![Met](/data/avatars/l/118/118611.jpg?1736100358)
Met
Iron
bu salak siteye kayıt olmak için 3 mail değiştim ne gibi bir anlamı var artı neden insanlar sürekli rep kasmaktan bahsediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sizin met? neyden bahsediyorsunOğlum sen bizim meth değilsin raporladım
?Your are not sigma
sizin meth kim sorabilirmiyimDeğilmiş bu bizim meth
Yav kanka bırak bilmiyormuş gibi aronu da al gel @orhanhic @Black_Pill_Enjoyer1 sikecezsizin meth kim sorabilirmiyim
psikolojik sorunlarınmı varYav kanka bırak bilmiyormuş gibi aronu da al gel @orhanhic @Black_Pill_Enjoyer1 sikecez
sg nedir kankam ucubemisinsg ekşi sözlüğe
siktir gitsg nedir kankam ucubemisin
neden bu kadar agresifsiniz site bu gibi şeylere müsade ettiği içinmi? bana hakaret etmeniz beni burdan uzaklaştırmayacaksiktir git
yok kanki sg nedir demişin ya siktir git demekneden bu kadar agresifsiniz site bu gibi şeylere müsade ettiği içinmi? bana hakaret etmeniz beni burdan uzaklaştırmayacak
Ben allaha küfür ettim kabul ettiler sen nasıl 3 kez nasıl reddedildinbu salak siteye kayıt olmak için 3 mail değiştim ne gibi bir anlamı var artı neden insanlar sürekli rep kasmaktan bahsediyor
anladım kankayok kanki sg nedir demişin ya siktir git demek
şey yazdım bak görünüşümü makslamak falan sonra kabul olmuyodu chatgptye 1 sayfa birşey yazdırdım adam okumadan kabul etti burayaBen allaha küfür ettim kabul ettiler sen nasıl 3 kez nasıl reddedildin
yazdığını okusana bir aptal orospu evladışey yazdım bak görünüşümü makslamak falan sonra kabul olmuyodu chatgptye 1 sayfa birşey yazdırdım adam okumadan kabul etti buraya![]()
anlarsın diye düzeltme gereği duymadım battımıyazdığını okusana bir aptal orospu evladı
civan?bu malları civan denen gavat yolluyor hep
Türkçe gayet anlaşılır bir dilde bro kızlar bunlara dikkat etmiyoryazdığını okusana bir aptal orospu evladı
ne kadar çekicisin kanalının sahibicivan?
kanka bilmek zorundamıyım?ne kadar çekicisin kanalının sahibi
daha adamın ismini bilmiyon amk geldiğin yere bi git la
adamın ismini bilmiyosan yüzünüde bilmiyosunkanka bilmek zorundamıyım?
Binomondan günlük 5000 liranı kazanıp esrarını içtin mi kankaadamın ismini bilmiyosan yüzünüde bilmiyosun
daha tipini görmediğin adamndan tavsiye alıyosun yani :d
aldığımı kim söyledi konuştukça batıyosun kankaadamın ismini bilmiyosan yüzünüde bilmiyosun
daha tipini görmediğin adamndan tavsiye alıyosun yani :d
la ne anlatıyon sen grey adamdan tavsiye almıyacaksan niye dc sunucusuna giriyosunaldığımı kim söyledi konuştukça batıyosun kanka
BRO NASIL SENİN GİBİ BİNOMODAN GÜNLÜK 5000 LİRA KAZANIP ESRAR İÇEBİLİRİM?la ne anlatıyon sen grey adamdan tavsiye almıyacaksan niye dc sunucusuna giriyosun
14 yaşındaki veletler şuraya gelip gelip boş boş post atıyolar amk ya
la bi sus seninde ananı sikicem ha kodumun larpı oturduğun koltuk götünün şeklini almış geliyo burda kafa sikiyo amkBinomondan günlük 5000 liranı kazanıp esrarını içtin mi kanka
BRO NASIL SENİN GİBİ BİNOMODAN GÜNLÜK 5000 LİRA KAZANIP ESRAR İÇEBİLİRİM?
kanka boş boş konuşuyorsun 1 ondan tavsiye almıyorum diye discorduna ortam bulmak için giremezmiyim 2 sana niye battı böyle bir post atmamla ne anlatıyon sen grey adamdan tavsiye almıyacaksan niye dc sunucusuna giriyosun
14 yaşındaki veletler şuraya gelip gelip boş boş post atıyolar amk ya
Methle aron alın bunula bi sus seninde ananı sikicem ha kodumun larpı oturduğun koltuk götünün şeklini almış geliyo burda kafa sikiyo amk
14 yaşında olduğunu her geçen saniye kanıtlıyosun dostumkanka boş boş konuşuyorsun 1 ondan tavsiye almıyorum diye discorduna ortam bulmak için giremezmiyim 2 sana niye battı böyle bir post atmam
kanka cevap versene 14 yaşımda olduğumu iddia edip durma14 yaşında olduğunu her geçen saniye kanıtlıyosun dostum
ortamında bulunmak istediğim için nasıl bi savunma şekli la adam ünlüleri rateleyip short atıyo neyini beğendine ortamında bulunmak istedin ha? kimi kandırıyosun sub5 olduğun için bi ihtimal yüzüm düzelir boyum uzar tavsiye alırım diye girdin dc sunucusunakanka boş boş konuşuyorsun 1 ondan tavsiye almıyorum diye discorduna ortam bulmak için giremezmiyim 2 sana niye battı böyle bir post atmam
kanka sence ben buraya rate almak içinmi katıldım aynı şekilde o hesaplada glow up amacım yokortamında bulunmak istediğim için nasıl bi savunma şekli la adam ünlüleri rateleyip short atıyo neyini beğendine ortamında bulunmak istedin ha? kimi kandırıyosun sub5 olduğun için bi ihtimal yüzüm düzelir boyum uzar tavsiye alırım diye girdin dc sunucusuna
glow up amacın yoksa siktirip gidebilirsin kankikanka sence ben buraya rate almak içinmi katıldım aynı şekilde o hesaplada glow up amacım yok
Amcık o herif o işten para kazanıyor işte sen de incel hindistanlı gençlerin girdiği forumda binomodan günlük 5000 lira kazanıyorum esrar içiyorum voluffine kullanıyorum diye kolpa sıkıyorsun aklınca kendini tatmin ediyorsunortamında bulunmak istediğim için nasıl bi savunma şekli la adam ünlüleri rateleyip short atıyo neyini beğendine ortamında bulunmak istedin ha? kimi kandırıyosun sub5 olduğun için bi ihtimal yüzüm düzelir boyum uzar tavsiye alırım diye girdin dc sunucusuna
BizdeAmcık o herif o işten para kazanıyor işte sen de incel hindistanlı gençlerin girdiği forumda binomodan günlük 5000 lira kazanıyorum esrar içiyorum voluffine kullanıyorum diye kolpa sıkıyorsun aklınca kendini tatmin ediyorsun
glow amacım yok rate demek istediğim glowglow up amacın yoksa siktirip gidebilirsin kanki
rate almak için katıldın diye birşeyde demedşm bu arada ne anlatıyon
sikicem belaniBizdeyok emir baba meth baba aron baba s1ker
olm sen harbi 14 yaşındasın ha sen kimsinde sana yalan atayım la ben orospu çocuğuyum diye postlar atıyosun larp olsan bile bunu kendine söyleyibiliyosan ezik bir orospu evladı olduğunun kanıtı buda daha kız eline değmemişsin lan sen fakir orospu evladı siktir git fakir ailenle bamya yeAmcık o herif o işten para kazanıyor işte sen de incel hindistanlı gençlerin girdiği forumda binomodan günlük 5000 lira kazanıyorum esrar içiyorum voluffine kullanıyorum diye kolpa sıkıyorsun aklınca kendini tatmin ediyorsun
Sen Türkçeyi benden de kötü konuşuyorsun bro konuştukça batıyorsun sus bence hala karşı çıkmaya çalışıyor keserler boğazınıolm sen harbi 14 yaşındasın ha sen kimsinde sana yalan atayım la ben orospu çocuğuyum diye postlar atıyosun larp olsan bile bunu kendine söyleyibiliyosan ezik bir orospu evladı olduğunun kanıtı buda daha kız eline değmemişsin lan sen fakir orospu evladı siktir git fakir ailenle bamya ye
neden?umarım sondur
sen bi tane kanal paylasmistin binomoyla alakali amk neydi oolm sen harbi 14 yaşındasın ha sen kimsinde sana yalan atayım la ben orospu çocuğuyum diye postlar atıyosun larp olsan bile bunu kendine söyleyibiliyosan ezik bir orospu evladı olduğunun kanıtı buda daha kız eline değmemişsin lan sen fakir orospu evladı siktir git fakir ailenle bamya ye
Kaplumba deden (özür)neden?
gel pmsen bi tane kanal paylasmistin binomoyla alakali amk neydi o