ilk defa boyumu olctum ve 171 cıktım

auitistsurvior

auitistsurvior

Jacketcel
hic adam akıllı boyumu olcmemistim simdi olctum acaba film cektirip kemik yasıma ve plaklarıma baktırsammı

• +1
  • So Sad
Reactions: Deleted member 70692 and Dathomirian Zabrak
sanırım over degil life fuel

ben kendimi 167 168 sanıyordum cok once olcturmsutm sanırı uzamısım allaha dua edin benmim plaklar acıktır umarım aranızda imanlı biri varmı

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
ben kendimi 167 168 sanıyordum cok once olcturmsutm sanırı uzamısım allaha dua edin benmim plaklar acıktır umarım aranızda imanlı biri varmı
14 yaşında değilmisin %90 açıktır zaten

hic adam akıllı boyumu olcmemistim simdi olctum acaba film cektirip kemik yasıma ve plaklarıma baktırsammı
Neyle olctun kral insaat metresi mi

• JFL
Reactions: auitistsurvior
aileme dedim cumartesi baktırcam atcam buraya nolur dua edin la belki 175 olurum

• +1
La neyle olctun neyle onu söyle

• +1
adını bilmiyom bi metre çekiyom geliyo
Tamam işte
IMG 20241126 224450

Şu değil mi buysa eğer 4cm ekle hoop 175sin bu metrelerde hata payı oluyor çünkü insan omurgasına ters cart curt

adını bilmiyom bi metre çekiyom geliyo
Yaş kac senin ve sesin kac yaşımda değisti, koltuk altı kıllar kacda cıkdı ben sana 70% doğru tahmin edim bone age kac diye

Yaş kac senin ve sesin kac yaşımda değisti, koltuk altı kıllar kacda cıkdı ben sana 70% doğru tahmin edim bone age kac diye
16 ya girmeme 3 ay falan var geri kalanın bilmiyom zaten cumartesi film cektircem thread acıp atarım

• +1
Allah carpsin sunun gibi metrelerle ölçtüm bir ara 175 çıktım 2 hafta sonra başka bir yerde başka metreyle 177 civarı çıktım en az 180im ondan eminim

• +1
Reactions: Deleted member 100346 and auitistsurvior
16 ya girmeme 3 ay falan var geri kalanın bilmiyom zaten cumartesi film cektircem thread acıp atarım
Hastanedenin hangi bölümünde cekiliyoz ben de cekecem bir ara

Nasıl bilmiyon ya amk benim hafıza kötü ben yinede hatırlıyom kac yasında ergenliğe girdiğimi

Sesin 14de falan değistiyse acıkdır büyük ihtimal
12de değistiyse zor

• +1
  • Hmm...
  • +1
Reactions: auitistsurvior and Black_Pill_Enjoyer1
Nasıl bilmiyon ya amk benim hafıza kötü ben yinede hatırlıyom kac yasında ergenliğe girdiğimi

Sesin 14de falan değistiyse acıkdır büyük ihtimal
12de değistiyse zor
direk atacaz kemiklerimizi buraya cumartesi ok?

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Deleted member 79837
174 cikiyorum ama sokakta cuce gibi hissediykrum

• So Sad
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and auitistsurvior
174 cikiyorum ama sokakta cuce gibi hissediykrum
175 ten kısalara engelli maası verilmesini hala destekliyorum 180 den kısalarada devlet terapi parasının yarısını odemeli

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Deleted member 70692
Ben hep bunla ölçüyom aq 1hafta önce 1.81 çıktı bunla 1.85miyim yoksa kolpa mı
Kafadan 1-2cm ekle bu alette bir bokluk var, bununla 178 çıkarken terzi mezurası ya da eczanede yalın ayak ölçerken 180 im. İnşaat metresiyle boyunu doğru ölçebilen görmedim aq

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Skull Knight
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and auitistsurvior
değişiyor en iyisi o metreyi baz al veya eczanede, hastanede ölçtürt
Dandik olcuyorlar bazıları mkk bir ara 176 falandim hasta oldum stajyerler vardı zaten tartı gibi biseye çıktım üstten bişey indirdi kafamın kenarından 168 yazdı boyu .dd sizin de başınıza gelirse its over demeyin hemen

• +1
Reactions: Ashoimex and auitistsurvior
Kafadan 1-2cm ekle bu alette bir bokluk var, bununla 178 çıkarken terzi mezurası ya da eczanede yalın ayak ölçerken 180 im. İnşaat metresiyle boyunu doğru ölçebilen görmedim aq
bosver boy 165 ten kısa degilsen cok onemli degil tipi kurtaralim yeter benim peder 600 dolar reverse head gear parası verdi bile

bizde 2 tane var ikiside hastane ile birebir aynı ölçüyor

• +1
  • +1
Reactions: Deleted member 70692 and auitistsurvior
Dandik olcuyorlar bazıları mkk bir ara 176 falandim hasta oldum stajyerler vardı zaten tartı gibi biseye çıktım üstten bişey indirdi kafamın kenarından 168 yazdı boyu .dd sizin de başınıza gelirse its over demeyin hemen
su kafaya dokunmalı seyde iki sene once falanb bende kısa cıkmıstım evde merak edip olcurdum 3 cm falan kısa olcmus onda bi bokluk var

• +1
Beni 1.50ye kadar olan zürafa resimli çocuk metresine yaslan deyip oturduğu yerden gözünü kısıp öyle ölçtü geçen

• JFL
Reactions: Deleted member 70692, auitistsurvior and Black_Pill_Enjoyer1
bosver boy 165 ten kısa degilsen cok onemli degil tipi kurtaralim yeter benim peder 600 dolar reverse head gear parası verdi bile
Reverse head ney

Reverse head ney
botb ye gir orda missed threadste var benim bu hesabı acma sebebim onun hakkında soru sormamdı 2 ay lurkladım sırf onun icin actım mucizevi bir alet

• +1
Beni 1.50ye kadar olan zürafa resimli çocuk metresine yaslan deyip oturduğu yerden gözünü kısıp öyle ölçtü geçen
Vayy picc milleti bunalıma sokmak için maaş alıyor

botb ye gir orda missed threadste var benim bu hesabı acma sebebim onun hakkında soru sormamdı 2 ay lurkladım sırf onun icin actım mucizevi bir alet
Hee tamam biliyom o alet kaç yaşından önce işe yarıyor

Hee tamam biliyom o alet kaç yaşından önce işe yarıyor
her yasta ise yarıyor adult kısmı var bow alma kısmında ama ne kadar yaslıysan o kadar az ise yarar mike tyson tier maxillan olmayacak asla malesf

• +1