Incel trait: you were bullied by jbs growing up

apocalypse

apocalypse

Senior Member
jbs bullied you, because you were a fat, autistic subhuman, and the teacher's pet.

• +1
  • Woah
Reactions: RapeAllFemales, PRIEST Sv3rige, aspiringexcel and 7 others
I don't understand why would Justin Beiber bully someone

• JFL
  • +1
Reactions: Sushifart, fuxkdakikez, aspiringexcel and 10 others
You know what’s worse than outright bullying? The hand over the mouth giggle thing. Legitimately worse than Chemical Warfare

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: BimaxLaser, HeavyMetalcel, shia.jihadist and 4 others
Most people here jocks in high school

• JFL
  • +1
Reactions: Sushifart, gookcelriceR and apocalypse
I only got bullied by edgar

• JFL
  • +1
Reactions: Sushifart, PRIEST Sv3rige, asdvek and 4 others
reminder

• +1
Reactions: gookcelriceR
You know what’s worse than outright bullying? The hand over the mouth giggle thing. Legitimately worse than Chemical Warfare
makes me want to go ER

• +1
  • JFL
Reactions: valentine, CookieGuy and apocalypse
i was bullied in middle school for being fat, now I'm bullied for being short

• So Sad
Reactions: PRIEST Sv3rige and valentine
the only people who were bullied in my school were whores and defenseless ethnics

• Love it
Reactions: PRIEST Sv3rige
jordan barretts bullied you

16
nizi sam od skoro svih
bije te bp bas jako, razlog zas mislis da su svi visi od tb kad imas 180 je jer registrujes samo one koji su visi od tb i oni ti ostavljaju impact na mozak(pucaju ti kompleks)

• +1
  • Hmm...
Reactions: fluxx and bsabsa777
bije te bp bas jako, razlog zas mislis da su svi visi od tb kad imas 180 je jer registrujes samo one koji su visi od tb i oni ti ostavljaju impact na mozak(pucaju ti kompleks)
high iq psihijatar

• JFL
Reactions: albanianblackguy
jesu svi visoki u kurac ali da se lik oseca niskim sa 180 je preuvelicavanje, svako airmaxmaxxuje i laze za bar 3-5cm, ortaci imali neki sistematski u skoli u srednjoj, no joke nijedna osoba nije slagala za manje od 3cm, 175 automatski 180 185 bije 190 i sve tako

• +1
Reactions: bsabsa777
jesu svi visoki u kurac ali da se lik oseca niskim sa 180 je preuvelicavanje, svako airmaxmaxxuje i laze za bar 3-5cm, ortaci imali neki sistematski u skoli u srednjoj, no joke nijedna osoba nije slagala za manje od 3cm, 175 automatski 180 185 bije 190 i sve tako
dobro toje istina ako si fazon 178 lazes dasi 180 jer jesi sa patikama

• +1
dobro toje istina ako si fazon 178 lazes dasi 180 jer jesi sa patikama
frauding is law, ribe dizu 3 psl sa sminkom mrtvom, sto ne bi i muskarci fraudovali visinu jer je ribi od 165 isti kurac da li si 180 ili 185 bitno joj je samo da u glavi zna da si 185

• +1
Reactions: fluxx and bsabsa777
frauding is law, ribe dizu 3 psl sa sminkom mrtvom, sto ne bi i muskarci fraudovali visinu jer je ribi od 165 isti kurac da li si 180 ili 185 bitno joj je samo da u glavi zna da si 185
dobro receno high iq user detected

• JFL
ne ali bukv jesam najnizi
i likuse mi cesto govore da sam nizak

• +1
I was vaguely bullied by jbs but then I ended up dominating them and making them my gf and them liking me and begging for my attention

That’s what ALFAS do

ne ali bukv jesam najnizi
i likuse mi cesto govore da sam nizak
e do kurca onda te usralo da si oko visokih jer od mojih ortaka 15 njih kad pomislim legit izadje average na oko 180, jfl ako verujes u bilo sta sto ribe kazu, njima je sve ispod "190" nisko, najveci slayer kog znam je 178 tako da lagano (htn)
DCE5234A 9D25 4132 8574 D7AA983DA5BC

• +1
Reactions: fluxx
Yeah I remember I used to watch you guys from the corner that Edgar guy would put you on a chokehold and push you
remember that one day before spring break when I slit his mothers throat after class and ran off haha

• JFL
Reactions: Sushifart and PRIEST Sv3rige
remember that one day before spring break when I slit his mothers throat after class and ran off haha
Yea I remember, I never saw you after that ever again what happened?

Yea I remember, I never saw you after that ever again what happened?
Dug a hole in the trenches lived under ground saddam hussein typeshitt

• +1
Reactions: asdvek
never got bullied just mentally retarded

e do kurca onda te usralo da si oko visokih jer od mojih ortaka 15 njih kad pomislim legit izadje average na oko 180, jfl ako verujes u bilo sta sto ribe kazu, njima je sve ispod "190" nisko, najveci slayer kog znam je 178 tako da lagano (htn)
View attachment 3462082
foids:rage:

• +1