Insanlarla nasil tanisicam?

htn666

htn666

evet
Ciddi soruyorum. Sanaldan 20 30+ kizla konusuyorum hepsi farkli sehirlerde ve sanaldaki insanlar ortalama ustu veya yakisikli bir tip oldugumu soyluyorlar. Ama realde sosyallasamiyorum. Tr bilmem ama burda parklar falan full sosyal insanlarla dolu. Kizlar falan(bazilari) sirf birisiyle tanissin diye geliyor. Erkeklerin tipleri ltn ortalama. Ama mutlular aq. Bense asosyal biri gibi hiss ediyorum kendimi. Sadece 3 arkadasim var ve onlarinda baska arkadaslari yok. Sadece kendimizeyiz. Yanlis anlasilmasin kizlarla degil erkeklerle de tanismak istiyorum. Cunki sosyallasmam lazim. 1.5aya uni acilicak. Ilk defa gidicem ama daha sosyallasmayi ogrenmedim.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Resistance., xlegend, divisionpanzerfaust and 3 others
Ciddi soruyorum. Sanaldan 20 30+ kizla konusuyorum hepsi farkli sehirlerde ve sanaldaki insanlar ortalama ustu veya yakisikli bir tip oldugumu soyluyorlar. Ama realde sosyallasamiyorum. Tr bilmem ama burda parklar falan full sosyal insanlarla dolu. Kizlar falan(bazilari) sirf birisiyle tanissin diye geliyor. Erkeklerin tipleri ltn ortalama. Ama mutlular aq. Bense asosyal biri gibi hiss ediyorum kendimi. Sadece 3 arkadasim var ve onlarinda baska arkadaslari yok. Sadece kendimizeyiz. Yanlis anlasilmasin kizlarla degil erkeklerle de tanismak istiyorum. Cunki sosyallasmam lazim. 1.5aya uni acilicak. Ilk defa gidicem ama daha sosyallasmayi ogrenmedim.
Kanka ilk insanlara soru sorarak başla eğer anksiyeten varsa ve erkeklerle tanışıp konuşmak çok basit sadece dışarda spor yaparak bile tanışıp çevre edinebilirsin

• +1
Reactions: xlegend, divisionpanzerfaust, Serialsuicide and 2 others
Kanka ilk insanlara soru sorarak başla eğer anksiyeten varsa ve erkeklerle tanışıp konuşmak çok basit sadece dışarda spor yaparak bile tanışıp çevre edinebilirsin
Disarida spor yapan birisi degilimdir. Azede pek benim kafadan birileri bulunmuyor. Zaten 3 kisi hepimiz ayni kafadan adamlariz. Burdakilarin mizahi bile kotu mesela onun icin sosyallasmek hem zor hemde insan istemiyor bir yerden sonra.

• +1
Reactions: xlegend, divisionpanzerfaust, pashanimair and 1 other person
Disarida spor yapan birisi degilimdir. Azede pek benim kafadan birileri bulunmuyor. Zaten 3 kisi hepimiz ayni kafadan adamlariz. Burdakilarin mizahi bile kotu mesela onun icin sosyallasmek hem zor hemde insan istemiyor bir yerden sonra.
Bazen yanlız olmakta iyidir ama bu yaşında sosyalleşmeyi öğrenemezsen ne zaman öğreniceksin, onları sevmez zorunda değilsin sadece konuşup anlaş direkt düz yargılama belki potansiyel kafa dengi elemanları eliyorsun

• +1
Reactions: xlegend, divisionpanzerfaust, Serialsuicide and 2 others
Bazen yanlız olmakta iyidir ama bu yaşında sosyalleşmeyi öğrenemezsen ne zaman öğreniceksin, onları sevmez zorunda değilsin sadece konuşup anlaş direkt düz yargılama belki potansiyel kafa dengi elemanları eliyorsun
Iyide nasil aq

• +1
Reactions: xlegend, divisionpanzerfaust, Auchelius and 1 other person
Ortak bir ilgi alanın olsun veya olmasın Selamün aleyküm beyler-aleyküm selam bu diyalog geçtiyse devamını getirirsin

• +1
Reactions: xlegend, Serialsuicide, pashanimair and 1 other person
Ortak bir ilgi alanın olsun veya olmasın Selamün aleyküm beyler-aleyküm selam bu diyalog geçtiyse devamını getirirsin
Aq iste ben yapamiom. Sa dedim sonra ne dicem

• +1
Reactions: xlegend, divisionpanzerfaust, pashanimair and 1 other person
Aq iste ben yapamiom. Sa dedim sonra ne dicem
Kanka çok takıyorsun mentalcell olma amk kafada kurduğun kadar zor değil

• +1
Reactions: xlegend, divisionpanzerfaust, htn666 and 1 other person
DNR + htn değilsen kimseyle tanisamazsin maalesef brutal

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: yadih, xlegend, divisionpanzerfaust and 3 others
hangi ülkede yaşıyosun

• +1
Reactions: xlegend, htn666 and pashanimair
Kanka çok takıyorsun mentalcell olma amk kafada kurduğun kadar zor değil
Aga ornek ver iste aq. Ne sora bilirimki mesela ? Sa adin ne mi? Sence tuhaf degilmi yoldan random birine bunu sormak

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, xlegend and 2 others
  • +1
Reactions: pashanimair, xlegend and htn666
  • +1
Reactions: pashanimair, xlegend and divisionpanzerfaust
Aga ornek ver iste aq. Ne sora bilirimki mesela ? Sa adin ne mi? Sence tuhaf degilmi yoldan random birine bunu sormak
Kanka tanışacağın ortamda önemli mesela örnek veriyorum kalisteniks parkındasın ve orada spor yapanlar var gidiyorsun yanına setlerini bitirmesinş bekliyorsun sonra selamun aleyküm beyler nasılsınız diyorsun onlarda cevap verirse oradan açmaya başlarsın konuları ne zamandır yapıyorsunuz bu sporu daha önce gym’e falan gittiniz mi , buraya hep gelirmisiniz cart curt konuşuyorsun böyle sonra insta veya telefon numarası iste seni kafa dengi görürlerse verirler illla ben öyle baya insanla tanıştım rasgele bir basketbol sahasına gidiyorum diyorum beyler 2v2-3v3 falan yaparmıyız cart curt öyle en son oyun bitiyor instalarını alıyorum arada sohbet muhabbet sana bağlı bu olay ve ne kadar istediğinle alakalı

• +1
Reactions: pashanimair, codeine1119, Serialsuicide and 2 others
Bende ılk tanısmada zorlanan bırıyım valla ortamlara gırmekte vok zorlanıyom aslında asosyal bırı de degılım ama dedıgım gıbı yenı bır ortama gırmek cok zor gelıyor

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and xlegend
Kanka tanışacağın ortamda önemli mesela örnek veriyorum kalisteniks parkındasın ve orada spor yapanlar var gidiyorsun yanına setlerini bitirmesinş bekliyorsun sonra selamun aleyküm beyler nasılsınız diyorsun onlarda cevap verirse oradan açmaya başlarsın konuları ne zamandır yapıyorsunuz bu sporu daha önce gym’e falan gittiniz mi , buraya hep gelirmisiniz cart curt konuşuyorsun böyle sonra insta veya telefon numarası iste seni kafa dengi görürlerse verirler illla ben öyle baya insanla tanıştım rasgele bir basketbol sahasına gidiyorum diyorum beyler 2v2-3v3 falan yaparmıyız cart curt öyle en son oyun bitiyor instalarını alıyorum arada sohbet muhabbet sana bağlı bu olay ve ne kadar istediğinle alakalı
Bugun denicem. Peki kizlar icin durum aynimi?

• +1
Reactions: pashanimair, xlegend and Auchelius
Bende ılk tanısmada zorlanan bırıyım valla ortamlara gırmekte vok zorlanıyom aslında asosyal bırı de degılım ama dedıgım gıbı yenı bır ortama gırmek cok zor gelıyor
Aynen. Hem ortama alisma sureci var hemde tam senin kafadan insanlarmi bilmiyorsun

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and reanrao
Bugun denicem. Peki kizlar icin durum aynimi?
Kızlar için durum farklı ama konuştuğun tanıştığın yeni kişi (erkekler) ve bunların ortamına girip yeni yüzler gördüğünde illaki birden fazla kişi ile çekim yaşarsın arkadaş olarak olsun sevgili olarak olsun

• +1
Reactions: pashanimair and htn666
Kızlar için durum farklı ama konuştuğun tanıştığın yeni kişi (erkekler) ve bunların ortamına girip yeni yüzler gördüğünde illaki birden fazla kişi ile çekim yaşarsın arkadaş olarak olsun sevgili olarak olsun
Anladim kanka tesekkurler

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and reanrao
Aynen. Hem ortama alisma sureci var hemde tam senin kafadan insanlarmi
Su an en yakın arkadasımla okulda tanısmıstım oda aynı kapsonluyu gıydıgımız ıcındı dedıgın gıbı benxer seyler azsa cok zor

• +1
Reactions: pashanimair and htn666
Su an en yakın arkadasımla okulda tanısmıstım oda aynı kapsonluyu gıydıgımız ıcındı dedıgın gıbı benxer seyler azsa cok zor
Ben en yakin arkadasimla okulda kavga edip tanisdim aq

• +1
Reactions: pashanimair
DNR + htn değilsen kimseyle tanisamazsin maalesef brutal
Bu arada bu tarz ltn mtn olaylarının gerçek hayatta bir karşılığı pek yok

• +1
  • JFL
Reactions: htn666, Resistance., maarda and 2 others
  • +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: yadih, pashanimair, xlegend and 1 other person
uniye kadar sosyallesemezsen illa okulla ilgili bi durum olur o sirada siniftaki amciklara salca olcan cekinme onlarin 4 kolu 4 bacagi yok aminakoyim ordan arkadas olursun korkunun ustune gidicen biraz

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and Serialsuicide
Sehrinde en fazla ogrenci ve ortamin oldugu bolgeyi sec ornek anakarada kizilay
yakinlarinda starbucks olan iki dil kursuna katil ve tum ek dersleri al
ayni bolgede barista olarak ise basla part time filan
ayni bolgede gym + tenis filan yazil.

bir sekilde denk geleceksin birilerine eger sub5 170 degilsen

• +1
Reactions: htn666 and Auchelius

hassiktir ya sub5 173 üm

• +1
Reactions: htn666

adam arkadaş istiyo amk looks veya boy ne alaka gerçek hayatta boyundan ve tipinden dolayı arkadaş olmuyolar yani ben arkadaş olacaksan umursamıyorum

• +1
Reactions: htn666, Auchelius and codeine1119
adam arkadaş istiyo amk looks veya boy ne alaka gerçek hayatta boyundan ve tipinden dolayı arkadaş olmuyolar yani ben arkadaş olacaksan umursamıyorum
iyi dedin serial suicide

• +1
Reactions: htn666, Auchelius and Serialsuicide
Kanka önce selamun aleyküm diyon sonra ortak bir yön ara mesela spor ordan vur arada makara çevir zaten devam eder muhabbet

• +1
Reactions: htn666 and Serialsuicide

Ne alaka aga adam arkadaş arıyor erkek 155 sub5 da olsa bulur

• +1
Reactions: htn666, Auchelius and Serialsuicide
Kanka önce selamun aleyküm diyon sonra ortak bir yön ara mesela spor ordan vur arada makara çevir zaten devam eder muhabbet
Dun 1 yeni insanla tanisdim(erkek) bugun onla cikicaz

Aga ne barista 17 yasindayim aq 18 olmadan ise almiyorlar burda

Users who are viewing this thread

Back