İsim harbiden önemli mi

D

Deleted member 106818

Iron
Annem adımı Furkan koyucakmış babam gitmiş ölü dedemin adını koymuş Mahmut diye. İlkokul ile ortaokulda çok taşşak geçtiler çok kavga ettim bu yüzden. Lisede bikaç piç dışı eskisi kadar dalga geçmiyorlar da sıkıntı baba ya. İnsanlar Mahmut derken falan bir gülüyor kızlar falan. Şimdi sevgili yapsam benim sevgilim Mahmut falan diyecek amk. Kimseye yürüyemedim bu yüzden kimse de yürümedi zaten. Ailemle konuştum üniversiteye gitmeden önce değiştiricez. De kendi adımı seçmek de çok saçma. Ali koydum diyelim ertesi gün keşke Veli yapsaydık diyeceğim. Herkes adımı eskisi gibi bilcek akrabalar falan. Çok sıkıntı. Neden bruda açtın demeyin bir sürü forumda açtım bir şey olmaz dediler öyle öyle burayı buldum.

• JFL
  • +1
Reactions: MogEater, maarda, Heatmiser and 1 other person
Annem adımı Furkan koyucakmış babam gitmiş ölü dedemin adını koymuş Mahmut diye. İlkokul ile ortaokulda çok taşşak geçtiler çok kavga ettim bu yüzden. Lisede bikaç piç dışı eskisi kadar dalga geçmiyorlar da sıkıntı baba ya. İnsanlar Mahmut derken falan bir gülüyor kızlar falan. Şimdi sevgili yapsam benim sevgilim Mahmut falan diyecek amk. Kimseye yürüyemedim bu yüzden kimse de yürümedi zaten. Ailemle konuştum üniversiteye gitmeden önce değiştiricez. De kendi adımı seçmek de çok saçma. Ali koydum diyelim ertesi gün keşke Veli yapsaydık diyeceğim. Herkes adımı eskisi gibi bilcek akrabalar falan. Çok sıkıntı. Neden bruda açtın demeyin bir sürü forumda açtım bir şey olmaz dediler öyle öyle burayı buldum.
Allah yap direk kimse gülemez de akrabalar da saygı duyar

Namepill aq kral üzüldüm tipinle uyuşan bir ad koy kanki omegleda tanımadığın kızlara sence benim adır nedir tahmin etde çoğunluk ne veriyorsa onu koydur benden tavsiye

• +1
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, IBlameMyRamus, elemanzelvadre and 2 others
@recai iskender oç reco karslı olduğunu ifşamı edeyim illa gerçi herkes biliyor aq bidaha jfl atma😡

• So Sad
  • JFL
Reactions: recai iskender and Peter Steele
Kendine ad koy mal

• +1
Reactions: lagrange10
manipulatif oynasaydın kendine takma isim kullanırdın tüm okul öyle seslenirdi?
soy adın olabilir bu veya başka bişey olabilir veya mami dedirtebilirdin insanlara?
ilk tanıştığnıda birisi sana mami dese direkt diğerleri de mami derdiler?
ismin ne dendiğinde mami diyebilirsin diye söylerdin insanlara? kimlikte mahmut olarak geçiyor ama herkez bana mami diyor diyebilirdin?

benim tüm okul boyunca lakabım vardı aq
ün kazanmıştım bu sayede :D

• +1
Reactions: maarda
manipulatif oynasaydın kendine takma isim kullanırdın tüm okul öyle seslenirdi?
soy adın olabilir bu veya başka bişey olabilir veya mami dedirtebilirdin insanlara?
ilk tanıştığnıda birisi sana mami dese direkt diğerleri de mami derdiler?
ismin ne dendiğinde mami diyebilirsin diye söylerdin insanlara? kimlikte mahmut olarak geçiyor ama herkez bana mami diyor diyebilirdin?

benim tüm okul boyunca lakabım vardı aq
ün kazanmıştım bu sayede :D
Mal oe sınıf listesi diye bişey varya aminakodugum ordan bakıp ogrenirler

• +1
Reactions: Deleted member 106818
benim peder terörist ismi koymuş aq

İncel forumuymuş burası amk birdaha girmicem eğer ulaşmak isteyenler olursa aiiahsiken06@hotmail.com
keşke incel olsaydın

seni yolda amsalak amsalak allaha sövme esprileri neden bu kadar ciddisin falan diye görseydim ensene şapalağı çakar bayardım

toz ol

• JFL
Reactions: elemanzelvadre, temelyeterliliktest, Angutoid and 1 other person
keşke incel olsaydın

seni yolda amsalak amsalak allaha sövme esprileri neden bu kadar ciddisin falan diye görseydim ensene şapalağı çakar bayardım

toz ol
25cm uzunum senden amk oğlu

• JFL
Reactions: sentrix
@ananisikeyimhayat @leagueoflegendszoe

• JFL
  • +1
Reactions: Ethernal, Black_Pill_Enjoyer1, temelyeterliliktest and 2 others
ideallerinizi sikeyim gençlik
heteroseksuel bi erkek genelde(😧) kızlardan hoşlanır. türkiye'de yaşayan heteroseksuel erkekler de doğal olarak(genelde(😧)) türkiye'de yaşayan kızlardan hoşlanırlar. ve türkiyede yaşayan kızların oluşturduğu kamuoyu tiktokta ise ben ne yapabilirim😓😓😓 ideallerimi s*kme, teşekkürler

• +1
Reactions: Deleted member 106818
Namepill aq kral üzüldüm tipinle uyuşan bir ad koy kanki omegleda tanımadığın kızlara sence benim adır nedir tahmin etde çoğunluk ne veriyorsa onu koydur benden tavsiye
çüş amk kızlara göre mi isim koysun amk

• +1
Reactions: ER enjoyer
Mal oe sınıf listesi diye bişey varya aminakodugum ordan bakıp ogrenirler
aptal orospu evladı bidaha küfür attığını görürsem sikerim seni

öğrencilerin hepsi bir lakapla seslenince cocuğa, artık öğretmenlerde cocuğu tanıyor ve öyle sesleniyor
amk öğretmenler adamı mahmut diye çağırsa ne olacak? herkez zaten ona mami diyor olacak zaten amk?

Last edited:
  • +1
Reactions: Ashoimex, testesteronking and Simon Peter Gruber
aptal orospu evladı bidaha küfür attığını görürsem sikerim seni

öğrencilerin hepsi bir lakapla seslenince cocuğa, artık öğretmenlerde cocuğu tanıyor ve öyle sesleniyor
amk mahmut diye çağırsa öğretmenler adamı ne olacak herkez ona mami diyor olacak amk?
Sakin ol king garibandır bulaşma