İnceller olarak emrelangdon nun ltb slaylerinin hikayesini merak ediyoruz

menas

menas

Stacy's Favourite
@emrelangdon anlat biraz

Tags
@mesocephalicmogger @dostoyevski

• Woah
Reactions: Deleted member 87737
Ya olum sal beni ÖWŞWĞFÇS

@emrelangdon anlat biraz

Tags
@mesocephalicmogger @dostoyevski
olum ayip lan kavga cikacakta emrelangdon surekli slayliyor taktigi lazim cocugun bide hikayeleri dinlemek sariyo amk

• +1
Reactions: menas
Ya olum sal beni ÖWŞWĞFÇS
hani thread accaktin amk bide 1 senede nasil bu kadar nt olabildin 1 sene once depresyon seyleri yazmissin i hate my looks yazmissin simdi burda old money takilip ltb mtb sikiyon ben anlamadim ki

• +1
olum ayip lan kavga cikacakta emrelangdon surekli slayliyor taktigi lazim cocugun bide hikayeleri dinlemek sariyo amk
Bende merak ediyom sardığı için istiyom ya olum @emrelangdon

hani thread accaktin amk bide 1 senede nasil bu kadar nt olabildin 1 sene once depresyon seyleri yazmissin i hate my looks yazmissin simdi burda old money takilip ltb mtb sikiyon ben anlamadim ki
Kanka düşüncelerim değişiyor 1 sene onceki dusuncelerimle suanki dusuncelerim cok farklı..

harbi hikayeler sarıyo

• +1
greylikten kurtuluyom ikki

greylikten kurtuluyom son 3

greylikten kurtuluyom son 2

greylikten kurtuldum yuppi ropelamaya gidiom

ltblerle işim olmaz mtb htb takılırım amk ltb ne

• JFL
ltblerle işim olmaz mtb htb takılırım amk ltb ne
gecen htb diye sarisin attin ltb sidei varid yuzu gozukmuuodu ama anlayabiliyoduk cenesini falan

• +1
Reactions: Deleted member 86220 and menas
gecen htb diye sarisin attin ltb sidei varid yuzu gozukmuuodu ama anlayabiliyoduk cenesini falan
kanka ltb degil htb kız btw bulgar göçmeni aynı ruslara benziyordu aq benim yüzden kemikli aq

@emrelangdon ? Yeni halini merak ediyorum eskiye baktığımda sınırda ltn görüyom

@emrelangdon ? Yeni halini merak ediyorum eskiye baktığımda sınırda ltn görüyom
yok lan mtn gibiydi o hali ama pozlar cok kotuydu poz vermeyi ogrenmisse ok

inanıyom zaten ama akıl almıyor mtn elemanın bukadar slaylemesi
Kanka bende bilmiyorum izmire gelirseniz bulusalım ortam ayarlarım

İzmir de orospu kültürü çok azgın kızda çok daha inandırıcı oldu hikaye

Kanka sandıgın gibi degil öyle kolay olmuyor ya para olcak ya face yoksa suratina bakmiyolar

İzmirde kanzi mod takılcaksın

Kanka sandıgın gibi degil öyle kolay olmuyor ya para olcak ya face yoksa suratina bakmiyolar
Nw1 saç lee ve küçük lower third ile izmirdeki prettyboyları mogluyabiliyorsan helal olsun ne diyeyim şuanki halimi görmedim gerçi

Olur olmasına da içilen bi yere gitmeyek gidersek aq ? rakı masası falan kurmam ben T düşürüyor

Nw1 saç lee ve küçük lower third ile izmirdeki prettyboyları mogluyabiliyorsan helal olsun ne diyeyim şuanki halimi görmedim gerçi
kanka telde duzgun foto cekemiyorum poz sıkıntım var bi ara saglam foto cekcem resetlixem tekrardan btw izmirde prettboy cok yok ful keko doldu aq

• +1
Feminen bir yüzüm var aq keske maskulen olaydık

• JFL
nw1 le nah feminen olursun

Shitskin degilim amk whiteskin bugday tenliyim ne nw1 i amk
Işıklandırmadan olabilir ve nw1 var kabullenip fin/dut/minox başlaman lazım çok geç olmadan

Işıklandırmadan olabilir ve nw1 var kabullenip fin/dut/minox başlaman lazım çok geç olmadan
Kanka ışıklandırmadan öyle

Ben baya karardım bu aralar nası eski beyazlığıma döncem amk
Nası karardığına da bağlı , renkli gözün varsa shitskin olamıyon niyese genellikle renkli lens öneririm

Neyse kanka bakayım dikkat etmek lazm eyw

• +1
Nası karardığına da bağlı , renkli gözün varsa shitskin olamıyon niyese genellikle renkli lens öneririm
Şeyi nasıl halledicez yüzümde eşit renkte olmayan yerler var. göz çevrem kararmış mesela amk

• Hmm...
btw bende lens almak istiyorum acaba hangi renk alsam aq

Users who are viewing this thread

Back