Ilk defa ve belki son defa buraya ciddi bir sey atiyorum arkadaşlarımın fikrini aldım size de sorayım dedim

recai iskender

recai iskender

6’8
Beyler bir kiz ile konusuyorum gercekten cok seviyorum o da bana beni sevdigini soyledi sevgili gibi birseyiz iste ama kiz bakire değil amk her konuştuğumda veya birbirimize seni seviyorum dendiğinde içim içimi yiyor beyler hiç rahat değilim hayatımda bu kız kadar sevdiğim bir kız da olmadı ama konuşmayı bırakmayı düşünüyorum bakire olmadığı için ne yapmam lazım

Eğer ciddiysen: Çok seviyorsan dene belki uzun süreli götüreceksin nereden biliyorsun? Bir de ne kadar erkekle beraber oldu? Orospu mu yoksa ciddi ilişki miydi?

Değilsen: larp

MİLLETİN PATLATTİGİNİ KARİ YAPMA

• +1
  • JFL
Reactions: gargomel, maarda and zygomaticdisability
amını götünü dağıttılar o kızın :lul::lul::lul::lul::lul:

• JFL
Reactions: gargomel and recai iskender
Eğer ciddiysen: Çok seviyorsan dene belki uzun süreli götüreceksin nereden biliyorsun? Bir de ne kadar erkekle beraber oldu? Orospu mu yoksa ciddi ilişki miydi?

Değilsen: larp
Ciddiyim sadece 1 tane 2 senelik ilişkisi olmuş ve o erkekler beraber olmuş

MİLLETİN PATLATTİGİNİ KARİ YAPMA
Kanka çok seviyorum amk

• JFL
Reactions: kurabiyecanavari31 and Angutoid

Kanka çok seviyorum amk
KİM BİLİR NERESİNE BOSALMİSTİR MK ORASİNA ROMANTİK BUSELER KONDİRCAN BİDE

• JFL
  • +1
Reactions: gargomel, temelyeterliliktest, Tornoviaa and 5 others
  • JFL
Reactions: temelyeterliliktest, Peter Steele and Angutoid

Kanka çok seviyorum amk
O zaman buradaki cuckold fantezisi olan ucubelerin lafını dinleme git dene olmazsa bırakırsın zaten

• +1
Reactions: recai iskender
patlatılmamış kız bul onu sev amk

onlar da patlamışsa dünya bitmiş

Beyler bir kiz ile konusuyorum gercekten cok seviyorum o da bana beni sevdigini soyledi sevgili gibi birseyiz iste ama kiz bakire değil amk her konuştuğumda veya birbirimize seni seviyorum dendiğinde içim içimi yiyor beyler hiç rahat değilim hayatımda bu kız kadar sevdiğim bir kız da olmadı ama konuşmayı bırakmayı düşünüyorum bakire olmadığı için ne yapmam lazım
orospu evladı digorda 163 boyla kız bulmuşsun tek şansın bu vazgeçme bi kere de sen sik

• JFL
Reactions: Tornoviaa, Heatmiser and Angutoid
orospu evladı digorda 163 boyla kız bulmuşsun tek şansın bu vazgeçme bi kere de sen sik
Ya senin o vanlı anana tecavüzü basacam sonunda

• JFL
Reactions: Tornoviaa, Heatmiser and elemanzelvadre
Ya senin o vanlı anana tecavüzü basacam sonunda
ilk defa senle ciddiydim oc sen kasındın o kızın 2 yıllık ılısıkısı olmus sence unutur mu fena da sıkmısler ahırda ineğe bile siktirmiştir kızdan nasıl sikildiğini anlatmasını iste ağlaya ağlaya 31 çek

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, Tornoviaa, lerade and 3 others
aşık oldugun kızın amına götüne kıllı yarraklar girmiş gercekten korkunc

• JFL
Reactions: elemanzelvadre
ilk defa senle ciddiydim oc sen kasındın o kızın 2 yıllık ılısıkısı olmus sence unutur mu fena da sıkmısler ahırda ineğe bile siktirmiştir kızdan nasıl sikildiğini anlatmasını iste ağlaya ağlaya 31 çek
Kız beyaz ve sarı saçlı acaba amı pembe midir diye düşünen bizziko

Bu dönemde bakire kız bulabileceğini düşünen varsa jfl

yav olm 0km kiz nerden bulcan buluyosan söyle amk

vur kaç veya

• +1
Reactions: NumbThePain
kanka üzülmen için söylemiyorum ama kızı;

amından girmiş götünden çıkmış
kız 20 30 kere yarrağına deep throat sakso blowjob çekmiş
amına almış elalim yarrağını köküne kadar şimdi seni seviyorum ayağı yapıyor

PATLAK DE ENGELLE!!!

• JFL
Reactions: toprak and Angutoid
her hafta 2 kere yarrağı amına daldırddırmışdır desek 3 dakikada boşalıyor desek ORTALAMA 1000-1500 KERE YARRAĞINI KIZIN AMMCIĞINA KÖKÜNE KADAR SOKMUŞ BRO GEÇMİŞ OLSUN

• JFL
Reactions: maarda and recai iskender
Update:exini hala takip ediyor amk ĞHOSLFŞFKWMR bir de seviyordum kızı o kadar soğdum ki birkaç kere vurup bırakacam

• +1
Reactions: maarda
Update:exini hala takip ediyor amk ĞHOSLFŞFKWMR bir de seviyordum kızı o kadar soğdum ki birkaç kere vurup bırakacam
HOCAM BURDAKI HERKES KIZ DUSMANI SEN KIZA KARSI OLUMLU SEYLER SOYLEMELERİNİ Mİ BEKLİYODUN AHAHAHHAHAHA

103094.jpg

• JFL
Reactions: maarda, Tornoviaa and ER enjoyer
Sence ne yapmaliyim sen bu konulardan anliyorsundur
Kiz exini takip ediyor demişsin amk daha soruyon mu millete,2 yıl birlikte kalmışlar bide hala takiplesiyolar sence normal mi

• +1
Reactions: recai iskender and NumbThePain
  • Hmm...
Reactions: maarda
DFGHJÇ.ŞLMHGVDSFGHJLŞ.ÇKJHBV

Users who are viewing this thread

Back