iqpill cok brutal

growthplatessss111

growthplatessss111

9'5
her tenefus her ders sevgilisiyle ders calisan haftada 2 kez deneme ve ozel ders giren 187 ltn cocugu her sınavda geciyorum calismadan. uzuluyorum aslinda iqpill baya brutalmis bunu fark ettim gectigini nerden bilecek oluyorum derseniz hem ayni dershane hem ayni okul sinifindayiz. baya uzucu durum

her tenefus her ders sevgilisiyle ders calisan haftada 2 kez deneme ve ozel ders giren 187 ltn cocugu her sınavda geciyorum calismadan. uzuluyorum aslinda iqpill baya brutalmis bunu fark ettim gectigini nerden bilecek oluyorum derseniz hem ayni dershane hem ayni okul sinifindayiz. baya uzucu durum
Belkide sen malsın o hiç çalışmıyor tam tersine ders çalışıyormuş gibi yapıp sevgilisiyle yiyişiyor

• +1
Reactions: sexisdeath, Atsizz and wills
Belkide sen malsın o hiç çalışmıyor tam tersine ders çalışıyormuş gibi yapıp sevgilisiyle yiyişiyor
telefon falan kullanmıyo cidden 7/24 çalışıyor haftanın 7 günü görüyom zaten çocuğu full hocalardan ödev falan da alıyor.

Geçen 105 net yaptım yazmıyo muydun çalışmadan 105 net yapamazsın,500 iq olsan bile yapamazsın neredeyse tamamen ezber olan bir sınav amk
Mental mast yapmamak lazım

• +1
Reactions: Trenmaxx1, senualF, Ashoimex and 3 others
Geçen 105 net yaptım yazmıyo muydun çalışmadan 105 net yapamazsın,500 iq olsan bile yapamazsın neredeyse tamamen ezber olan bir sınav amk
Bırrakta adam mutlu olsun bazsn gerçekleri bilmemek daha iyidr

• So Sad
Reactions: growthplatessss111
yav sikko bi yayındı şimdi dürüst olayım onun harici çal8şıyorum da yarım saat falan

lgs'de bayağı fazla çalıştığım için matematik ve türkçe temeli kurtarıyor

bu kadar yazım hatası yapan biri yüksek iq olamaz delusionalmaxx

ben yuksek iq degilim ki
yüksek iq olduğunu ima etmek için thread açıyosun sonra gerçekler yüzüne vurulunca yüksek iq değilim diyerek kaçmaya çalışıyorsun kanka yemezler :lul:

• +1
Reactions: Serialsuicide
yüksek iq olduğunu ima etmek için thread açıyosun sonra gerçekler yüzüne vurulunca yüksek iq değilim diyerek kaçmaya çalışıyorsun kanka yemezler :lul:
dusuk iq sıkıntı diyom sadece yuksek iq olsam burda olmam ki aq

• Hmm...
Reactions: Yagiz8928
dusuk iq sıkıntı diyom sadece yuksek iq olsam burda olmam ki aq
lisedeyken babası matematik profesörü olan bir çocuk vardı dersleri çok kötüydü özel ders alıyordu ama çalışmıyordu yani fraudluyodu binevi senin durumda öyle olabilir

lisedeyken babası matematik profesörü olan bir çocuk vardı dersleri çok kötüydü özel ders alıyordu ama çalışmıyordu yani fraudluyodu binevi senin durumda öyle olabilir
ben de okulda kursta falan diye çalışıyorum diye larplıyorum. benim durum da pek iyi değil zaten o 105 larptı baya saçma bir yay8neviydi. onun harici şaka maka 105 diye larplıyorum da burda benim de çalışmam gerekiyor. bu threadde yalan yok ama çocuk yine de benden kötü yapıyor.

kendime high iq deme amacım yok ki matematikten 60 almazdım zeki olsam

çok fazla r atmışım gibi durdu da ciddiyim :(

OĞLAN SİLGİYİ KIZIN BACAK ARASINA DÜŞÜRÜP ALMA AYAĞINA PARMAKLIYOR BU AVELO DA SINAVDA YÜKSEK ALDIM DİYE BİR SİK BAŞARDIĞINI ZANNEDİYOR VAH KARDEŞİM VAH

ASIL BAŞARININ O KIZI DERS ÇALIŞMA AYAĞINA YEMENİN OLDUĞUNU ÖĞRENDİĞİNDE ÇOK GEÇ OLACAK

AMA OLSUN SENDE BÖYLE KENDİNİ KANDIRIYORSUN DEVAM!

• JFL
Reactions: Trenmaxx1, Yagiz8928, Serialsuicide and 1 other person
OĞLAN SİLGİYİ KIZIN BACAK ARASINA DÜŞÜRÜP ALMA AYAĞINA PARMAKLIYOR BU AVELO DA SINAVDA YÜKSEK ALDIM DİYE BİR SİK BAŞARDIĞINI ZANNEDİYOR VAH KARDEŞİM VAH

ASIL BAŞARININ O KIZI DERS ÇALIŞMA AYAĞINA YEMENİN OLDUĞUNU ÖĞRENDİĞİNDE ÇOK GEÇ OLACAK

AMA OLSUN SENDE BÖYLE KENDİNİ KANDIRIYORSUN DEVAM!
159 mltb ile arasında geçenden banane amk çalışıyo çocuk cidden eskiden beri böyle

• JFL
130 iq tescilli biri olmama rağmen hayvan gibi calısarak 100 ancak yapıyorum ben amk o da 1-2 kere oldu

• JFL
130 iq tescilli biri olmama rağmen hayvan gibi calısarak 100 ancak yapıyorum ben amk o da 1-2 kere oldu
özdebirde 83 yaptım. birkaç haftadır çaloşıyorum ama tyt değil 11 çalışıyorum o da günde yarım saat falan. 100'e çıkmak ne kadar sürer

• +1
Reactions: Trenmaxx1
özdebirde 83 yaptım. birkaç haftadır çaloşıyorum ama tyt değil 11 çalışıyorum o da günde yarım saat falan. 100'e çıkmak ne kadar sürer
günde yarım saatle bi yarak olmaz kanka sad but true

• So Sad
Reactions: growthplatessss111

Users who are viewing this thread

Back