ilk postum (büyük ihtimalle son)

Met

Met

Iron
bu salak siteye kayıt olmak için 3 mail değiştim ne gibi bir anlamı var artı neden insanlar sürekli rep kasmaktan bahsediyor

• JFL
Reactions: Skull Knight
Your are not sigma

Oğlum sen bizim meth değilsin raporladım

Değilmiş bu bizim meth

sizin meth kim sorabilirmiyim
Yav kanka bırak bilmiyormuş gibi aronu da al gel @orhanhic @Black_Pill_Enjoyer1 sikecez

• Ugh..
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
sg ekşi sözlüğe

neden bu kadar agresifsiniz site bu gibi şeylere müsade ettiği içinmi? bana hakaret etmeniz beni burdan uzaklaştırmayacak
yok kanki sg nedir demişin ya siktir git demek

bu salak siteye kayıt olmak için 3 mail değiştim ne gibi bir anlamı var artı neden insanlar sürekli rep kasmaktan bahsediyor
Ben allaha küfür ettim kabul ettiler sen nasıl 3 kez nasıl reddedildin

• JFL
Reactions: recai iskender
Ben allaha küfür ettim kabul ettiler sen nasıl 3 kez nasıl reddedildin
şey yazdım bak görünüşümü makslamak falan sonra kabul olmuyodu chatgptye 1 sayfa birşey yazdırdım adam okumadan kabul etti buraya :soy:

• +1
Reactions: ismim name olsun
şey yazdım bak görünüşümü makslamak falan sonra kabul olmuyodu chatgptye 1 sayfa birşey yazdırdım adam okumadan kabul etti buraya :soy:
yazdığını okusana bir aptal orospu evladı

• +1
Reactions: Bl4ckp1ll3r1nc3ll
bu malları civan denen gavat yolluyor hep

• +1
  • JFL
Reactions: Bl4ckp1ll3r1nc3ll, Black_Pill_Enjoyer1 and starboi.
ne kadar çekicisin kanalının sahibi
daha adamın ismini bilmiyon amk geldiğin yere bi git la

• +1
  • JFL
Reactions: Bl4ckp1ll3r1nc3ll, lagrange10 and Black_Pill_Enjoyer1
ne kadar çekicisin kanalının sahibi
daha adamın ismini bilmiyon amk geldiğin yere bi git la
kanka bilmek zorundamıyım?

• JFL
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and ismim name olsun
kanka bilmek zorundamıyım?
adamın ismini bilmiyosan yüzünüde bilmiyosun
daha tipini görmediğin adamndan tavsiye alıyosun yani :d

Binomondan günlük 5000 liranı kazanıp esrarını içtin mi kanka

aldığımı kim söyledi konuştukça batıyosun kanka

• +1
Reactions: ismim name olsun
aldığımı kim söyledi konuştukça batıyosun kanka
la ne anlatıyon sen grey adamdan tavsiye almıyacaksan niye dc sunucusuna giriyosun
14 yaşındaki veletler şuraya gelip gelip boş boş post atıyolar amk ya

• +1
Reactions: Bl4ckp1ll3r1nc3ll and lagrange10
la ne anlatıyon sen grey adamdan tavsiye almıyacaksan niye dc sunucusuna giriyosun
BRO NASIL SENİN GİBİ BİNOMODAN GÜNLÜK 5000 LİRA KAZANIP ESRAR İÇEBİLİRİM?

Binomondan günlük 5000 liranı kazanıp esrarını içtin mi kanka
la bi sus seninde ananı sikicem ha kodumun larpı oturduğun koltuk götünün şeklini almış geliyo burda kafa sikiyo amk

• +1
Reactions: lagrange10
BRO NASIL SENİN GİBİ BİNOMODAN GÜNLÜK 5000 LİRA KAZANIP ESRAR İÇEBİLİRİM?
1736103840482

• JFL
  • +1
Reactions: lagrange10, orhanhic and Black_Pill_Enjoyer1
kanka boş boş konuşuyorsun 1 ondan tavsiye almıyorum diye discorduna ortam bulmak için giremezmiyim 2 sana niye battı böyle bir post atmam

• JFL
Reactions: starboi.
la bi sus seninde ananı sikicem ha kodumun larpı oturduğun koltuk götünün şeklini almış geliyo burda kafa sikiyo amk
Methle aron alın bunu

kanka boş boş konuşuyorsun 1 ondan tavsiye almıyorum diye discorduna ortam bulmak için giremezmiyim 2 sana niye battı böyle bir post atmam
14 yaşında olduğunu her geçen saniye kanıtlıyosun dostum

ortamında bulunmak istediğim için nasıl bi savunma şekli la adam ünlüleri rateleyip short atıyo neyini beğendine ortamında bulunmak istedin ha? kimi kandırıyosun sub5 olduğun için bi ihtimal yüzüm düzelir boyum uzar tavsiye alırım diye girdin dc sunucusuna

ortamında bulunmak istediğim için nasıl bi savunma şekli la adam ünlüleri rateleyip short atıyo neyini beğendine ortamında bulunmak istedin ha? kimi kandırıyosun sub5 olduğun için bi ihtimal yüzüm düzelir boyum uzar tavsiye alırım diye girdin dc sunucusuna
kanka sence ben buraya rate almak içinmi katıldım aynı şekilde o hesaplada glow up amacım yok

kanka sence ben buraya rate almak içinmi katıldım aynı şekilde o hesaplada glow up amacım yok
glow up amacın yoksa siktirip gidebilirsin kanki
rate almak için katıldın diye birşeyde demedşm bu arada ne anlatıyon

Amcık o herif o işten para kazanıyor işte sen de incel hindistanlı gençlerin girdiği forumda binomodan günlük 5000 lira kazanıyorum esrar içiyorum voluffine kullanıyorum diye kolpa sıkıyorsun aklınca kendini tatmin ediyorsun

• JFL
Reactions: Met
Amcık o herif o işten para kazanıyor işte sen de incel hindistanlı gençlerin girdiği forumda binomodan günlük 5000 lira kazanıyorum esrar içiyorum voluffine kullanıyorum diye kolpa sıkıyorsun aklınca kendini tatmin ediyorsun
Bizde 🧢 yok emir baba meth baba aron baba s1ker

glow up amacın yoksa siktirip gidebilirsin kanki
rate almak için katıldın diye birşeyde demedşm bu arada ne anlatıyon
glow amacım yok rate demek istediğim glow :)

olm sen harbi 14 yaşındasın ha sen kimsinde sana yalan atayım la ben orospu çocuğuyum diye postlar atıyosun larp olsan bile bunu kendine söyleyibiliyosan ezik bir orospu evladı olduğunun kanıtı buda daha kız eline değmemişsin lan sen fakir orospu evladı siktir git fakir ailenle bamya ye

umarım sondur

olm sen harbi 14 yaşındasın ha sen kimsinde sana yalan atayım la ben orospu çocuğuyum diye postlar atıyosun larp olsan bile bunu kendine söyleyibiliyosan ezik bir orospu evladı olduğunun kanıtı buda daha kız eline değmemişsin lan sen fakir orospu evladı siktir git fakir ailenle bamya ye
Sen Türkçeyi benden de kötü konuşuyorsun bro konuştukça batıyorsun sus bence hala karşı çıkmaya çalışıyor keserler boğazını

• JFL
Reactions: starboi.
sen bi tane kanal paylasmistin binomoyla alakali amk neydi o