İnsulin başlıyorum

D

Deleted member 70692

Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
3k yedim kcal hücrelere dagıtamadı özürlü oropsy evladı 3kyi dagıtsmıyor diğer diyabet ilaclarının yan etkileri var peptis turkiyeden kullanımını ogrenip baslıyom yarın

2024de insulin vurup 7k kcal yemiyorsan yaşıyor musun?

Speak English fag

3k yedim kcal hücrelere dagıtamadı özürlü oropsy evladı 3kyi dagıtsmıyor diğer diyabet ilaclarının yan etkileri var peptis turkiyeden kullanımını ogrenip baslıyom yarın

Zaten sik gibi hormonların var bilader birde insülinini mi sikeceksin ? Diyabetmisin aq

Zaten sik gibi hormonların var bilader birde insülinini mi sikeceksin ? Diyabetmisin aq
Aclık kan sekeri 120

SIKIN KALKMICAK SIKIIIN

salak orosu evladı günde 10 paket kekstra popkek yiyor insulinden bahsediyor 2 aya tip 2 diyabet hayirli olsun seker kardesim benim

salak orosu evladı günde 10 paket kekstra popkek yiyor insulinden bahsediyor 2 aya tip 2 diyabet hayirli olsun seker kardesim benim
insulin kan sekerini dusuruyo ne alaka la anlamadım

kanka analtasna niye yazdın bunu anlamadım cidden ben daha çok popkek yiyemeyecek mişyim insulin basınca amk

Users who are viewing this thread

Back