implantla ilgili

starboi.

starboi.

DİE LİT 4L FOR3VER
yakın zamanda implant taktırmayı planlıyorum sorum şu mma dövüşcüsüyüm bu implantların olduğu yere yumruk yersem zarar görürmü

Last edited:
İLK BİR SENE FALAN YUMRUGU KODUKLARİ GİBİ İMPLANTİ KEMİGE GOMERLER AMA SONRA BİSE OLMAZ

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
İLK BİR SENE FALAN YUMRUGU KODUKLARİ GİBİ İMPLANTİ KEMİGE GOMERLER AMA SONRA BİSE OLMAZ
ciddili alt çene implantı sonrası yumruk yeme vs sıkıntı çıkarır mı?

titanium taktırcam sıkıntı olurmu cidden

• +1
Reactions: Angutoid
dovuscuysen burada yerın yok, bknz: strickland jfl

Doktorun belirttiği süre kadar yapmaman lazım (büyük ihtimalle 1 yıl)
Merak etme diğer türlü çıkmaz eğer birşey implant çıkaracak kadar güçlüyse öldürecek kadarda güçlüdür büyük ihtimalle

• +1
Reactions: Tornoviaa and starboi.
implant tipleri var hepsinin kendisine göre artısı eksisi var

Silicone İmplantlar dümdüz silikon yumruk yediğinde kayabilir vs hem ucuz hemde geri dönüşü olması için kullanılıyor

Kıkırdak İmplantlar Kendi vücudunuzdan alınan kıkırdak dokusuyla yapılan implantlardır. Doğal bir görünüm ve uyum sağlar

Poliüretan İmplantlar Dış yüzeyi poliüretan ile kaplanmış olan bu implantlar, doku ile daha iyi kaynaşma sağlar

sana silikon olmaz zaten durumun iyiyse poliüretan gore-tex falan taktır.

implant tipleri var hepsinin kendisine göre artısı eksisi var

Silicone İmplantlar dümdüz silikon yumruk yediğinde kayabilir vs hem ucuz hemde geri dönüşü olması için kullanılıyor

Kıkırdak İmplantlar Kendi vücudunuzdan alınan kıkırdak dokusuyla yapılan implantlardır. Doğal bir görünüm ve uyum sağlar

Poliüretan İmplantlar Dış yüzeyi poliüretan ile kaplanmış olan bu implantlar, doku ile daha iyi kaynaşma sağlar

sana silikon olmaz zaten durumun iyiyse poliüretan gore-tex falan taktır.
Poliüretan hariç implant yaptıran salaktir

Poliüretan hariç implant yaptıran salaktir
peki implantı vs beğenmedik tasarımını vs sonradan silikonun geri dönüşü daha kolay değil mi? ki zaten bunları yaptıracak adam düzgün tasarlatır ve iyi bi cerraha gider ama merakımdan soruyorum

peki implantı vs beğenmedik tasarımını vs sonradan silikonun geri dönüşü daha kolay değil mi? ki zaten bunları yaptıracak adam düzgün tasarlatır ve iyi bi cerraha gider ama merakımdan soruyorum
Evet geri dönüşü daha kolay ama diyelim ki beğendin tutmaya karar verdin,uzun vadede zararları çok
yakındaki kemiği ve dokuyu aşındırıp enfeksiyon,implant yer değiştirmesi,vidaların yırtılması gibi sorunları var hatta silikonlar erimeye daha yakın ve yanındaki kemikleri de etkiliyorlar

• +1
  • Woah
Reactions: oldgymcel, 24 November and Deleted member 70692
"A lateral radiograph of the chin was taken for all the patients. Fourteen patients presented with minimum bone erosion, all of them at the superior ridge of the prosthesis.
Clinically, all patients were asymptomatic. One patient had absolutely no degree of erosion (Fig. (Fig.1).1). Just 3 of the 15 patients presented with bone erosion measured greater than 1.5 mm, with maximum resorption measured to 2.0 mm (Fig. (Fig.2).2). The patient with the longest follow-up (17 years), presented with a bone erosion of 0.8 mm; meanwhile, the patient with the shortest, had a bone erosion with 1 mm"
1729013101844

Tabi biraz cerrah ve yerleştirmeyle de alakası var ama silikonun daha yatkın olduğunu değiştirmiyor

• +1
Reactions: oldgymcel and 24 November
"A lateral radiograph of the chin was taken for all the patients. Fourteen patients presented with minimum bone erosion, all of them at the superior ridge of the prosthesis.
Clinically, all patients were asymptomatic. One patient had absolutely no degree of erosion (Fig. (Fig.1).1). Just 3 of the 15 patients presented with bone erosion measured greater than 1.5 mm, with maximum resorption measured to 2.0 mm (Fig. (Fig.2).2). The patient with the longest follow-up (17 years), presented with a bone erosion of 0.8 mm; meanwhile, the patient with the shortest, had a bone erosion with 1 mm"
View attachment 3239610

Tabi biraz cerrah ve yerleştirmeyle de alakası var ama silikonun daha yatkın olduğunu değiştirmiyor
çok anlamıyorum ama titanium taktırmayı düşünüyorum kemiğe dönüşme olayları doğrumu bütçem var

çok anlamıyorum ama titanium taktırmayı düşünüyorum kemiğe dönüşme olayları doğrumu bütçem var
Hangi implantlari dusunuyorsun. Eğer cidden implant dusunuyorsan yaptıracağın yerde tasarım+analizini yapman lazım buraya sormak yerine.

Hangi implantlari dusunuyorsun. Eğer cidden implant dusunuyorsan yaptıracağın yerde tasarım+analizini yapman lazım buraya sormak yerine.
Mezo mükemmel isimler buluyor:lul:

sadece cheeklerin setnnes'ı için yaptırcam, bu forumda yeniyim tam bilmediğimden soruyorum

sadece cheeklerin setnnes'ı için yaptırcam, bu forumda yeniyim tam bilmediğimden soruyorum
Cheek setness diye bir şey yok. Elmacık kemiklerinin yatay ve dikey olarak uzunluğu elmacık kemiği yüksekliği diye bir algı olusmasina sebep olur. Ayrıca yüz uzunluğuk genişliği de bu algıyı oluşturur görece uzun bir yüzde elmaciklar görece geniş yüze göre daha yüksek durur. İnfraorbitallerinin recessed olduğunu varsayiyorum periorbital implant taktirmabilirsin

• +1
Reactions: starboi.