İLK STEROİD KÜRÜM

Ratonnn

Ratonnn

Just a guy
500 testo enant 300 masteron giriyorum ilaçlar kargoda marka optimum pharma kullanan çoğu kişi memnun kalmış ona güvenerek aldım sizce ilk kürüm için nasıl? ekstra olarak pct için ne önerirsiniz? 2 aylık kür için 4000 tl domaldım. ayrıca 2-3 senelik gym geçmişim var 18 yaşındayım beslenmemde hiç problem yok

• +1
  • JFL
Reactions: menas, hexteck, Zagro and 4 others
1748038380667

• JFL
  • Ugh..
  • So Sad
Reactions: hexteck, cakdripa, sigma boii and 3 others
süper

• +1
Reactions: maarda
Kür içinde 5 günde bir 500iu hcg kullan

• +1
Reactions: Ratonnn, hexteck and cakdripa
500 testo enant 300 masteron giriyorum ilaçlar kargoda marka optimum pharma kullanan çoğu kişi memnun kalmış ona güvenerek aldım sizce ilk kürüm için nasıl? ekstra olarak pct için ne önerirsiniz? 2 aylık kür için 4000 tl domaldım. ayrıca 2-3 senelik gym geçmişim var 18 yaşındayım beslenmemde hiç problem yok
genetiğinde kellik var mı? bu ikisi saçına çok zarar verir korumak için önlem al bence

• Hmm...
  • Ugh..
Reactions: maarda and Kayra139
ekg ve lipid panel ver duzenli tansiyon ve hr kontrolu yap

• +1
Reactions: hexteck and ZerefDragnee1l
ekgye ne gerek var la
ekg yetmez bile ama en ucuz ve kolay olan oldugu icin, eko ve treadmil ekgde lazim ama cogu kisi bu kadar prof kure giremez, hulkun son videosuna bak mesela

• +1
Reactions: hexteck and IlI
ilk steroid kürdüm diye okudum aga

• JFL
Reactions: hexteck, Kayra139, Ratonnn and 1 other person
ben de 500test 250deca girmeyi düşünüyorum 10haftalık ama kararsızım sadece spor için kullanıcam onun yerine yk11 ya da mk677 alırım bilmiyorum

• JFL
  • +1
Reactions: Ratonnn and kökleyicifallik
ben de 500test 250deca girmeyi düşünüyorum 10haftalık ama kararsızım sadece spor için kullanıcam onun yerine yk11 ya da mk677 alırım bilmiyorum
gerçek yk11 yok gibi bir şey, direkt laboratuvardan kendi ellerinle almıyorsan o topa girilmez

• +1
Reactions: Ratonnn, hexteck and maarda
Kür içinde 5 günde bir 500iu hcg kullan
Ulan ben ratonla konusurken bu aq maardasına sorma o pct önermez demiştim ağzıma lafı yedim amk

• JFL
Reactions: maarda and menas
Ulan ben ratonla konusurken bu aq maardasına sorma o pct önermez demiştim ağzıma lafı yedim amk
Pct hala önermiyomda kür içi hcg kullanmazsa pct yapmak zorunda
Kür bitince pct değil ama normal değerlere hızlı dönmek için yine biseyler kullanabilir

• +1
Reactions: Ashoimex

Users who are viewing this thread

Back