Dora67
Gold
Sabah 30iu falan vurdum düsmedi yinede bütün gündür 300 kan şekeri insuline karşı antibodi yapdı vücüt ölüyorum beni hayatta yaratan madde yaramıyor artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gezdirerek vuruyon değil miSabah 30iu falan vurdum düsmedi yinede bütün gündür 300 kan şekeri insuline karşı antibodi yapdı vücüt ölüyorum beni hayatta yaratan madde yaramıyor artık
Receteli fake olamaz fake olsa 1000 falan olurdu sekerFakedir belki kanka eczane paralari katlamistir
11 senedir vuruyoz nasıl eskiden daha cabuk etkili yarardiGezdirerek vuruyon değil mi
Genetik sikilmisReceteli fake olamaz fake olsa 1000 falan olurdu seker
11 senedir vuruyoz nasıl eskiden daha cabuk etkili yarardi
ben gh +metformin kullandim 3 ay falanHgh yüzündende değil bir iki ay öncede böyleydi
Metamoefin haaaben gh +metformin kullandim 3 ay falan
sanildigi aksine diyabet yapmiyo gh metformin ile kullaninca bence ondanda segildir
efekan yapma oglum gozun oyle kalacakMetamoefin haaa
Muptela aqefekan yapma oglum gozun oyle kalacak
Gh yüzünden degil zaten vücüt insulin icin antibodymi yapti amk yaramiyor artikben gh +metformin kullandim 3 ay falan
sanildigi aksine diyabet yapmiyo gh metformin ile kullaninca bence ondanda segildir
Uzun ester kullanma mal gibi o zamanGh yüzünden degil zaten vücüt insulin icin antibodymi yapti amk yaramiyor artik
Lantus yapmadim ondanda olabilir ama yinede etkisi baya azaldi gibi oldu
Novorapid kullaniyom zaten aq evde yok bile uzun etkili insulinUzun ester kullanma mal gibi o zaman