![auitistsurvior](/data/avatars/l/105/105647.jpg?1733430505)
auitistsurvior
Jacketcel
hic adam akıllı boyumu olcmemistim simdi olctum acaba film cektirip kemik yasıma ve plaklarıma baktırsammı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
14 yaşında değilmisin %90 açıktır zatenben kendimi 167 168 sanıyordum cok once olcturmsutm sanırı uzamısım allaha dua edin benmim plaklar acıktır umarım aranızda imanlı biri varmı
171life fuel
buda mi 14 yasinda amk14 yaşında değilmisin %90 açıktır zaten
16 nerdeyse bende yaslandım babolibuda mi 14 yasinda amk
Neyle olctun kral insaat metresi mihic adam akıllı boyumu olcmemistim simdi olctum acaba film cektirip kemik yasıma ve plaklarıma baktırsammı
170 altı death zone cıkmısım 1 cm ilie
kemik yasım normal yasımla aynıysa acıktır heralde14 yaşında değilmisin %90 açıktır zaten
adını bilmiyom bi metre çekiyom geliyoLa neyle olctun neyle onu söyle
Onunla ölçse daha uzun olması gerekir 1-2 cmNeyle olctun kral insaat metresi mi
Tamam işteadını bilmiyom bi metre çekiyom geliyo
Yaş kac senin ve sesin kac yaşımda değisti, koltuk altı kıllar kacda cıkdı ben sana 70% doğru tahmin edim bone age kac diyeadını bilmiyom bi metre çekiyom geliyo
evet bunun gibi bisi adını bilmiyorumTamam işteView attachment 3317050
Şu değil mi buysa eğer 4cm ekle hoop 175sin bu metrelerde hata payı oluyor çünkü insan omurgasına ters cart curt
16 ya girmeme 3 ay falan var geri kalanın bilmiyom zaten cumartesi film cektircem thread acıp atarımYaş kac senin ve sesin kac yaşımda değisti, koltuk altı kıllar kacda cıkdı ben sana 70% doğru tahmin edim bone age kac diye
kac cm ekliyimTamam işteView attachment 3317050
Şu değil mi buysa eğer 4cm ekle hoop 175sin bu metrelerde hata payı oluyor çünkü insan omurgasına ters cart curt
Hastanedenin hangi bölümünde cekiliyoz ben de cekecem bir ara16 ya girmeme 3 ay falan var geri kalanın bilmiyom zaten cumartesi film cektircem thread acıp atarım
bilmiyomki bende direk gitycez cumartesi sorarız hasteneyeHastanedenin hangi bölümünde cekiliyoz ben de cekecem bir ara
Nasıl bilmiyon ya amk benim hafıza kötü ben yinede hatırlıyom kac yasında ergenliğe girdiğimi16 ya girmeme 3 ay falan var geri kalanın bilmiyom zaten cumartesi film cektircem thread acıp atarım
Ben hep bunla ölçüyom aq 1hafta önce 1.81 çıktı bunla 1.85miyim yoksa kolpa mıTamam işteView attachment 3317050
değişiyor en iyisi o metreyi baz al veya eczanede, hastanede ölçtürtkac cm ekliyim
direk atacaz kemiklerimizi buraya cumartesi ok?Nasıl bilmiyon ya amk benim hafıza kötü ben yinede hatırlıyom kac yasında ergenliğe girdiğimi
Sesin 14de falan değistiyse acıkdır büyük ihtimal
12de değistiyse zor
175 ten kısalara engelli maası verilmesini hala destekliyorum 180 den kısalarada devlet terapi parasının yarısını odemeli174 cikiyorum ama sokakta cuce gibi hissediykrum
Kolpa değil knk 185sin (ayakkabı ile olcuyysen bilemiyorum)Ben hep bunla ölçüyom aq 1hafta önce 1.81 çıktı bunla 1.85miyim yoksa kolpa mı
Kafadan 1-2cm ekle bu alette bir bokluk var, bununla 178 çıkarken terzi mezurası ya da eczanede yalın ayak ölçerken 180 im. İnşaat metresiyle boyunu doğru ölçebilen görmedim aqBen hep bunla ölçüyom aq 1hafta önce 1.81 çıktı bunla 1.85miyim yoksa kolpa mı
Yok evde ölçüyorum ztn sagolKolpa değil knk 185sin (ayakkabı ile olcuyysen bilemiyorum)
Dandik olcuyorlar bazıları mkk bir ara 176 falandim hasta oldum stajyerler vardı zaten tartı gibi biseye çıktım üstten bişey indirdi kafamın kenarından 168 yazdı boyu .dd sizin de başınıza gelirse its over demeyin hemendeğişiyor en iyisi o metreyi baz al veya eczanede, hastanede ölçtürt
bosver boy 165 ten kısa degilsen cok onemli degil tipi kurtaralim yeter benim peder 600 dolar reverse head gear parası verdi bileKafadan 1-2cm ekle bu alette bir bokluk var, bununla 178 çıkarken terzi mezurası ya da eczanede yalın ayak ölçerken 180 im. İnşaat metresiyle boyunu doğru ölçebilen görmedim aq
bizde 2 tane var ikiside hastane ile birebir aynı ölçüyorKafadan 1-2cm ekle bu alette bir bokluk var, bununla 178 çıkarken terzi mezurası ya da eczanede yalın ayak ölçerken 180 im. İnşaat metresiyle boyunu doğru ölçebilen görmedim aq
Normal knk biz de öyle hissediyos174 cikiyorum ama sokakta cuce gibi hissediykrum
su kafaya dokunmalı seyde iki sene once falanb bende kısa cıkmıstım evde merak edip olcurdum 3 cm falan kısa olcmus onda bi bokluk varDandik olcuyorlar bazıları mkk bir ara 176 falandim hasta oldum stajyerler vardı zaten tartı gibi biseye çıktım üstten bişey indirdi kafamın kenarından 168 yazdı boyu .dd sizin de başınıza gelirse its over demeyin hemen
3-4kac cm ekliyim
Beni 1.50ye kadar olan zürafa resimli çocuk metresine yaslan deyip oturduğu yerden gözünü kısıp öyle ölçtü geçenDandik olcuyorlar bazıları mkk bir ara 176 falandim hasta oldum stajyerler vardı zaten tartı gibi biseye çıktım üstten bişey indirdi kafamın kenarından 168 yazdı boyu .dd sizin de başınıza gelirse its over demeyin hemen
Reverse head neybosver boy 165 ten kısa degilsen cok onemli degil tipi kurtaralim yeter benim peder 600 dolar reverse head gear parası verdi bile
botb ye gir orda missed threadste var benim bu hesabı acma sebebim onun hakkında soru sormamdı 2 ay lurkladım sırf onun icin actım mucizevi bir aletReverse head ney
Vayy picc milleti bunalıma sokmak için maaş alıyorBeni 1.50ye kadar olan zürafa resimli çocuk metresine yaslan deyip oturduğu yerden gözünü kısıp öyle ölçtü geçen
Hee tamam biliyom o alet kaç yaşından önce işe yarıyorbotb ye gir orda missed threadste var benim bu hesabı acma sebebim onun hakkında soru sormamdı 2 ay lurkladım sırf onun icin actım mucizevi bir alet
Nasıl ölçtünbizde 2 tane var ikiside hastane ile birebir aynı ölçüyor
her yasta ise yarıyor adult kısmı var bow alma kısmında ama ne kadar yaslıysan o kadar az ise yarar mike tyson tier maxillan olmayacak asla malesfHee tamam biliyom o alet kaç yaşından önce işe yarıyor
knk o 175 altı artık enflasyona uğrayalı çok oldu170 altı death zone cıkmısım 1 cm ilie
normal ölçtüm farklı birşekilde ölçmedimNasıl ölçtün
did it even began?knk o 175 altı artık enflasyona uğrayalı çok oldu
yok knk lisede beden dersi sırasında hangi sıradasındid it even began?
en sollarda geneldeyok knk lisede beden dersi sırasında hangi sıradasın
abovvvvvven sollarda genelde