![menas](/data/avatars/l/73/73537.jpg?1733528436)
menas
Stacy's Favourite
@emrelangdon anlat biraz
Tags
@mesocephalicmogger @dostoyevski
Tags
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
olum ayip lan kavga cikacakta emrelangdon surekli slayliyor taktigi lazim cocugun bide hikayeleri dinlemek sariyo amk@emrelangdon anlat biraz
Tags
hani thread accaktin amk bide 1 senede nasil bu kadar nt olabildin 1 sene once depresyon seyleri yazmissin i hate my looks yazmissin simdi burda old money takilip ltb mtb sikiyon ben anlamadim kiYa olum sal beni ÖWŞWĞFÇS
Bende merak ediyom sardığı için istiyom ya olum @emrelangdonolum ayip lan kavga cikacakta emrelangdon surekli slayliyor taktigi lazim cocugun bide hikayeleri dinlemek sariyo amk
Kanka düşüncelerim değişiyor 1 sene onceki dusuncelerimle suanki dusuncelerim cok farklı..hani thread accaktin amk bide 1 senede nasil bu kadar nt olabildin 1 sene once depresyon seyleri yazmissin i hate my looks yazmissin simdi burda old money takilip ltb mtb sikiyon ben anlamadim ki
harbi hikayeler sarıyoolum ayip lan kavga cikacakta emrelangdon surekli slayliyor taktigi lazim cocugun bide hikayeleri dinlemek sariyo amk
pek gerçekçi gelmiyor ama sarıyorharbi hikayeler sarıyo
olum inanmadiniz cocuk mektubu bulup atmis amk gecenpek gerçekçi gelmiyor ama sarıyor
Olum kanıt atiyoruz onada inanmiyorsun menas amınakoyim seninpek gerçekçi gelmiyor ama sarıyor
inanıyom zaten ama akıl almıyor mtn elemanın bukadar slaylemesiolum inanmadiniz cocuk mektubu bulup atmis amk gecen
@emrelangdoninanıyom zaten ama akıl almıyor mtn elemanın bukadar slaylemesi
Sextape bekliyoruz @mesocephalicmogger @dostoyevskiltblerle işim olmaz mtb htb takılırım amk ltb ne
gecen htb diye sarisin attin ltb sidei varid yuzu gozukmuuodu ama anlayabiliyoduk cenesini falanltblerle işim olmaz mtb htb takılırım amk ltb ne
Harbigecen htb diye sarisin attin ltb sidei varid yuzu gozukmuuodu ama anlayabiliyoduk cenesini falan
kanka ltb degil htb kız btw bulgar göçmeni aynı ruslara benziyordu aq benim yüzden kemikli aqgecen htb diye sarisin attin ltb sidei varid yuzu gozukmuuodu ama anlayabiliyoduk cenesini falan
BekliyoruzSextape bekliyoruz @mesocephalicmogger @dostoyevski
Atsana yüzünü ozamankanka ltb degil htb kız btw bulgar göçmeni aynı ruslara benziyordu aq benim yüzden kemikli aq
yok lan mtn gibiydi o hali ama pozlar cok kotuydu poz vermeyi ogrenmisse ok@emrelangdon ? Yeni halini merak ediyorum eskiye baktığımda sınırda ltn görüyom
Kanka bende bilmiyorum izmire gelirseniz bulusalım ortam ayarlarıminanıyom zaten ama akıl almıyor mtn elemanın bukadar slaylemesi
İzmir de orospu kültürü çok azgın kızda çok daha inandırıcı oldu hikayeKanka bende bilmiyorum izmire gelirseniz bulusalım ortam ayarlarım
Kanka sandıgın gibi degil öyle kolay olmuyor ya para olcak ya face yoksa suratina bakmiyolarİzmir de orospu kültürü çok azgın kızda çok daha inandırıcı oldu hikaye
İzmirde kanzi mod takılcaksınİzmir de orospu kültürü çok azgın kızda çok daha inandırıcı oldu hikaye
Nw1 saç lee ve küçük lower third ile izmirdeki prettyboyları mogluyabiliyorsan helal olsun ne diyeyim şuanki halimi görmedim gerçiKanka sandıgın gibi degil öyle kolay olmuyor ya para olcak ya face yoksa suratina bakmiyolar
Olur olmasına da içilen bi yere gitmeyek gidersek aq ? rakı masası falan kurmam ben T düşürüyorKanka bende bilmiyorum izmire gelirseniz bulusalım ortam ayarlarım
kanka telde duzgun foto cekemiyorum poz sıkıntım var bi ara saglam foto cekcem resetlixem tekrardan btw izmirde prettboy cok yok ful keko doldu aqNw1 saç lee ve küçük lower third ile izmirdeki prettyboyları mogluyabiliyorsan helal olsun ne diyeyim şuanki halimi görmedim gerçi
daşşak geçiyon heraldeFeminen bir yüzüm var aq keske maskulen olaydık
Niye ladaşşak geçiyon heralde
Hafif shitskinlik + nw1 var çünküNiye la
Kaşlarında maşallahı var fena değilHafif shitskinlik + nw1 var çünkü
Shitskin degilim amk whiteskin bugday tenliyim ne nw1 i amkHafif shitskinlik + nw1 var çünkü
Burnunda aynı şekilKaşlarında maşallahı var fena değil
Işıklandırmadan olabilir ve nw1 var kabullenip fin/dut/minox başlaman lazım çok geç olmadanShitskin degilim amk whiteskin bugday tenliyim ne nw1 i amk
Kanka ışıklandırmadan öyleIşıklandırmadan olabilir ve nw1 var kabullenip fin/dut/minox başlaman lazım çok geç olmadan
Ben baya karardım bu aralar nası eski beyazlığıma döncem amkHafif shitskinlik + nw1 var çünkü
Nası karardığına da bağlı , renkli gözün varsa shitskin olamıyon niyese genellikle renkli lens öneririmBen baya karardım bu aralar nası eski beyazlığıma döncem amk
Neyse kanka bakayım dikkat etmek lazm eywIşıklandırmadan olabilir ve nw1 var kabullenip fin/dut/minox başlaman lazım çok geç olmadan
Şeyi nasıl halledicez yüzümde eşit renkte olmayan yerler var. göz çevrem kararmış mesela amkNası karardığına da bağlı , renkli gözün varsa shitskin olamıyon niyese genellikle renkli lens öneririm
Yeşil al mavi alırsan belli olurbtw bende lens almak istiyorum acaba hangi renk alsam aq
Kanka yeşil olur evet kumralımYeşil al mavi alırsan belli olur
Neyse kanka bakayım dikkat etmek lazm eyw
Just4kira.combtw bende lens almak istiyorum acaba hangi renk alsam aq