cl4zai
Iron
diyete tam başlıyorum 3. veya 4.günü tatlı krizi geliyor erteliyorum 1 hafta sonra tekrar başlıyorum tekrar erteliyorum buga girdim artık nasıl düzeltebilirim bunu 10 kg fazlam var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ya knk 2 dk araştırma yapamıyon mu allahını sikim yadiyete tam başlıyorum 3. veya 4.günü tatlı krizi geliyor erteliyorum 1 hafta sonra tekrar başlıyorum tekrar erteliyorum buga girdim artık nasıl düzeltebilirim bunu 10 kg fazlam var
olum o zaman forumun ne anlamı var herşeyi googlea yaz çıkıyor zatenya knk 2 dk araştırma yapamıyon mu allahını sikim ya
Sg et bunları başta banada böyle yaptılar sonra boş char olduklarını anladımolum o zaman forumun ne anlamı var herşeyi googlea yaz çıkıyor zaten
15 yaşında veletler zaten ragebaitte atamıyolar takmıyorumSg et bunları başta banada böyle yaptılar sonra boş char olduklarını anladım![]()
En iyisini yapıyon15 yaşında veletler zaten ragebaitte atamıyolar takmıyorum
Sg et bunları başta banada böyle yaptılar sonra boş char olduklarını anladım![]()
PP'sine Zario koymuş dediği şeye bak AQ ABAKQOAOSKKS15 yaşında veletler zaten ragebaitte atamıyolar takmıyorum
Ya direkt uyandığından itibaren hiçbir şey yemicen ya da RETA alacan kardeşimdiyete tam başlıyorum 3. veya 4.günü tatlı krizi geliyor erteliyorum 1 hafta sonra tekrar başlıyorum tekrar erteliyorum buga girdim artık nasıl düzeltebilirim bunu 10 kg fazlam var
YARRRRRRAMI YİYECEN COK COK COK COK İŞTAH MİŞTAH KALMAZ AMK PARAZİTİ SENİdiyete tam başlıyorum 3. veya 4.günü tatlı krizi geliyor erteliyorum 1 hafta sonra tekrar başlıyorum tekrar erteliyorum buga girdim artık nasıl düzeltebilirim bunu 10 kg fazlam var
Tatlı krizi ne amk low t traitdiyete tam başlıyorum 3. veya 4.günü tatlı krizi geliyor erteliyorum 1 hafta sonra tekrar başlıyorum tekrar erteliyorum buga girdim artık nasıl düzeltebilirim bunu 10 kg fazlam var
Balda dokuyom şeker + şeker iyi oluyo bayaworkouttan önce muz ye hem tatlı işhityacı gider hem workout fuel
seyrek kaşına boşalıyım15 yaşında veletler zaten ragebaitte atamıyolar takmıyorum