ascendantwill
A
İnanç kalmadı artık bende sadece dunyadaysan dunyadasin helal haram da yok gerekirse şeytanla anlaşırım şeytana da hak vermeye başladım amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Madem bu bir sınavdır neden hepimiz aynı şartlarda girmiyoruz?İnanç kalmadı artık bende sadece dunyadaysan dunyadasin helal haram da yok gerekirse şeytanla anlaşırım şeytana da hak vermeye başladım amk
Ya kanka bu değil derdim o kadar dua ediyorum ben baya namazda kıldım bi tanesi kabul olmuyor eyvallah olmasın bari islerim hepsi kötü gitmesin amk 1 isim düzgün gitmedi hayattaMadem bu bir sınavdır neden hepimiz aynı şartlarda girmiyoruz?
Dünya her zaman aynıydı bizimkiler irani bombaladılar diye ahir zaman diyor amk 2. Dunya savasindaki herife sor bide
Ya kanka Allah varda ona eminim artık ama inancim kalmadiallah yok zaten
kabir azabıda kolpa
tüm dünya fena larp yapıyor
olan bizim gibi sefillere oluyor işte
tövbe tövbeYa kanka Allah varda ona eminim artık ama inancim kalmadi
Vahiy mi geldi knk nasıl eminsinYa kanka Allah varda ona eminim artık ama inancim kalmadi
Böyle gavurlar subda dolastıgı sürece burayı ilim yuvasına dönüstüremeyiz.İnanç kalmadı artık bende sadece dunyadaysan dunyadasin helal haram da yok gerekirse şeytanla anlaşırım şeytana da hak vermeye başladım amk
Zamanla anlarsın dayı siktir et zaten bi önemi kalmadı artikVahiy mi geldi knk nasıl eminsin
Zamanla anlarsın kardeş sallaBöyle gavurlar subda dolastıgı sürece burayı ilim yuvasına dönüstüremeyiz.
Gittikte ne olduGel beraber camiye gidek
Truth nvkeGittikte ne oldu
buyrun sünerbobun evi