İstanbul Anadolu Yakası Yaşayan Var mı?

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
Beyler geçen eskiden hoşlandığım ama şuan bi sik hissetmediğim kıza öylesine gt için istek attım kız isteği reddetti üstüne manitası istek attı falan neyse abi kabul ettim üstüne ona geri takip attım amk bugün bi story attım işte boks makinasına yumruk atıyordum bu kızın manitasıda şey yazmış helal olsun 😄 sonra bende kalp attım oda şey yazdı manitama istek atanlara daha sertini atıyorum ben falan ben usta kötü bi niyetim yok falan oda olamaz zaten falan yazdı bu adam okulda beni bulursa dövebilir biraz tuhaf bi çavo çevreside var götü yiyen varsa gelsin bana yardım etsin aq

• JFL
Reactions: maarda, temelyeterliliktest, Ashoimex and 3 others
Grupla gelirse dove dove htnden mtnye cevirirler seni valla

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, temelyeterliliktest and ER enjoyer
@recai iskender reco gelsene usta kars istanbul otobüs biletin benden amk

• JFL
Reactions: recai iskender and Ashoimex
beyler adamla konuşacam halledecem muhtemelen okadar dızo bir tipe benzemiyor ama buluşmak için iyi olur ben çekmeköy

biletimi alirsan gelirim

büyükçekmece çağır sikelim çevremde var

• JFL
Reactions: orhanhic and lagrange10
Kadikoydeyim ben bu ne amk yas kac sizin

Beyler geçen eskiden hoşlandığım ama şuan bi sik hissetmediğim kıza öylesine gt için istek attım kız isteği reddetti üstüne manitası istek attı falan neyse abi kabul ettim üstüne ona geri takip attım amk bugün bi story attım işte boks makinasına yumruk atıyordum bu kızın manitasıda şey yazmış helal olsun 😄 sonra bende kalp attım oda şey yazdı manitama istek atanlara daha sertini atıyorum ben falan ben usta kötü bi niyetim yok falan oda olamaz zaten falan yazdı bu adam okulda beni bulursa dövebilir biraz tuhaf bi çavo çevreside var götü yiyen varsa gelsin bana yardım etsin aq
vallaha kafalarına zıkarız amk rahatta kal

Users who are viewing this thread

Back