İnstagram yüzünden çoğunuzun hayatı bitti

StuntmanMike

StuntmanMike

Luminary
10 sene önce hipergami böyle değildi . Az biraz maxxxing yapan adam HTB+ kızla takılabiliyordu çünkü kızların farkındalık seviyeleri düşüktü. K*rdceller inanmaz ama sokakta bana cold approach eylemiş kız bile oldu . 2016'dan bahsediyorum. Daha sonra 2020 üni döneminde hipergami feci arttı . Foruma açtığım 2022-23 başlıklarında da bu durumdan çokça bahsettim. Üninin son dönemlerinde kızlar felaket hipergamikti artık ,çoğu ortalamayı geçtim üst düzey elemanları bile görmez olmuştu (bu durum daha sonra değişiyor çünkü bir yaştan sonra evlenmek kadınlar arasında flexlinge dönüşecek bu yüzden standartlar düşüyor)
Kısacası en iyi ihtimalle maxxxing yapsanız bile bir sike yaramayacak 25+dan sonra para kazanmaya başlarsanız o zaman peşinize takılırlar ama bu takılanlarda hipergamileri zamanında allah katına çıkmış ,doyumsuz ve yaralı piç kuruları olacak + descendlemiş oluyor çoğu

Clav da happı vermiş kesin bizden aldı

• +1
Reactions: tekeng, wateriswet, iblamehamz and 10 others
Aksama kadar kasli chadleri kaydırıp oyle erkekleri bir gün elde edebileceğini sanıyorlar

Isin daha garibi sorun tek bu değil instagram ayni zamanda ilişkileri asiri derecede bir kalıba soktu bence

• +1
Reactions: ascendantwill, tekeng, wateriswet and 13 others
Bu adam beni ignorlamış ve neden bilmiyorum

• JFL
Reactions: Türk, balve, stacyworshipper and 6 others
kadın elde edemiyoz hipergami var hayat bitti:forcedsmile:

• +1
  • JFL
Reactions: balve, Thrill, Serialsuicide and 3 others
10 sene önce hipergami böyle değildi . Az biraz maxxxing yapan adam HTB+ kızla takılabiliyordu çünkü kızların farkındalık seviyeleri düşüktü. K*rdceller inanmaz ama sokakta bana cold approach eylemiş kız bile oldu . 2016'dan bahsediyorum. Daha sonra 2020 üni döneminde hipergami feci arttı . Foruma açtığım 2022-23 başlıklarında da bu durumdan çokça bahsettim. Üninin son dönemlerinde kızlar felaket hipergamikti artık
önceden bende bahsettim 2022den sonra kadınlara bişey oldu manyak iğrençleştiler ve bu durum düzelmeyecek artık

• +1
Reactions: balve and Thrill
1775382857368

• JFL
  • +1
Reactions: nastynas, Zodiac, balve and 4 others
kadın elde edemiyoz hipergami var hayat bitti:forcedsmile:
Ya yok amk bunlar cidden kısa cirkin olsa tmm dicem en kötüsü 175 mtn amk forumda htn sayısı ltnden fazla 190 sayısı 170 adamdan fazla

Bunlar ya dertsizlikten dert ariyo yada baska dertleri var sorunu dış görünüş de bulmaya çalışıyo hangisi bilmiyom

• +1
  • JFL
Reactions: balve, BugraSA, NoxInfernum and 4 others
benim etrafimda ltn ustu adam yok cok rahat dusuyo tum gun jestermaxxing yqpmama ragmen, ama adim orospiya cikti isler kesata bagladi suralar

• +1
Reactions: balve and Thrill
Ya yok amk bunlar cidden kısa cirkin olsa tmm dicem en kötüsü 175 mtn amk forumda htn sayısı ltnden fazla 190 sayısı 170 adamdan fazla

Bunlar ya dertsizlikten dert ariyo yada baska dertleri var sorunu dış görünüş de bulmaya çalışıyo hangisi bilmiyom
nokta atışı kanka içindeki boşluğu özgüvensizliklerini besleyerek doldurmaya çalışıyor bu ibneler lavuk 26-27 yasında birde:lul: ben o yasta evlenirdim aq

• JFL
  • +1
Reactions: balve, wetwipes, Thrill and 1 other person
nokta atışı kanka içindeki boşluğu özgüvensizliklerini besleyerek doldurmaya çalışıyor bu ibneler lavuk 26-27 yasında birde:lul: ben o yasta evlenirdim aq
>Chinkcel

• +1
Reactions: balve and wetwipes
sadece drugmaxxleyip keyif yapan aseksüel bizim rahatlık

• JFL
Reactions: tekeng, balve, BugraSA and 3 others
Keşke 2016da liseli olsaydım dünyanın en iyi şeyi fln herhalde

• +1
Reactions: iblamehamz, balve and StuntmanMike
Kanka bir tane erkek yurduna bak sonunda kel,göbekli,gözlüklü,pis,cildi baya akneli,diğer çeyreği ,bir kısmı aşırı kısa,sizce kaç adam potansiyeli var adamın tek derdi fener maçı veya lolda rütbe kasmak ortalama kadınlar kaslı chad,chadlitelara erişemeyen ama 175+ kaslı,softmaxxing yapan ortalama veya altı kişi ulaşacaktı.
180 obezin sevgilisi var ama kadın 175 kaslı,fiti tercih edecektir erkek ev erkeği oluyor para kazanamazlarsa ömür boyu 31 çekecekler

• +1
Reactions: wetwipes, balve and İNTİKAM VAKTİ
Aksama kadar kasli chadleri kaydırıp oyle erkekleri bir gün elde edebileceğini sanıyorlar

Isin daha garibi sorun tek bu değil instagram ayni zamanda ilişkileri asiri derecede bir kalıba soktu bence
mk subforum cok garip mesela güzel bişi yazıyom hiç duyulmamış 3-4 like alıyo aşırı water bişi yazıyom 15-20 alıyo ilginç cidden

• JFL
  • So Sad
Reactions: balve, Orcairis and Gordon Freeman
10 sene önce hipergami böyle değildi . Az biraz maxxxing yapan adam HTB+ kızla takılabiliyordu çünkü kızların farkındalık seviyeleri düşüktü. K*rdceller inanmaz ama sokakta bana cold approach eylemiş kız bile oldu . 2016'dan bahsediyorum. Daha sonra 2020 üni döneminde hipergami feci arttı . Foruma açtığım 2022-23 başlıklarında da bu durumdan çokça bahsettim. Üninin son dönemlerinde kızlar felaket hipergamikti artık ,çoğu ortalamayı geçtim üst düzey elemanları bile görmez olmuştu (bu durum daha sonra değişiyor çünkü bir yaştan sonra evlenmek kadınlar arasında flexlinge dönüşecek bu yüzden standartlar düşüyor)
Kısacası en iyi ihtimalle maxxxing yapsanız bile bir sike yaramayacak 25+dan sonra para kazanmaya başlarsanız o zaman peşinize takılırlar ama bu takılanlarda hipergamileri zamanında allah katına çıkmış ,doyumsuz ve yaralı piç kuruları olacak + descendlemiş oluyor çoğu

Dahada fenasi, orospuluk moda olmaya basladi :)

Tiktok kaydirirken goruyom "manitanin hesapta kiz ararken arkadaslarinin daha yakisikli oldugunu gormusumdur" tariz

Ya amk bende asik olmus biriyim evet birine gercekten asik olunca baskalarini cok begenememe olayi gercekte bunlar ne yasiyor acaba merak ediyorum

Dusunsenize sevgiliniz gecmiste boyle videolar cekiyor yada repostluyor vay amk

• +1
  • So Sad
Reactions: Topkra, İNTİKAM VAKTİ and NoxInfernum

senin derdin ne peki maardacım

• +1
  • Hmm...
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Gordon Freeman and Serialsuicide

acısına son verin

• JFL
  • +1
Reactions: Resistance., Gordon Freeman and Zodiac

direkt sosyal medyanın anasını sıkıyım, asiri sıkıcı ama bi o kadar bagimlilik yapici bide tam bi orospu aleti.Anam babamla konusuyom onlar mıs gıbı dısarı cıkıyor bulusoyr cart curt bız ınstadayız amk bırıne yurumek ıcın ınsta kullanıyoruz

• +1
Reactions: iblamehamz, Gordon Freeman and wateriswet
direkt sosyal medyanın anasını sıkıyım, asiri sıkıcı ama bi o kadar bagimlilik yapici bide tam bi orospu aleti.Anam babamla konusuyom onlar mıs gıbı dısarı cıkıyor bulusoyr cart curt bız ınstadayız amk bırıne yurumek ıcın ınsta kullanıyoruz
sanayi devrimini skm

bende reis bende, cogu sey arka planda hos guzel ama bı o kadar negatif yani var
güzel hiçbir olayının olmadığını düşünüyorum insanlığın başına bela şuanki psikolojik sosyolojik ne sorun varsa sanayi devriminin sonucudur. önceden ne anksiyete vardı ne body dysmorphia amk

• +1
Reactions: annenisikeyim
güzel hiçbir olayının olmadığını düşünüyorum insanlığın başına bela şuanki psikolojik sosyolojik ne sorun varsa sanayi devriminin sonucudur. önceden ne anksiyete vardı ne body dysmorphia amk
cogu seyde oyle,hatta cogunlukla zararlı olsa da ilac sanayi ve ulasım, iletisim konusunda asiri iyilesildi.Onun dısında hersey negatif aq

Sanayi devrimi yine okey
Sorumlusu net yahudi
20 yıl önce rahatlıkla HTB ile takılabilirdin ben az daha stacy düşürecektim sonra sosyal medya patlama yaptı kaybolduk gittik

• JFL
  • +1
Reactions: iblamehamz and İNTİKAM VAKTİ
cogu seyde oyle,hatta cogunlukla zararlı olsa da ilac sanayi ve ulasım, iletisim konusunda asiri iyilesildi.Onun dısında hersey negatif aq
ilaçlar sayesinde lifespan 70 yıl oldu da noldu kanka. aynı ilaçlar ve sanayi ürünleri yüzünden yeni hastalıklar daha kötüsü bağımlılıklar oldu. eskiden ilacsiz ulaşımsiz iletisimsiz 40 yıl yaşamak, sefalet içinde metropolde 75 sene yaşamaktan çok çok daha iyidir.

• +1
  • Woah
Reactions: blackpillruinedmyli and annenisikeyim
Sanayi devrimi yine okey
Sorumlusu net yahudi
20 yıl önce rahatlıkla HTB ile takılabilirdin ben az daha stacy düşürecektim sonra sosyal medya patlama yaptı kaybolduk gittik
htb flörtümun ekran süresi ve yeni tiktok akımları ile beraber hipergamik bir foid olmasını izledim. sonuç olarak o htb beni friendzoneladi şuan yakın arkadaşız. gidiyo 190 kaslı erkeklere yazıp ghost yiyo amk foidu.

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli and annenisikeyim

kasli chad derken bizden mi bahseytin

• +1
  • JFL
Reactions: Gordon Freeman and Resistance.