recai iskender
ltn
Asking for a friend
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Is thay supposed to be my fucking hand
you have askin
![]()
Sorry I don't speak Indian
Bangladeshi?Sorry I don't speak Indian
I only speak EnglishBangladeshi?
adam orospu siktir git sikin küçük!
But is watching another guy get herked off by a fully clothed female while also hearing him moan not gay? Is being attracted to that gay also? Asking for a friendit can be, depending on what you do
pegging is gay, so is pretty much anything having to do with a dildo and getting penetrated
but getting a handjob, CBT, bondage, etc. isnt gay in any way, since it has nothing to do with attraction towards men
yeah thats gay, you're focusing on a man and his dickBut is watching another guy get herked off by a fully clothed female while also hearing him moan not gay? Is being attracted to that gay also? Asking for a friend
@Sceptical Aşkım, boynuzlama ilişkisine hiç ilgi duyabilir misin? Yani, normal erkek arkadaş şeylerini yaparım, sana yiyecek alırım, sana bir şeyler alırım, sana sadık olurum, ama tek fark, istediğin kişiyi görebilirsin. Yani temelde normal bir ilişki olurdu, ama ben sana sadık olurdum ama sen başka kızları da görebilirdin. Daha çok erkeğin yönettiği bir ilişki olurdu.But is watching another guy get herked off by a fully clothed female while also hearing him moan not gay? Is being attracted to that gay also? Asking for a friend
@Sceptical Aşkım, boynuzlama ilişkisine hiç ilgi duyabilir misin? Yani, normal erkek arkadaş şeylerini yaparım, sana yiyecek alırım, sana bir şeyler alırım, sana sadık olurum, ama tek fark, istediğin kişiyi görebilirsin. Yani temelde normal bir ilişki olurdu, ama ben sana sadık olurdum ama sen başka kızları da görebilirdin. Daha çok erkeğin yönettiği bir ilişki olurdu.
my girlfriend dominates me and i’m not shameful about itAsking for a friend