Heatmiser
catch an edge
eglenceli bir cumartesi gecesi gecirebilirdim onun yerine sabaha kadar tek basıma cig donucem ananı sikim hayat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
evde ayarladıgım bulusmayınoldu
vay kasarevde ayarladıgım bulusmayı
hastayım dşye son dakka ekti. bu kızlar ağır mal amk
eğer chad veya htn dğeilsen ilk buluşmayı evde yapamazsınnnnnvay kasar
haklisin reiseğer chad veya htn dğeilsen ilk buluşmayı evde yapamazsınnnnn
Bu adam uzun boylu htn amaeğer chad veya htn dğeilsen ilk buluşmayı evde yapamazsınnnnn
chadlite smwBu adam uzun boylu htn ama
Vay amkkk nasıl oldu lan o ben m mtn yim kızlar ilk günden benle kaynaşıyor elimi felan tutuyor omuzuma yaslanıyorBu adam uzun boylu htn ama
6'1 ltn jflBu adam uzun boylu htn ama
Yok htn adam yarrami ye6'1 ltn jfl
ağır otizm ... Hayır birşey de diyemiyosun hic birsey olmamıs gibi konusmaya devam etsen simpliyorsun demezsen zaten kıza veda ediyosun her turlu losekadinlarin bu huyu o kadar kanser ki...
ilgilenmiyorsan bastan soyle cuma gunu aksam takilalim diyip ee ne zaman napiyoruz nerdesin yazinca gonderildide birakilinca cidden incel rage oluyor
KRAL SIMPLESEYDIN YA NE OLCAK HERKES SIMPLIYORağır otizm ... Hayır birşey de diyemiyosun hic birsey olmamıs gibi konusmaya devam etsen simpliyorsun demezsen zaten kıza veda ediyosun her turlu lose
sen high trust psl godsunVay amkkk nasıl oldu lan o ben m mtn yim kızlar ilk günden benle kaynaşıyor elimi felan tutuyor omuzuma yaslanıyor
Çingene GODsen high trust psl godsun
Sifatini onceden görmüştüm high ltn low mtn arası. Ekilmen normaleglenceli bir cumartesi gecesi gecirebilirdim onun yerine sabaha kadar tek basıma cig donucem ananı sikim hayat
M mtn nerde tam olarakVay amkkk nasıl oldu lan o ben m mtn yim kızlar ilk günden benle kaynaşıyor elimi felan tutuyor omuzuma yaslanıyor
Ne htnsi olm ahahajaBu adam uzun boylu htn ama
ÖyleNe htnsi olm ahahaja
Failolarini hatırlıyorum o failolarla htn olamaz max mtnÖyle
yüzümü gördün müM mtn nerde tam olarak
Kaç kere attinyüzümü gördün mü
mtn değil miyim işte yoksa ltn mi anlamadımKaç kere attin
High ltnmtn değil miyim işte yoksa ltn mi anlamadım
ola bilir ascendlicez amaHigh ltn
unknown slayerız kardeşim PSL GODuNkNowNsLayeRz