İNCE NASİONUM BENİ TEPEGÖZ YAPIYOR!!!!!!

D

Deleted member 240816

186 kürt htn
bak ulan acaba dedim ki esr olctugum fotolar distorded mi ben mi malım diyip bu sefer upuzaktan tekrar distorded çekiyorum daha da küçük dursun diye esr yine taş çatlasa 0/45 çıkıyo en az distorted olduğunu düşündüğüm fotolarda 0.455-0.46 falan ama burda gittim birine attım close set dedi neden diye düşünüyodum artık anladım nasionum ipince nası duzeltcem bunu

• +1
Reactions: Thrill and yigittsaint
kanka o kadar kasma bence, ESR foto açısına çok bağlı. nasiondan ziyade genel yüz oranı ve kaş/burun da etkiliyor. Close set olsan bile bu tek başına kötü bir şey değil zaten

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 240816
kanka o kadar kasma bence, ESR foto açısına çok bağlı. nasiondan ziyade genel yüz oranı ve kaş/burun da etkiliyor. Close set olsan bile bu tek başına kötü bir şey değil zaten
eme 50 derece mfr 0.95 esr 0.45-46 en az distorded fotolarla böyle geliyor burun işte yakın gôsteriyo gözlerimi bi dk bi örnek atcam

• +1
1000016986

bunun gozleri close set durmuyo ama nasiona bak ince benimki de boyle daha close set gosteriyor

• +1
datlum

• JFL
Reactions: Thrill, Jahrein and Gordon Freeman
  • +1
Reactions: herson and Thrill
her turlu sacma bi cumle aq gozler close set gozukunce illa subhuman mi olmamiz gerek normal olamaz miyiz nasi bi cevap by

• +1
Reactions: Thrill
kadinin gozler close set gozukmuyo dedim ztn ama normale cok yakin cok cok hafif close set olan birinde ince nasion durumu kotulestiriyo eye seperation mukemmelken

• +1
Reactions: Thrill