D
Deleted member 277275
retarded ltn
yoruma imajimiz acisindan harikasin acho yazan elemana tecavuz edicem bu acheron globalmi amk ne yaşiyonuz orospu cocuklari bu video ne amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yoruma imajimiz acisindan harikasin acho yazan elemana tecavuz edicem bu acheron globalmi amk ne yaşiyonuz orospu cocuklari bu video ne amk
View attachment 4541027
Arif keser alternatif versiyon
@Mediums dayi bu dogru mu sen 30unu gecmisinView attachment 4541411sadece buz methodu
Dayini sikicem artik@Mediums dayi bu dogru mu sen 30unu gecmisin
ben ilk defa yaziyom sana hem chad smvyle 30+da forumun cogundan fazla slaylemiyonmu 17de elimi sikiyom benDayini sikicem artik
bir daha dayi dede vs dersen ignore aticam sinirim bozuluyor bosuna
senin ilk hesap mı, bi arkadaşım banlandığında unban threade bakıyodum senin yeni açılmış hesap vardıDayini sikicem artik
bir daha dayi dede vs dersen ignore aticam sinirim bozuluyor bosuna
Ilk hesabim degil ama diger hesabim'in hicbir postunu gorebilecegini dusunmuyorum. Dedigini anlamadim aciklar misin ?senin ilk hesap mı, bi arkadaşım banlandığında unban threade bakıyodum senin yeni açılmış hesap vardı
Ilk hesabim degil ama diger hesabim'in hicbir postunu gorebilecegini dusunmuyorum. Dedigini anlamadim aciklar misin ?
Evet bu cok onceden kalma bir durumla alakaliydi, bundan 20 dk falan sonra banimi geri actilar zaten.View attachment 4541456
bunu diyodum hesabın 1 ocakta açıldığını görünce şaşırdım sadece.
bide geldiğinden beri baya bilgili olduğun için fln
hic hardmax oldun mu bide onla ilgili guide vardıEvet bu cok onceden kalma bir durumla alakaliydi, bundan 20 dk falan sonra banimi geri actilar zaten.
View attachment 4541027
Arif keser alternatif versiyon
batman sanki götveren banlanma sebebini ögrensek bişi olcak sanki amkView attachment 4541456
bunu diyodum hesabın 1 ocakta açıldığını görünce şaşırdım sadece.
bide geldiğinden beri baya bilgili olduğun için fln
30 yaşında işinde gücünde adam aq benim hayat ciddi olsa bende gizlerdim kimliğibatman sanki götveren banlanma sebebini ögrensek bişi olcak sanki amk