İnsanlarla konusurken

Trenmaxx1

Trenmaxx1

There is no tomorrow
insanlarla konusurken artık yüzlerini analiz ediyorum ve eger kötü görünüyorsa onu ciddiye alamıyorum artık eskiden böyle degildi eskiden cidden dinleyip kendime biseyler katabiliyodum şimdi birisi bana birsey sorduğunda veya en basitinden 2 yasında 2 tane kuzenim var birisi ltn olacağı belli diğeri stacylite olacak o da belli onlara bile eşit davranamıyorum ve bu istem dışı oluyor artık hayatta bazı yerlerde sıkıntı yaratmaya basladı bu olay bunu yasayan var mı aranızda

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Resistance. and Auchelius
insanlarla konusurken artık yüzlerini analiz ediyorum ve eger kötü görünüyorsa onu ciddiye alamıyorum artık eskiden böyle degildi eskiden cidden dinleyip kendime biseyler katabiliyodum şimdi birisi bana birsey sorduğunda veya en basitinden 2 yasında 2 tane kuzenim var birisi ltn olacağı belli diğeri stacylite olacak o da belli onlara bile eşit davranamıyorum ve bu istem dışı oluyor artık hayatta bazı yerlerde sıkıntı yaratmaya basladı bu olay bunu yasayan var mı aranızda
bu dediğin çoğu şeyi bu konular hakkında bilgisiz insanlarda yapıyor ayrımcılık olayını, ama bu yüz analiz olayı bir yerden sonra çok sikine takmıyorsun düzelirsin yani sorununun cevabı buysa.

• +1
Reactions: pashanimair, Resistance. and Trenmaxx1
Düzeliyon zamanla. Çok kompleks etme bişileri sadece.

• +1
Reactions: Trenmaxx1, pashanimair and Auchelius