(ironisiz)190 chadliteın bir günü

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
yurtta 2 kisi kalıyoz yanımdaki çocukla çok yakın arkadaş olduk chadlite çok bakımlı (maxillası fln ultra projected değil surat olarak htn dersiniz muhtemelen ama boyu 190 eye areası iyi) sokağa çıktığımızda 16-25 yaş arası kızların çoğu çocuğa dik dik bakıyor marketteki kasiyer bile çocuğa iş atıyor amk

• Hmm...
  • +1
  • So Sad
Reactions: churmaxxed, why not me?, pashanimair and 3 others
yani tam olarak aktarmak istediğin nedir onu merak ettik tipin getirilerini bizde biliyoruz mk

• +1
  • JFL
Reactions: sanktWiecz, churmaxxed, cakdripa and 5 others
yurtta 2 kisi kalıyoz yanımdaki çocukla çok yakın arkadaş olduk chadlite çok bakımlı (maxillası fln ultra projected değil surat olarak htn dersiniz muhtemelen ama boyu 190 eye areası iyi) sokağa çıktığımızda 16-25 yaş arası kızların çoğu çocuğa dik dik bakıyor marketteki kasiyer bile çocuğa iş atıyor amk
şair burda ne anlatmak istemiş

• +1
  • JFL
Reactions: why not me?, pashanimair, nevaevametheratall and 1 other person
:unsure:

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and Resistance.
yani tam olarak aktarmak istediğin nedir onu merak ettik tipin getirilerini bizde biliyoruz mk
geldiğim konu kızların adım beklemesi fln cope uzun uzun anlatcaktım üşendim kanka adam 0 efor sikişiyor istediği gün istediği kızı seçip manita olabilir
yakısıklı bile olsan özgüven lazım kafasında çoğu kişi eğer orgda iyi rate alıp kızlardan yeşil ışık almıyosanız aldığınız ratenin bi sikime sokuma etkisi yok yani

• +1
Reactions: jsbera, why not me?, pashanimair and 2 others
geldiğim konu kızların adım beklemesi fln cope uzun uzun anlatcaktım üşendim kanka adam 0 efor sikişiyor istediği gün istediği kızı seçip manita olabilir
yakısıklı bile olsan özgüven lazım kafasında çoğu kişi eğer orgda iyi rate alıp kızlardan yeşil ışık almıyosanız aldığınız ratenin bi sikime sokuma etkisi yok yani
orgda iyi rate alan var mı ki:lul::lul::lul:

• JFL
  • +1
Reactions: Yagiz8928, Arisylva, pashanimair and 2 others
bunu zaten şu ana kadar anlamamış olana sen uzun uzun yazsan da anlatamazsın ki aq

• +1
Reactions: why not me?, pashanimair, Serialsuicide and 2 others
Knk demedim mi sana herkese böyle öve öve anlatma beni diye

• JFL
  • +1
Reactions: Yagiz8928, jsbera, BugraSA and 6 others
az kalk oğlum üstünden yorulma

• JFL
Reactions: Atsizz and why not me?
gardaşım komik değilsinn ya valla
Doughnut Frosting GIF

ŞOK HABER!