whoishe
Diamond
@İNTİKAM VAKTİ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@İNTİKAM VAKTİ
Silah bulsam yaparımtrde hala kimsenin götünün yememesi çok komik herkes atıp tutuyo şöyle yapıcam böyle yapıcam aynen kanka yaparsın
2 tane edit izledin yaparsın
Silah bulsam yaparım
reşit olmadığın için ağır bi cezaya tabi olmazsınolm okul shooting çok saçma bu arada al orda 10-20 kişi maks öldürdün diyelim eline ne geçti amk olay yerinde intihar edeceksin yada hapiste sikecekler seni hiç sevmediğin insanları gizli gizli öldürmeyi falan denersin (dexterflnkanki) yada okuldaki stacy kiza tecavüz edersin onu fotosunu çekip blackmaillersin öldürürsün olmadı bır sürü seçenek var kaybedecek biseyin yoksa
bu tür ezik bi insan değilim buarada mantıklı düşününce çok seçenek var ama git biryeri soy yani
olm zaten 1-2 defa twittera düşmüşsün deme şöyle şeylerSilah bulsam yaparım
Ciddi mi mkolm zaten 1-2 defa twittera düşmüşsün deme şöyle şeyler
gördüydüm silinmediyse pmden atayımCiddi mi mk
ıslah evinde s1kerler belanı reşitlik farketmezreşit olmadığın için ağır bi cezaya tabi olmazsın
olm org twye düştü mğ amk atsana bana dagördüydüm silinmediyse pmden atayım
tamam da cezayı hafifletirlerıslah evinde s1kerler belanı reşitlik farketmez
aratınca bulamadım bu sefer ama twitter arama kısmına yazıp bakarken görmüştüm 1,5-2 ay önceolm org twye düştü mğ amk atsana bana da
bi kaç ergen var mevcudu 1000 kişi olan en az her sınıfta 30 kişi olan ork okulunda shooting yapacağını sanıyor max orkiye ve ork ergenleritrde hala kimsenin götünün yememesi çok komik herkes atıp tutuyo şöyle yapıcam böyle yapıcam aynen kanka yaparsın
2 tane edit izledin yaparsın