apocalypse
Senior Member
jbs bullied you, because you were a fat, autistic subhuman, and the teacher's pet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
LOLI don't understand why would Justin Beiber bully someone
Who's Edgar?I only got bullied by edgar
They bully everyone even if they are sub5I only got bullied by edgar
Latino Toad from MarioWho's
jailbaitWhats jb?
makes me want to go ERYou know what’s worse than outright bullying? The hand over the mouth giggle thing. Legitimately worse than Chemical Warfare
kolko si visoki was bullied in middle school for being fat, now I'm bullied for being short
180kolko si visok
nisi nizak lol tf a jos mozda ces porast nez kolko
16nisi nizak lol tf a jos mozda ces porast nez kolko
imas god
bije te bp bas jako, razlog zas mislis da su svi visi od tb kad imas 180 je jer registrujes samo one koji su visi od tb i oni ti ostavljaju impact na mozak(pucaju ti kompleks)16
nizi sam od skoro svih
srbija16
nizi sam od skoro svih
high iq psihijatarbije te bp bas jako, razlog zas mislis da su svi visi od tb kad imas 180 je jer registrujes samo one koji su visi od tb i oni ti ostavljaju impact na mozak(pucaju ti kompleks)
jesu svi visoki u kurac ali da se lik oseca niskim sa 180 je preuvelicavanje, svako airmaxmaxxuje i laze za bar 3-5cm, ortaci imali neki sistematski u skoli u srednjoj, no joke nijedna osoba nije slagala za manje od 3cm, 175 automatski 180 185 bije 190 i sve takosrbija
dobro toje istina ako si fazon 178 lazes dasi 180 jer jesi sa patikamajesu svi visoki u kurac ali da se lik oseca niskim sa 180 je preuvelicavanje, svako airmaxmaxxuje i laze za bar 3-5cm, ortaci imali neki sistematski u skoli u srednjoj, no joke nijedna osoba nije slagala za manje od 3cm, 175 automatski 180 185 bije 190 i sve tako
frauding is law, ribe dizu 3 psl sa sminkom mrtvom, sto ne bi i muskarci fraudovali visinu jer je ribi od 165 isti kurac da li si 180 ili 185 bitno joj je samo da u glavi zna da si 185dobro toje istina ako si fazon 178 lazes dasi 180 jer jesi sa patikama
dobro receno high iq user detectedfrauding is law, ribe dizu 3 psl sa sminkom mrtvom, sto ne bi i muskarci fraudovali visinu jer je ribi od 165 isti kurac da li si 180 ili 185 bitno joj je samo da u glavi zna da si 185
ne ali bukv jesam najnizibije te bp bas jako, razlog zas mislis da su svi visi od tb kad imas 180 je jer registrujes samo one koji su visi od tb i oni ti ostavljaju impact na mozak(pucaju ti kompleks)
e do kurca onda te usralo da si oko visokih jer od mojih ortaka 15 njih kad pomislim legit izadje average na oko 180, jfl ako verujes u bilo sta sto ribe kazu, njima je sve ispod "190" nisko, najveci slayer kog znam je 178 tako da lagano (htn)ne ali bukv jesam najnizi
i likuse mi cesto govore da sam nizak
Yeah I remember I used to watch you guys from the corner that Edgar guy would put you on a chokehold and push youI only got bullied by edgar
remember that one day before spring break when I slit his mothers throat after class and ran off hahaYeah I remember I used to watch you guys from the corner that Edgar guy would put you on a chokehold and push you
Yea I remember, I never saw you after that ever again what happened?remember that one day before spring break when I slit his mothers throat after class and ran off haha
Dug a hole in the trenches lived under ground saddam hussein typeshittYea I remember, I never saw you after that ever again what happened?
Mirin that lifestyle.Dug a hole in the trenches lived under ground saddam hussein typeshitt
foidse do kurca onda te usralo da si oko visokih jer od mojih ortaka 15 njih kad pomislim legit izadje average na oko 180, jfl ako verujes u bilo sta sto ribe kazu, njima je sve ispod "190" nisko, najveci slayer kog znam je 178 tako da lagano (htn)
View attachment 3462082