iş önerisi kısa süreli

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
üniversiteye başlayana kadar çalışmayı düşünüyorum
vasıf olarak : b2 ingilizcem var sanayıde calıstım dukkana baktım markette calıstım palyacoluk yaptım (en iyisi buydu yevmiye olarak)haricinde bu yaz napcam napabilirim bilmiyorum

aklımda otel var eminönünde otellerde çalışıyım diyorum önerilerinizi beklerim forumun oldcelleri ve high iqcelleri yardım ederse sevinirim

• +1
Reactions: maarda and orbitalover
vasıf olarak : b2 ingilizcem var sanayıde calıstım dukkana baktım markette calıstım palyacoluk yaptım (en iyisi buydu yevmiye olarak)haricinde bu yaz napcam napabilirim bilmiyorum

aklımda otel var eminönünde otellerde çalışıyım diyorum önerilerinizi beklerim forumun oldcelleri ve high iqcelleri yardım ederse sevinirim
Komilik yapcan param iyi olsun ama gotum sikilsin diosanda amalemaxxing vasıfsız olduğumuz için yapacak bişey yok bunlardan başka

• +1
Reactions: IlI
otelde garsonuluk disinda ayni sistemde fabrikalar da gunluk eleman calistiriyo paketleme etiketleme falan oturuyosun bi de

• +1

kuzenim antalya da otelde çalışmıştı ortamı falan güzel diyolar ortamdan kastım öyleli ortam değil çalışma ortamı vs.

• +1

Users who are viewing this thread

Back