  • +1
Reactions: maarda and Deleted member 88833
Yoksa semih çelik gibi birşey olur diye korkmuşturamk 🤣 diğer türlü gelirdi sanırım.

• +1
Reactions: Deleted member 70692
kadinlarin bu huyu o kadar kanser ki...

ilgilenmiyorsan bastan soyle cuma gunu aksam takilalim diyip ee ne zaman napiyoruz nerdesin yazinca gonderildide birakilinca cidden incel rage oluyor

• +1
Reactions: Heatmiser
kadinlarin bu huyu o kadar kanser ki...

ilgilenmiyorsan bastan soyle cuma gunu aksam takilalim diyip ee ne zaman napiyoruz nerdesin yazinca gonderildide birakilinca cidden incel rage oluyor
ağır otizm ... Hayır birşey de diyemiyosun hic birsey olmamıs gibi konusmaya devam etsen simpliyorsun demezsen zaten kıza veda ediyosun her turlu lose

• +1
Reactions: chadmanlet04
ağır otizm ... Hayır birşey de diyemiyosun hic birsey olmamıs gibi konusmaya devam etsen simpliyorsun demezsen zaten kıza veda ediyosun her turlu lose
KRAL SIMPLESEYDIN YA NE OLCAK HERKES SIMPLIYOR

Vay amkkk nasıl oldu lan o ben m mtn yim kızlar ilk günden benle kaynaşıyor elimi felan tutuyor omuzuma yaslanıyor
sen high trust psl godsun

eglenceli bir cumartesi gecesi gecirebilirdim onun yerine sabaha kadar tek basıma cig donucem ananı sikim hayat
Sifatini onceden görmüştüm high ltn low mtn arası. Ekilmen normal

M mtn nerde tam olarak

uNkNowNsLayeRz

• JFL
Reactions: maarda and recai iskender