![ER enjoyer](/data/avatars/l/74/74099.jpg?1737849028)
ER enjoyer
Terachad in Türkiye Mtn in europe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bro senin çene,elmacık kemileri,göz, kaş yapısı fln çok iyi aq ben sende çok büyük potansiyel görüyorum. (foto çekerken yanakları ısırma- dudağının şekli dahada büzüldüğünden yüzüne kötü görüntü katıyor. foto çekerken dudaklarınla arada mesafe bıraksan iyi olur)ışıklandırma farkı cok fazla değiştiriyor beni bence.hani açı farkıda varda dediğim gibi ışık varken baya kemikli gözüküyorken ışık yokken boneless cucka dönüşüyom ileride vu düzelirmi 20 yaşlarda falan surat oturunca.
Yanagımı ısırmıyom aga dudakların dogal şekli öyle :/bro senin çene,elmacık kemileri,göz, kaş yapısı fln çok iyi aq ben sende çok büyük potansiyel görüyorum. (foto çekerken yanakları ısırma- dudağının şekli dahada büzüldüğünden yüzüne kötü görüntü katıyor. foto çekerken dudaklarınla arada mesafe bıraksan iyi olur)
sen üst dudağa dolgu yapma fikrini hiç düşündünmü ? şu kaşlarınada her gece yatmadan önce vazelin falan sür gürleşsin
dışarıda acaba boyle parlak mı gozukuyoruz benımde boyle oluyor dısarıda nasıl acabaışıklandırma farkı cok fazla değiştiriyor beni bence.hani açı farkıda varda dediğim gibi ışık varken baya kemikli gözüküyorken ışık yokken boneless cucka dönüşüyom ileride vu düzelirmi 20 yaşlarda falan surat oturunca.
hyaluronık asıt uygula sabahları da buz+ fırçala vazelın kullan 1 sene once benımkı nerdeyse senınkı gıbıydı boyle buyuttum en onemlısı hyraluronık asıt amaYanagımı ısırmıyom aga dudakların dogal şekli öyle :/
Hava güneşliyse evt ama okulda falan direkt -2 puan yiyon yarrak gibi ışıklar vardışarıda acaba boyle parlak mı gozukuyoruz benımde boyle oluyor dısarıda nasıl acaba
Okuldayken çenem daralıyor aq sikerler ltn overHava güneşliyse evt ama okulda falan direkt -2 puan yiyon yarrak gibi ışıklar var
link var mi hangi markahyaluronık asıt uygula sabahları da buz+ fırçala vazelın kullan 1 sene once benımkı nerdeyse senınkı gıbıydı boyle buyuttum en onemlısı hyraluronık asıt ama
https://www.trendyol.com/yves-roche...DBWDMFjKgEoVwoogpIgQIqHU3x-jv8f00FsFVJVz0gAg8 pahalı geliyorsa the purest allink var mi hangi marka
guneste gozlerım,yuzum, sacım parlıyor okulda amele gıbıydım amkOkuldayken çenem daralıyor aq sikerler ltn over
dudadığını büyütmenin acı bir yolu var, üst kısımları ısır parçala. aylar boyunca yaparsan yavaş yavaş büyüyor.Yanagımı ısırmıyom aga dudakların dogal şekli öyle :/