D
Deleted member 124121
fakecel
bb delete cakiyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yardı ak sakin olAnanın amına paslanmış kale direği sokarım bir daha gelırsen ve uzun uzun yazı yazarsan kızlarla ilgili aldatılınca Rambo gibi o ananın yağmur ormanına atlar sikerim
Yaw sana da verseler soluksuz sikersin algı kasma"incellikten kurtuldum" seks mi yaptın sevgilin mi oldu?
seks yaptıysan daha 14 yaşında millet zina yapıyo amk çürümeye bak birlikte olduğun kız da MUHTEMELEN orospu
sevgiliyse kastın dememiş miydin senede onlarca kız bana yavşıyo diye
ben daha mastürbasyon yapmayı bilmiyom gelmişsin burda sikersin diyon ben sizin gibi değilim.Yaw sana da verseler soluksuz sikersin algı kasma
valla pompa yapar hayav @underbite_hater şunun ismini bul ordan anne babasına yollasana şu postun ss'ini çocuğunuz yazdı diye
Allah yok dediği postları da at
bu ne demekvalla pompa yapar ha
normal degil mi laşaka maka adına sevındım aq benim incellikten kurtulmam 17 sene sürmüştü
normal aralık 13-18 17 üst limitte sayılır 15 yaşında sevgilisi olmayan adam incel kategorisine tabiki girmez ama 20 yaşına kadar kız eli tutmayan adam sydney sweeneyi de sikse hayatı boyunca incel mentalitesinde kalırnormal degil mi la
olm bu zeref seksten bahsedigonormal aralık 13-18 17 üst limitte sayılır 15 yaşında sevgilisi olmayan adam incel kategorisine tabiki girmez ama 20 yaşına kadar kız eli tutmayan adam sydney sweeneyi de sikse hayatı boyunca incel mentalitesinde kalır
ya aq 15 yaşında penetrasyon yapabilcek adam luksmeks orgda gezmez nabacak otele 3 milyar para mı bayılcak sokakta sikemeyeceğnie göreolm bu zeref seksten bahsedigo
haklisin da hayir olm onceden sevgilim var diyodu burda seksten bahsediyo aq larp olabilir deya aq 15 yaşında penetrasyon yapabilcek adam luksmeks orgda gezmez nabacak otele 3 milyar para mı bayılcak sokakta sikemeyeceğnie göre
gotunu mu siktirmisolm bu zeref seksten bahsedigo
kanka benım 14 17 oldu 17feki hala devam da ben mesela sonradan glow up gecirdim bu fa bole olur belkınormal aralık 13-18 17 üst limitte sayılır 15 yaşında sevgilisi olmayan adam incel kategorisine tabiki girmez ama 20 yaşına kadar kız eli tutmayan adam sydney sweeneyi de sikse hayatı boyunca incel mentalitesinde kalır