StuntmanMike
Luminary
10 sene önce hipergami böyle değildi . Az biraz maxxxing yapan adam HTB+ kızla takılabiliyordu çünkü kızların farkındalık seviyeleri düşüktü. K*rdceller inanmaz ama sokakta bana cold approach eylemiş kız bile oldu . 2016'dan bahsediyorum. Daha sonra 2020 üni döneminde hipergami feci arttı . Foruma açtığım 2022-23 başlıklarında da bu durumdan çokça bahsettim. Üninin son dönemlerinde kızlar felaket hipergamikti artık ,çoğu ortalamayı geçtim üst düzey elemanları bile görmez olmuştu (bu durum daha sonra değişiyor çünkü bir yaştan sonra evlenmek kadınlar arasında flexlinge dönüşecek bu yüzden standartlar düşüyor)
Kısacası en iyi ihtimalle maxxxing yapsanız bile bir sike yaramayacak 25+dan sonra para kazanmaya başlarsanız o zaman peşinize takılırlar ama bu takılanlarda hipergamileri zamanında allah katına çıkmış ,doyumsuz ve yaralı piç kuruları olacak + descendlemiş oluyor çoğu
Clav da happı vermiş kesin bizden aldı
Kısacası en iyi ihtimalle maxxxing yapsanız bile bir sike yaramayacak 25+dan sonra para kazanmaya başlarsanız o zaman peşinize takılırlar ama bu takılanlarda hipergamileri zamanında allah katına çıkmış ,doyumsuz ve yaralı piç kuruları olacak + descendlemiş oluyor çoğu
Clav da happı vermiş kesin bizden aldı