epigenic
Spread Love
4 eczaneden 1inde tuttu yaşlı bi adam vardı düzenli kullanıyorsun herhalde doktor kontrolunde degil mi dedi evet dedim o da verdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
çokta kolay değil ekstrem zorda degil 10 kere eczane dolaşsan biri tutaralmak çok kolay diyorlarda bende gezdim baya yer en son anca tanıdık sayesinde alabildik amk
iki günde bi eczane mi geziyon amk bi haftadır bulamadın zaten aynı sokokta beş tane var gir beşine de sorbirde ilk girdiğim verdi eveve falan yapıyorlar şu subda sinir oluyorum amk. kaçıncı eczane bu bende çıldırdım delinin birisnden alıcaz umarım.
gg ez4 eczaneden 1inde tuttu yaşlı bi adam vardı düzenli kullanıyorsun herhalde doktor kontrolunde degil mi dedi evet dedim o da verdi
Senin 190 + 30 inch framein oldugu için bi şey dememiş knkBana ilk girdiğim yer verdi. Hatta 2 kutu 20 mglık aldım hiçbir şey demedi karı. Sadece güneş kremi kullanıyorsunuz değil mi dedi evet dedim
190 değil bu arada 195Senin 190 + 30 inch framein oldugu için bi şey dememiş knk
190 pipi boyutu mu (mm)Senin 190 + 30 inch framein oldugu için bi şey dememiş knk
Abi selamin aleykum veya abla merhabaKanka isterken ne dedin tam olarak
6-7 yıl önce her girdiğim eczaneden alıyordum sorgusuzalmak çok kolay diyorlarda bende gezdim baya yer en son anca tanıdık sayesinde alabildik amk