Heatmiser
catch an edge
degilmi burdaki liseli deluzyoneller ileride onları nasıl bir yarragın bekledigini bilmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Çok haklısın bunaldım işten çıktım amk kurye olacamdegilmi burdaki liseli deluzyoneller ileride onları nasıl bir yarragın bekledigini bilmiyor
ltnye is yokdegilmi burdaki liseli deluzyoneller ileride onları nasıl bir yarragın bekledigini bilmiyor
dahada brutalkurye olacam
cekmekoyluye de yokltnye is yok
niyedahada brutal
Amk saatlik ücret 2.5 dolarlık işte çalıştım moralim bozuldudegilmi burdaki liseli deluzyoneller ileride onları nasıl bir yarragın bekledigini bilmiyor
otobana fırlatılcanniye
Mis gibi en azından babana çalışıyon amk18:00-24:00 babamın orda restoranda kasaya bakarak ve muhasebe cart curt işiyle ugraşarak 20k alıyorum bütün gün oturup günde 2 adana yiyorum universiteye kadar boyle artık
kiminasıl meslegin ne ?
kimin olabilir embesil it senin tabikikimin
Mesleğim yok 4 ay garson olarak calistim yetti amk kuryelikten istediğim parayı yapınca çıkıcam. sonra üni için calisirim herhaldekimin olabilir embesil it senin tabiki
sevindim senin adina bhai18:00-24:00 babamın orda restoranda kasaya bakarak ve muhasebe cart curt işiyle ugraşarak 20k alıyorum bütün gün oturup günde 2 adana yiyorum universiteye kadar boyle artık
meslek lisesi mogs in turkiye abidegilmi burdaki liseli deluzyoneller ileride onları nasıl bir yarragın bekledigini bilmiyor